.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

И аз си имам любовни проблеми :Р

Е, и на мен ми се случи да поискам мнението ви, драги съфорумници.

Днес докато говорехме с моя по телефона (за доброутро към обяд) му споделих, че две съученички ме навиха на ядене и пиене на корем (и то безплатно) за да отмъстят на едни келеши, които оня ден си тръгнали без да платят сметката и ги набутали яко. И моят приятел веднага почна ”Ъъъ, как може да правиш такива цигански номера, ти си момиче. Разбирам аз да го направя, ама ти???!” и някви такива. Което естествено ме ядоса. Той ми говори с гаден тон 5 мин, при което аз му обърнах внимание, че няма право да ми държи сметка и да се държи гадно. И му казах, че няма все аз да правя компромисите, когато се караме, при което той отвърна ”Никой не те кара да правиш компромиси” и аз му казах ”Хубу, чао”. И това беше. Както и след други караници до края на деня той ще ми звънне да ми се извини и да обещае, че повече няма да се държи гадно (за пореден път).

Въпросът ми е според вас имам ли право да съм му ядосана? Решила съм известно време (2-3 дни) да не си дигам телефона (това не се е случвало досега), за да разбере, че наистина се е отнесъл некоректно към мен и да си вземе поука. Според вас ще има ли резултат?

Чакам съветите ви. Пф, още съм ядосана

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не виждам кой знае каква причина за да си му ядосана...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Просто ми е писнало, когато е афектиран да не сдържа емоциите си и озлобява. Държи се гадно и после като му мине ми се извинява и следват едни излияния и обещания дето и камък ще разплачат. Само дето това се повтаря милиони пъти и писва. А аз съм доста злопаметна. Всеки път се налага аз да правя компромиса и въпреки, че ми е гадно/тъжна съм/ядосана съм се държа добре.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Re: И аз си имам любовни проблеми :Р

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Е, и на мен ми се случи да поискам мнението ви, драги съфорумници.

Днес докато говорехме с моя по телефона (за доброутро към обяд) му споделих, че две съученички ме навиха на ядене и пиене на корем (и то безплатно) за да отмъстят на едни келеши, които оня ден си тръгнали без да платят сметката и ги набутали яко. И моят приятел веднага почна ”Ъъъ, как може да правиш такива цигански номера, ти си момиче. Разбирам аз да го направя, ама ти???!” и някви такива. Което естествено ме ядоса. Той ми говори с гаден тон 5 мин, при което аз му обърнах внимание, че няма право да ми държи сметка и да се държи гадно. И му казах, че няма все аз да правя компромисите, когато се караме, при което той отвърна ”Никой не те кара да правиш компромиси” и аз му казах ”Хубу, чао”. И това беше. Както и след други караници до края на деня той ще ми звънне да ми се извини и да обещае, че повече няма да се държи гадно (за пореден път).

Въпросът ми е според вас имам ли право да съм му ядосана? Решила съм известно време (2-3 дни) да не си дигам телефона (това не се е случвало досега), за да разбере, че наистина се е отнесъл некоректно към мен и да си вземе поука. Според вас ще има ли резултат?

Чакам съветите ви. Пф, още съм ядосана
    > Решихме 4е 6те ти помогнем ако те цитираме.
    > Не 4е ти про4етохме баналните ти проблеми де, но всъ6тност
    6е бъдем първите които пи6ат в темата ти.
    > Хах Хах Хах Хах Хах
    > Хах Хах Хах

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Просто ми е писнало, когато е афектиран да не сдържа емоциите си и озлобява. Държи се гадно и после като му мине ми се извинява и следват едни излияния и обещания дето и камък ще разплачат. Само дето това се повтаря милиони пъти и писва. А аз съм доста злопаметна. Всеки път се налага аз да правя компромиса и въпреки, че ми е гадно/тъжна съм/ядосана съм се държа добре.
    Защо вместо да се карате за глупости не му кажеш тези неща?В крайна сметка наистина не би трябвало винаги ти да правиш компромисите.Един разговор на 4 очи може и да помогне.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Захарен памук

