малко тъп въпрос имам.значи искаме да ходим на кино с една фр. обаче филма е за над 16 ,а аз нямам лична карта за да го докажа...не ,че съм питала дали мога да си купя билет обаче имаше табелка ,че тряя лична картая кажете мога ли да вляза без
![]()
Значи си над 16? А ученическа карта? Транспорта карта? Там нали пишете ЕГН-то, следователно ще видят коя година си родена и ще разберат, че си над 16.
абе би трябвало да те пуснат,все пак си изкарват хляба от това.. теи мисля поне
бтв... кои е филма !?![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
хах бе нз кой е филма ,ама секи случай няма да е детско...см. те всички бяха над 16 ,а транспортна карта нямам и тъй като сме учили само 2 дена още нямам и ученическаПървоначално написано от VkuS^Na_UstNi
![]()
А стара ученическа? Бележник? Здравна книжка?!Първоначално написано от find_m3
абе не може ли просто приятелката дет ше ходим да ми купи билета?хах никак не ми се вадят здравните книжки и паспортиПървоначално написано от AFT
![]()
Ами, може. Може и да си ги купите по телефона.Първоначално написано от find_m3
Но все пак, ако ти искат ... Аз като си купувам билет за кино и нали за тези над не-знам-си-колко години (забравих, май над 16
) е по-скъп билета и не ми искат никакъв документ, само ме питат на колко години съм.
![]()
sorry,ама как така си на 16 и нямаш лична карта(паспорт)???![]()
Що за глупост!?
еми няма нужда да ми се извиняваш и ...лесно много хора нямат ...какъв е проблема освен ,ако не ме гепят някъде ,че нямам ....,което няма как да стане ,щото не съм престъпник и е малко вероятно да ме хванат и да ме джобят за нищоПървоначално написано от GerSity
![]()
Ще те глобят , когато отиваш да си вадиш лична карта като станеш на 18 , защото трябва да предадеш старата не се притеснявайПървоначално написано от find_m3
А за киното ще минеш и без лична споко
![]()
ми не съм особено притеснена ,щото глобите на са големи при правене на л.к. ,а и е малко вероятно да ме глобятПървоначално написано от ArTanDra