- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли Такава Жена ?????
![]()
Така е като се праиШ на Умен
![]()
"HEMA"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сички 3наеме че си романтик и поет!
![]()
![]()
Не се ЗаяЖдай ПРосТичКо е !
![]()
![]()
![]()
![]()
Всички жени могат да духат, но само талнтливите могат да свирят! (by ScouTi`)
В една връзка не може момичето да прави всичко а момчето да чака на готово. Така нищо няма да се получи. Отговорността трябва да е споделена. Другото което е няма да намериш перфектно мимиче по простата причина че такива хора няма. И не мислиш ли че не е много редно да търсиш идеално момиче след като ти самия не си такъв. Вярно е, че противиположностите се привличат, но дори да намериш момиче, което да отговаря на изискванията ти надали ще се получи нещо. Въпреки всичко ти пожелавам успех в търсенето.
Забравих всичко запомни,
и неискам пак да ми тежи,
за всички изминали дни.
Заминавай! Хайде върви
и пак нея целуни!
vsy6tnost to ne e tolkova mnogo -na men mi haresvat mom4eta higieni4ni-opredeleno, da se obli4at dobre, krasotata nikak ne e izlishna i vsy6tnost e tova, da ne se dyrji visokomerno s men, da kazva tova koeto ne mu haresva - da si izrazqva mnenieto i bez "sexy" "baby" ala balaПървоначално написано от ScouTman`
![]()
But I'm gonna keep your jeans..And your old black hat - cause I wanna
They look good on me
You're never gonna get them back
До автора- моля ти се пиши по-ясно; все пак е форум, а не чат![]()
По темата:
Сумати хора се изредиха във форума да питат дали "идеалния" или "идеалната" съществува, давайки и представата си за него/нея. Пределно ясно е, че макар "изискванията" да си приличат, те са коренно различни, защото "симпатичен" за мен, може да се окаже "грозен" за друг.
Отговорът, обаче, си е все този -да, има. Именно защото всички сме различни.
И не знам какво мислиш, но постът ти е в стил обява за запознанства. Във форума няма да срещнеш перфектната. Най-много още веднъж да се опариш![]()
Успех в търсенето![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Да![]()
Ама съм под 16 и в бъдеще няма да готвя,чстя и пера![]()
И не съм много пекана честно казано :P
Хах.
Но ти ако си с малко по-дълга от типичната за момчета коса,която е черна,със зелени очи,висок си,с хубава кожа,мил,интелигентен,неже ,със стил и прилична сума в банката,чувствай се свободен да ми се обадиш![]()
Първоначално написано от Liar
Повярвай Никога няма да ти се обадя!![]()
ima gi estestveno no sa rqdkost no ne si zaslujava da tyrsi6 po lesno e da si hvane6 nqkoq i da si q popromeni6 saotvetno i ti da pravi6 kompromisi kam neq i tova e pone za men e recepta za dulga i 6tasliva vryzka ina4e ako vsi4ko e prosto perfektno nqma interes i byrzo 6ti omryzne![]()
Хм, Това което искаш се нарича "истинска жена", а тези жени харесват истински мъже... Прави сметка..![]()
Да, има такова животноСтранно, но факт
Просто мнозинството са тъпи ***** с огромно самочувствие без покритие.., но който търси - намира
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
а Така =D> =D> а Само дай-Те Адрес да ги ТьрСим!? \Първоначално написано от miloto_girl-4e
/ Каде точно се намират,добре има ги КАДЕ СА \
/ \
/
![]()
Жените мн. добре знам какво искат.Пари,сигурност,хубав мъж и една голяма пишка(която става често).Това иска една жена над 20 години.Едно момиче какво иска е друг въпрос , но рано или късно ще опре то тези изисквания , вярваите ми.
Пич много такива момичета има, ама никоя няма да иска да бъде с теб![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Също така , често срещано е ако не могат да намерят всичките си изисквания в 1 мъж да се срещат с няколко.1 за пари.1 за як секс.1 за приятелка и душевните и отпадаци и 1 да и помага в училище.Сега , не искам да прозвучи злобен поста,но си е така.
Според мен има, и то не много рядко, но просто са трудни за откриване.![]()
spored men ima takiva momi4eta no 4esto te ostavat nezabelqzani.az poznavam dosta takiva momi4eta prosto sa mi nai-dobrite priqtelki i smeq da kaja za6toto gi poznavam 4e sa golemi du6i4ki gotvqt 4istqt perat s edna duma perfekt i davat vsi4ko za edno mom4e koeto istinski da gi obi4a no v tova vreme edva li sa ostanali takiva mom4eta,koito gi zaslujavat.i te kato men ne si padat po naduvkite i ne ob6tuvat mn s tqh prosto s kakvito hora ob6tuva6 takav si i ti.zatova nikoi nemoje da me obori 4e takiva momi4eta ne sa6tetsvuvat.no spored men taka kato puska6 takiva temi vav forumi edva li 6te si nameri6 nqkoq horata sa edni vav virtualnoto prostranstvo no na jivo sa savsem drugi.na jivo si e drugo sam da opoznae6 momi4eto zatova izlez na van tam sa momi4etata koito tarsi6 a ne tuk po forumite.no kakto i da e ne se znae kade na 4ovek moje da mu izleze kasmeta to4no tam kadeto nai-malko o4akva.zatova ti pojelavam uspeh v tarseneto i dano nameri6 tova koeto iska6![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
[-o< Nadqvam se da e Nqkade Tam i da q nameraMersi se pak
![]()
![]()
има ги ама са рядкост![]()
ако си тръгнал да търсиш такава ще я намериш доста трудно.
да разбира се.. има.. АЗ ! аххашегувам се.. тука на дали ще я намериш ахах
от интернет нищо сериозно не излиза според мен
![]()
Vuprosa e Sexy! Ako ne iska6 da pi6e6 ne pi6i Pisnah tem i !![]()
![]()
![]()
Така си е ! Казах на Който не му се пише да не пиш!!! в аха в ухо. в ихихи каде иска те![]()
![]()