Цитирай Първоначално написано от zmey

> Хах Хах Хах Хах Хах
    > Хах Хах Хах
    Като не те интересуват ”баналните” ми проблеми, кфо пишеш? Мегафен ли ще ставаш? Я млък.

razbira se 4e ima6 pravo da mu se qdosa6.tva naj go mrazq: mom4etata mogat,a momi4etata-ne oba4e, vij ti si re6ava6,ama 3 dena ne e li mnogo 6toto da ne zeme toj nakraq da se razsurdi,"4e pravi6 ot muhata slon" ili nqkvi takiva.e ti si go poznava6 i sigurno znae6 kakvo da prai6,i vse pak ... mislq 4e i 1-2 dena 6te e dostatu4no 4e da ima rezultat,haha daje i samo taq ve4er da ne mu vdine6 moje i da se osuznae,puk sledva6tiq put kato govorite mu kaji,4e os6te se surdi6
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от flora23
    razbira se 4e ima6 pravo da mu se qdosa6.tva naj go mrazq: mom4etata mogat,a momi4etata-ne oba4e, vij ti si re6ava6,ama 3 dena ne e li mnogo 6toto da ne zeme toj nakraq da se razsurdi,"4e pravi6 ot muhata slon" ili nqkvi takiva.e ti si go poznava6 i sigurno znae6 kakvo da prai6,i vse pak ... mislq 4e i 1-2 dena 6te e dostatu4no 4e da ima rezultat,haha daje i samo taq ve4er da ne mu vdine6 moje i da se osuznae,puk sledva6tiq put kato govorite mu kaji,4e os6te se surdi6
    Ще пробвам.

Цитирай Първоначално написано от zmey

> Хах Хах Хах Хах Хах
    > Хах Хах Хах
    Като не те интересуват ”баналните” ми проблеми, кфо пишеш? Мегафен ли ще ставаш? Я млък.
    > Просто искахме темата ти да изглежда по "хубава".
    > Хах Хах
    > Ide ci podciac szyje.
    > Хах Хах Хах Хах Хах Хах

Да не си вдигаш телефона е тъпо...но като се видите, се дръж по-дръпнато и му дай да разбере, че това не ти е приятно. Щом се извинява, всичко е наред. Моят как си е изпускал нервите и то неведнъж...след това се извинява винаги.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от flora23
    Ще пробвам.
    uspeh!
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

Абе, гадно е да не вдигаш. Просто му вдигни по-троснато и му дай възможност да се извини.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Виж дори и аз смятам че имаш голямо право да му се сърдиш.Аз също имах такъв проблем.Исках да изляза отида в една приятелка за два дни а той ми каза че е било много време и през това време се ''притеснявал'' да не си намеря друг.И започна да вдига скандали.И аз не излизах цяла седмица и той се осъзна и ми писа съобщение че много съжелява но аз не му отговорих и той дойде в нас да ме потърси на другия ден и както винаги ми каза ''много съжелявам за това което ти казах и съм решил да не го правя повече''.Така че най-добре направи така както мислиш.УСПЕХ!
    @{z} $1{m} $! @{z} ! {n}3 {m}3 3{b}3 {z}@ \/@$

И кво - явно ти доставя удоволствие момчето да ти се моли и извинява.Ако има нещо му го кажи направо в очите да се изясните веднъж завинаги, а не само да увъртате и да се извинявате един на друг до следващия път.Пък и като те слушам не ми звучиш много влюбена.Що си още с него - аре бий му шута и ходи си търси такъв дет щи е по вкуса.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Днес докато говорехме с моя по телефона (за доброутро към обяд) му споделих, че две съученички ме навиха на ядене и пиене на корем (и то безплатно) за да отмъстят на едни келеши, които оня ден си тръгнали без да платят сметката и ги набутали яко.
    И как по-точно ще им отмъщавате?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ha mi kat ne si diga6 telefona toi mooje da re6i 4e ste sk1sali i da si nameri druga za tva pomisli li ???
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен Аватара на suantito
    Игаеш си с достойнството на момчето?! Внимавай да не се опариш!

