- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Възможно ли е да е марихуана? (действие?)
Здравейте!
Имам важен въпрос и моля за сериозни отговори... Сестра ми беше много зле,а е пила само около 300-400 гр. водка Мери Джейн. Човек от компанията й е дал цигара-уж руска,която й се е сторила доста особена и по-силна. След това не помни нищо за около 3 4аса... заспала е,след което изведнъж се буди все едно й няма нищо и не е пила... на машинка за отчитане на концентрацията алкохол показала резултат все едно е пила 3-4 бири... (това след като се събудила) Та въпроса ми е: може ли това да е била марихуана? и възможно ли е именно комбинацията марихуана-водка да я е отрязало толкова жестоко?
благодаря предварително!![]()
Възможно е да е било трева, но може и от алкохола да й се е сторила по-особена тая цигара.Ако сестра ти е малка, не пие.. еми нормално е да я хване така тая водка, ако пък и чиста е била..
Просто се допитайте до 'източника' на тая угара (;
ae junk 4ove4e avatarati e luddd ve manqk
a po temata si4ko e vyzmojno moje da e treva moje sestrati da ne darji na alkohol alkohola moje da val6iv si4ko ve
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
сестра ми е голяма,на 27 е,военна е. един колега има въпросната машинка. и принципно носи много на пиене....Първоначално написано от thefreak
zavisi na kolko godini e a pyk i 4ovek trqb va da e super typ 4e da ne razli4i ry4noi svita cigara ot fabri4na.....
a moje prosto da se otrqzala a moje i da te e izlygala....
izwinqwai ama koe po to4no e gluopst a??? kat ne wqrwa6 problema si e twoi... to 4owek da ne popita... aman!Първоначално написано от thefreak
щом е на 27 предполагам би трябвало да различи някфа цигара от чадел...
cigarata e bila uj ruska nqkfa... demek nqma takawa w BG...Първоначално написано от junk
Първо не знаеш, колко точно е изпила, след това тя не знае точно каква цигара е пишила, било й се сторило незнам какво си, след това не помнела, събуждала се изведнъж бла бла... и ти ся искаш ние да отгатнем какво аджеба е пушила сестра ти.
А кажи ми как да стане ?!?!
aha de i az tva sa pitam da otii si naprai test i da razbere ko sa mu4i6 tolkova pyk tolkova li e vajno kot i da e bilo minalo
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
е нямало така в бг.. няма значение дали ше пушиш вайсрой или зелено малборо или кфот ще да е, пак ше различиш, че не пушиш коз.ено е цигара друго е трева, нямам как да се сбърка тфа блаженство веее ей![]()
и се пак нека залагаме,
аз казвам, че е пушила жълт кантарион![]()
naprotiw! pisah kolko e izpila. (300-400gr) prosto waprosa be6e dali e wazmojno da e marihuuana i izob6to kfo e deistwieto na marihuana w kombinaciq s alkohol!Първоначално написано от thefreak
Възможно е да е трева, но според мене нямаше да и въздейства точно така. Но може и да не съм прав щот трева с алкохол не съм мешал.
mi ako ne e qla predi tfa s 400 vodka mn qsno 4e 6e se otreje pak i mari djein ...ujs( moe mnenie)
ako i e do6lo v pove4e alkohola normalno da zaspi
a ako e bila treva i s nekfi himii mi s tolkova alkohol ot 1 darpana pak e dobre 4e samo e zaspala
хмм ...на мен 300-400 ми се струват много .... ! и то от мери джеин (спирт и вода) .... ква трева ви гони кви 5 лева ... но се пък ако сте толкова наивно глупави си земете тест, а трева да е било ..кво от тва не е умряла нали !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....