- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- социалния аспект на мастурбацията при младите (12г-25г)
Ми с приятелите си говоря спокойно ама с наще неНе мога да го обсъждам с тях
Сега се сетих като бях 6 или 7 клас(не помня) госпожата ни по руски почна да обяснява колко е полезно да се мастурбира и как тя постоянно го правела...голям смях падна
![]()
![]()
![]()
Ами има ли човек, който не е ? Как иначе ще разбереш как ти харесва да бъдеш докосван и стимулиран, ако не по този начин. Иначе май само приятеля ми знае де![]()
mislia 4e niama 4ovek koito da ne mastrobira i edvali niakoi spodelia sas roditelite si za tova![]()
Искаше ми се да бъда тамПървоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
![]()
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Не мисля, че е тема табу - поне не и в приятелска обстановка. Наистина, не се говори особено много за това, но определно не може да се нарече табу. С приятели, познати и въобще хора, които чувствам близки мога да говоря свободно на всякакви теми, включително и тази. По една или друга причина, хората в семейството ми не се причисляват към тази група от хора, тъй че с тях не говоря за мастурбация - нямам и намерение да го правя.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
- Мамо, Тате - аз мастурбирам, не че нещо ама нали.Първоначално написано от `PePiTa`
Майка ти дига бавно поглед, обръща се към бащата ти, и той кима и казва пренебрежително :
- Чета вестник какво ме занимаваш с твоите простутий..
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Спокойно те знаят и без да им се казва
ПП: поне на момчетата за момичетата нз как е въпроса![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
garmy и ние сме хора бахти...N.C.L нещо почна много да се ебаваш с мене
Поне става веселото
![]()
Е... вие сте... жени... тка де... хора ^^
Ама все пак общоизвестно е, че всИЧКИ тийнове момчета маструбират... а много далеч от тва са тийновете момичета...![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Просто момичетата не си го признават...пък като ти се е*е няма нищо лошо да удариш едно пръстче
![]()