.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Незнам какво да правя вече

Здравейте...Така искам да споделя нещо с вас и ако може да ми дадете съвет..
    С бившия сме раздели около месец , но наскоро той ми се обади и поиска да се видим аз се съгласих ест. защото нямах какво да правя.Отначало се държахме на страна един от друг но просто не можахме да издържим и започнахме да се целуване но само до там нито сме тръгвали нито нищо.Неска пак се видяхме и аз го попитах защо прави всичко това и той ми отг че още ме обича мн но не може да е с мен защото не е бил готов за връзка точно в този момент , че иска да излиза да се забавлява а ако е с мен ще трябва да се съобразява и няма да бъде свободен.Направо не мога да го разбера уж ме обича а не може да с мен..Какво да направя да спа да се виждам с него и да го забравя (което ше е мн трудно) или просто вс така да си продължи да си прекарваме дните адски приятно но без обвързване...
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    ibIzAaAa
    Ами ако на теб ти е приятно да правите всички тези неща заедно,които сте правили преди... Ако искаш да бъде така.. Дори и без обвързване - остави нещата така.. Просто му дай време.Ако не искаш да го загубиш-нека бъде както той иска.. Нека помисли.. да разясни чувствата си и тогава поговорете отново .... Надявам се че съм помогнала по някакъв начин.

хах тоя пич малко нахален ми се вижда.... няма 2 добри ... според мен да си избере или тебе или "хубавия животец" щом толкоз му пречиш... ама нека живее са му е паднало... човек и добре да живее се жени
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Търново.... Велико Търново
    бананова мелба

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от kael
    бананова мелба
    Бананов сплит. хаха Ямии...

По темата - ако си съгласна с неангажираща връзка , си се "забавлявайте". Но поемаш голям риск да те зареже някои ден под претекст, че не е имало нищо между вас и да си забие някоя друга - може би по-сериозна и недостъпна.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Цитирай Първоначално написано от kael
    бананова мелба
    Бананов сплит. хаха Ямии...

По темата - ако си съгласна с неангажираща връзка , си се "забавлявайте". Но поемаш голям риск да те зареже някои ден под претекст, че не е имало нищо между вас и да си забие някоя друга - може би по-сериозна и недостъпна.
    +1

Животът е адът описан в Библията!

ili e s teb ili ne e s teb , nemoje taka da se celuvate pregr1shtate kato gadjeta pak da ne iska da xodi s teb , mi toi te izpolzva vse edno pitai go kakvo tochno iska i se razberete nai dobre
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ако на теб ти харесва такава връзка остави нещата така.Моя бивш приятел като ме потърси за втори път само си говорихме..правеше намеци,но нищо не стана.И сега се замислям,че може би ако бях изпаднала в твоята ситуация щях да се съглася да се виждаме без обвързване,защото прекалено много го обичам...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    това ми напомни бив6ия..когато ми предложи неангажира6та връзка,1 месец след като бяхме скъсали... аз тогава си имах гадже и той си има6е,но тя бе6е заминала и бе6е сам.. търсе6е малко забавление и се спря на мен.. казах 4е 6те си помисля.. о6те изпитвах 4увства към него (и о6те ги тая в себе си),но не се съгласих.. за6то ли?еми самия фактда целува мен и да си представя нея..ме съсипва6е.. (бтв не споменах 4е разликата е 4е той не ме оби4а6е но ме харесва6е Мн)та неисках когато се върне гаджето му,да ме зареже.. а мойте 4увства ве4е да са се превърнали в любов.. и да не мога да го забравя лесно.. за това по добре бе6е сега да се примиря от колкото тогава.. супер гадно 6те ми е да съм с него,но да се виждаме само за забавления и да нямаме сериозна връзка....(каквато имахме) това е от мен дано съм ти помогнала.......
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш да разбереш, че уж те обича, а иска да се забавлява-лъже и не знае какво иска, това е.Остави го и си гледай живота.Не си заслужава.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се занимавай с него.Той те лъжИска само да се забавлява.Ако те обичаше щеше да имате връзка.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ами най-добре го заеби-използва те само П.С Много си наивна

Re: Незнам какво да правя вече

Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    Здравейте...Така искам да споделя нещо с вас и ако може да ми дадете съвет..
    С бившия сме раздели около месец , но наскоро той ми се обади и поиска да се видим аз се съгласих ест. защото нямах какво да правя.Отначало се държахме на страна един от друг но просто не можахме да издържим и започнахме да се целуване но само до там нито сме тръгвали нито нищо.Неска пак се видяхме и аз го попитах защо прави всичко това и той ми отг че още ме обича мн но не може да е с мен защото не е бил готов за връзка точно в този момент , че иска да излиза да се забавлява а ако е с мен ще трябва да се съобразява и няма да бъде свободен.Направо не мога да го разбера уж ме обича а не може да с мен..Какво да направя да спа да се виждам с него и да го забравя (което ше е мн трудно) или просто вс така да си продължи да си прекарваме дните адски приятно но без обвързване...

Радвам се.
    В съ6тност много се радваме за теб,
    Има една тайна обаче която само ти не знаеш: просто шанса ти е нулев.
    Не че ни интересуват баналните ти проблеми де.
    Хях хях хях хях хях
    Хях хях хях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си