.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Как???

помощ
    Guest

Как???

Как да откажа шибаните цигари???

Спираш да пушиш!

Почваш да правиш

Цитирай Първоначално написано от Peshito
    Почваш да правиш
    К'во да прави?!?!

Ако си мислиш че някой от тоя форум ще ти даде свестен отговор начи ... Вземи почети има 23523535 литературни издания по този въпрос стига мързелува....
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    почни да ги намаляш просто Постепенно..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Преди няколко месеца рекламираха едни лепенки-като ти се допуши си лепваш такава лепенка и така тя уж ти спира желанието да пушиш.

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Спираш да пушиш!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Преди няколко месеца рекламираха едни лепенки-като ти се допуши си лепваш такава лепенка и така тя уж ти спира желанието да пушиш.
    40 лева са 10 лепенки, дето свършват за 1 седмица....
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Супер фен
    оооо и аз го минах тоя филм.. преди половин година някъде, абе не помня точно кога, ама беше студено и ходехме на даскало.. та, реших да отказвам аз цигарите.. и наистина цяла сутрин не пуших на даскало, ама после следобяда се напуших толкоз мноо, че просто тряаше да затапя.. и до там с мойто спиране хахахах ама то беше в некаф пристъп и аз нз на кфо хахаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    най-ефикасният начин е спираш ги от рас първите 3 дни ще ти се пуши яко докато организма ти се исчисти от никотина после е лесно

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    оооо и аз го минах тоя филм.. преди половин година някъде, абе не помня точно кога, ама беше студено и ходехме на даскало.. та, реших да отказвам аз цигарите.. и наистина цяла сутрин не пуших на даскало, ама после следобяда се напуших толкоз мноо, че просто тряаше да затапя.. и до там с мойто спиране хахахах ама то беше в некаф пристъп и аз нз на кфо хахаха
    хахаха така,така .. и аз не моа без да затапя .... любимото ми занимание е да пишя в форума надран мухаххахахаахаха

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    eми може да опиташ с лепенките или като в ония реклами като ти се допуши да праниш некфи други неща, да пиеш нещо със слъмкъ например..казвали са,че не помага много много ама е съвет

Силна воля!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    NEma takav film batko

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Изведнъж ги спираш и си казваш край, но трябва воля и постоянство.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на sasha_90
    Имаше някакви хапчета,но не мога да се сетя сега.Питай в аптеките за някакви хапчета.

аз не пуша нито пък съм пушила и нямам опит.Но една фр.преди 1 година пушеше много и ги отказа като спря да пуши изхвърли кутти от цигарите и спря да мисли за тях това.Но е много трудно

S MERAK (ma to naistina s merak stava)
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
    Ако си мислиш че някой от тоя форум ще ти даде свестен отговор начи ... Вземи почети има 23523535 литературни издания по този въпрос стига мързелува....
    Така е....тука или сички сме напушени,или сме непушачи,тка че няа получиш свестен отговор....
    Живееш ли сред вълци,няма начин да не се научиш да хапеш ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си