.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Sofiq

Как да подходя

Моля ви кажете ми как да подходя в този случай:
    Познавам едно момиче от 3 дни.Много я харесвам но не знам как да я покана и къде да отидем.ХЕЛП.
    !8 точка системно (линк игра)

Как да постъпиш ли ?! Кликни на Търсене намира се малко по нагоре и разгледай хилядите други подобни тем.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Град
    София
    Дооооста тъп въпрос.Не може да си чаак толкова малоумен Или си на 9-10 или насйтина си много эле !Както и да е.Ами просто и се обади,ако и имаш телефона и и я питай дали иска да се видите.Эаведи я на кафе,пораэходете се,поговорете.И оттам нататък квото стане.Ама не иэбърэвай,че да не останеш раэочарован.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    makar, che ima mn dr takiva temi shte ti otgovorq...kato za nachal0o/ako vi svarzvat obshti poznati/ mojete da izlizate s kompaniq... draj se s neq po milo, obrashtai i poveche vnimanie... sled nqkolko sreshti s priqteli q pokani da izlezete dvamata ... opoznaite se ... i vremeto shte pokaje kakvo shte se sluchi: dali shte ostanete dobri priqteli,samo poznati, ili shte badete dvamata

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обади й се и я покани някъде(не у вас!)-друг начин няма.

POtursi zashtoto ima prekaleno mn takiva temi , se shte namerish neshto
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на koalka
    Покани я да излезете първо, пък после ще го мислете къде да отидете, има толкова места...

Повече от фен Аватара на suantito
    Покани я на някой копон, или на кафе или най добе я попитай дали иска да изл;езете някаде абе възможности бол

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Повече от фен Аватара на suantito
    Покани я на някой копон, или на кафе или най добе я попитай дали иска да излезете някаде, абе възможности бол

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Повече от фен
    Ами покани я някъде на кафе, ако обича да се разхожда се разходете и когато поговорите и намерите общи теми ще ти е по лесно да и покажеш, че я харесваш.А пък тя ще се отпусне достатъчно за да го реши дали и тя те харесва.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    "ходи ли ти се на кафе" ______ и къде 6те отидете е ясно нали? На КАФЕ!!!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен
    mi idete v help

Град
    РЮАР

Re: Как да подходя

Цитирай Първоначално написано от badboy2
    Моля ви кажете ми как да подходя в този случай:
    Познавам едно момиче от 3 дни.Много я харесвам но не знам как да я покана и къде да отидем.ХЕЛП.

Я чакай, чакай... познаваш я от 3 дни и "много я харесваш " т'ва как става немога да разбера....но... е как да я поканиш.. отиваш и я питаш..казваш и примерно : От както с1м се запознал с теб не преставам да мисля за теб... искаш ли да излезнем... и си готов...к1де да ходите...хмм....малки ли са кина....кафета...паркове... дискотеки... б1ди изобретателен..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си