- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли Такава Жена ?????
Първоначално написано от `Death`Whore``
Мне, много тъпо се изказа
![]()
Ще ти дам пример с една позната. Красиво момиче, харесваха я момчетата. А тя на всички каза "Някои хора тук си мислят, че имат шанс със мене и много се заблуждават" и се лепна до 2 пъти по-голямо от нея обръснато изрусено футболистчеТова имам впредвид, че не се е държала гадно с другите, въпреки, че си отрязваше момчетата веднага никога не е била надута и не се е подигравала с тях, както правят много други!
Не съм го казал но какво, казвам истината за моята приятелка! Защо се заяждаш!Аз харесвам малко хора и не всички харесват мен. Това не означава, че не съм свясна и интелигентна.
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
hybav VuprosEmi i a3 4esno ka3ano ne 3nam to4no kvo iskam
Vuprosa e da e Svestno!
a puk MOmi4e jena nqma da go vurna axaxxaa Kvo Doide
![]()
Всички жени могат да духат, но само талнтливите могат да свирят! (by ScouTi`)
Ти се изказа тъпо, не аз. В този случай съм съгласна с теб.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
i a3 sum Futbolist4e OT Ytre se i3rusqvam a dano doide i pri mene ne6to Po taka![]()
![]()
![]()
hahahahahah 6te se vozi6 V Srebarna Qhta SAmo ako doide6 v BYgdat
Kameliq - Kaji samo da \
/ \
/
1 po-3DrafFfff SpecqLen 3a SI4ki
![]()
![]()
![]()
![]()
Има такива момичета , но просто няма да ти вържат , защото те предлагат нещо , а ти какво предлагаш в замяна ? Простотия ли ? Тя , ако е умна няма да може да проведе един разговор с теб...
ima takiva momi4eta,no kato gledam mai ne sa za teb...pretenciq
o boje GospodiNe sum pretenciq prosto mi pisna da hoda s Mom4ieta 3a po 1 sex i posle koi ot kade e ! Iskam ne6to serio3no i Da si struva ! A otdnosto 3a tva deto go ka3a
ArTanDra
Leko ne me po3nava6 ne govri ... ako Obi4a6 ...
Всъщност това показа с последното си мнение.
da,az!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
glasuvah za nqma gi,ne6tata sa vzaimno svarzani,ako ima jena tolkova perfektna vav vsqko otno6enie tq nesamneno 6te ima visoko samo4uvstvie i 6te e naduta DA prosto jenite sme ku4ki malko ili mnogo tva e
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
mai si nqkakv nedoraslqk koito ne znae kakvo iska.za da ima6 po-seriozna vruzka ne e zaduljitelno momi4eto da e nai-idealnoto.momi4eta s nedostatuci bol puk na dali vsi4ki ima samo ednokratni vruzki.......abe na idiot kakvo da govori6.....![]()
BRAVOOO !!! 1 Komentar be3 da se 3aqjda to4no i qsnooo !Първоначално написано от marina star
![]()
Bravooo
Аа спри да търсиш тази жена намери жената която обичаш.Познавам една моя приятелка тя ми е позната по скоро която има тези качества на 17 е.Жалко че е такава а аз никога не бих готвила или прала ма съпруга си.
Има разлика между човек със самочувствие и надут човек. Тя е в това, че надутият обикновено е без покритие. А човек принципно трябва да има самочувствие на базата на качествата, които има, и да има критерии по отношение на познанствата си.Първоначално написано от marina star
А ако живееш сама или със съквартирант, няма ли да чистиш/переш и готвиш? Не е въпросът в това да готвиш за някого, а да въртиш къщата. Разбира се, мъжът може да помага...но ако се грижи за техниката в къщата, нещата са окей.Първоначално написано от caRamelO_cHicA
axaxax Takiva kato tebe sam mi lubimi ! Pravqt se na koi sum a3,ama samo tyka v foroma ! AKo te vida nqkade po Ylicata nqma da moje6 i Zдрасти да кажеш! Ina4e 3nam 4e tyka ste nai -Ymite; na!-Kras!v!Te;abe nai- nai -- NaiПървоначално написано от glor4eto_
Stiga Molq vi se Ako ti tarikatka psixo_max8885 mi skype ela da mi kaje6 ne6to tammm otnasq se i 3a dr te ra3bira4ki / rA3bira4i !!!!!!!!!
\
/
Ти обаче наистина си глупав. И надут. Как разбра, че момичето е със самочувствие? И как така надутите хора не смеят да ти кажат 2 думи в очите? Противоречиш си.Първоначално написано от ScouTman`
Не е е по темата, но см длъжна да отбележа, че думата надувка се пише с В!!!!
Иначе, разбира се, че има и такива момичета. Лошото е, че и нормалните стават надути и се държат префърцунено, това е поради простия факт, че момчетата харесват такива момичета и искат такива момичета. Продукта отговаря на търсенето. продукта е масов, когато се продава.
Ако звучи грубо се извинявам, но това си е истинатал
SY
хах че има има ама само не знам как се пере секс или просто си пропуснал запетая ?![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от ScouTman`
Прецених те по постовете... кажи ти какво предлагаш на едно момиче ? Повечето интелигентни момичета , които познавам имат претенции и изисквания за момчетата. Явно качествата , които едно умно момиче изисква .. ти не ги притежаваш.С визия правиш само първо впечетление , а като си отвориш устата? Ти не спря да обиждаш .. с обиди се защитават само слабите и малоумните.Ти се нямаш за такъв , а защо обиждаш .. и обсъждаш кой е надут и кой не ?!
Има момичета, които са ти пуснали?..Първоначално написано от ScouTman`
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
А мис свят да е нещеш ли?! Ебаси претенцийте..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ima razbira se, az sym takava\
/
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
НЕ НЯМА!
всички жени са долни същества, лисици които само ти гледат портфейла!
Отговарям на зададените критерии, ама съм на 22. Пречка ли е?
x1xiixix IDqlno 3imam te ..![]()