- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- трябва ми съвет...спешно?
С приятеля ми правихме секс с презерватив,всичко си беше точно,само че след като той свърши се оказа че е изтекла малко сперма от основата на презерватива и се притеснявам дали има някаква вероятност да е попаднала в мен.По принцип овулацията ми е минала преди седмица но все пак се притеснявам да не е станал някой фал...купих escapelle но се чудя дали да го пия тъй като може здраво да ми обърка хормоните ...кажете си мнението плс...защото ми е мнооого притеснено.
Аз бих пила, защото щом е минала само 1 седмица от предполагаемата овулация, то има риск точно този месец да ти закъснее. Да, спермата не е влезнала с нужната скрост, обаче въпреки това има не малка вероятност да забременееш. Така че пий Ескапел и да ти е спокойно, цикълът и да ти се обърка, ще се оправи, но с един аброт можеш да си налечеш бая повече неприятности. По принцип не съм привърженик на пиенето на такива хапчета, но смятам, че в този случай е наложително. Или поне аз бих пила.
надявам се ако има нещо ескапела да ми подейства защото днес е третия ден след предполагаемия гаф...дано да се размина без големи проблеми чеее не ми се мисли иначе![]()
към 67-8 някъде![]()
В такъв случай пий колкото се може по-бързо!
изпих го вече и сега ми остава само да се надявам да ми се размине този път и да си набия в кратуната че трябва да съм мнооого внимателна по отношение на секса
Е, щом си го изпила, значи няма да имаш проблем поне с бременост, но друг път пий по-рано. %-ът на успеваемост е по-голям.
Аз съм пила един път Постинор, но презервативът се беше спукал и той беше свършил в мен. След това се получиха усложнения с цикъла ми, но не съжалявам, това нещо, което се оправя.
надявам се да няма друг път чее ще ми побелее преждевременно косата от толкова притеснения...и все пак ще си знам да го пия по-рано...ако се налага
Трябвало е веднага след това да го пиеш или поне в същия ден,но поне си го пила до 72-рия час така,че се надявам да не си бременна.Направи си тест след 7-8 дена и успех!
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Считам темата за приключена. Аз не бих пила обаче в твоя случай. Ама всеки си решава!