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ha mi kat ne si diga6 telefona toi mooje da re6i 4e ste sk1sali i da si nameri druga za tva pomisli li ???
    оф.. когато има любов няма как да си намери друга веднага.. първо ше разбере къв е проблема.. деба не те знам как мислиш ама повечето ти мнения са такива много .. ограничени.. нищо лично..

Животът е адът описан в Библията!

И какво, жените могат да изпускат емоциите си, а мъжете не, така ли? Ето го двойния стандарт, от който лицемерно се оплакваш, тоя път от твоята страна.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Не се пали така,няма безгрешни...И относно това да му дигнеш ли тела,ако е като моя приятел-звънне 1 път-затвора,2-ри-затвора-трети-НЯМА!!!Не прави така,защото после ти ще му звъниш и ще се извиняваш По-добре като ти се обади му кажи,че ти е зле и по-добре да не излизате днеска,утре пак така и накрая като излезнете се дръж по-студено-ще ти се извини Пък може до тая среща да сте се разбрали Успех!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Да не си вдигаш телефона е тъпо...но като се видите, се дръж по-дръпнато и му дай да разбере, че това не ти е приятно. Щом се извинява, всичко е наред. Моят как си е изпускал нервите и то неведнъж...след това се извинява винаги.
    Изчетох мненията и смятам да пробвам това, тъй като така или иначе нашите ме командироват в София в сряда и ще се видя с моя. Неизбежно е.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    И кво - явно ти доставя удоволствие момчето да ти се моли и извинява.Ако има нещо му го кажи направо в очите да се изясните веднъж завинаги, а не само да увъртате и да се извинявате един на друг до следващия път.Пък и като те слушам не ми звучиш много влюбена.Що си още с него - аре бий му шута и ходи си търси такъв дет щи е по вкуса.
    Aко не четеше през ред щеше да разбереш, че мразя ”момчето” (което си е доста огромен и агресивен мъж) да се извинява и да повтаря грешката си. И съм му го казвала много пъти в очите, когато му мине афекта, обещава, че това няма да се повтори, обяснява, че е осъзнал, че се е държал неподходящо... И така до следващия път. Този цикъл се преповтаря на 2-3 дни.

Както и да е, сега му казах, че ще ходя в сряда в София и той ”Добре, миличко, много те обичам. И няма да се караме повече”.

П.П. Благодаря все пак на всички за съветите.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от drfatt
    И какво, жените могат да изпускат емоциите си, а мъжете не, така ли? Ето го двойния стандарт, от който лицемерно се оплакваш, тоя път от твоята страна.
    Имах предвид, че ще е хубаво, ако той контролира тези лоши емоции както аз го правя за да не му става гадно. Къде е двойния стандарт? Аз почитам и уважавам приятеля си, но не и това поведение.

Град
    Захарен памук

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Днес докато говорехме с моя по телефона (за доброутро към обяд) му споделих, че две съученички ме навиха на ядене и пиене на корем (и то безплатно) за да отмъстят на едни келеши, които оня ден си тръгнали без да платят сметката и ги набутали яко.
    И как по-точно ще им отмъщавате?
    Аз не искам да им отмъщавам, идеята беше на двете момичета, защото те бяха вкарани в масраф. Идеята беше да бъдат набутани с голяма сметка (с техните камъни по техните глави).

Град
    Inside the temple
    Позната ситуация... донякъде. Афектиран е и търси на кого да си го изкара, респективно на теб.
    Явно те обича момчето, но като че ли малко те приема вече за "негова". Нали знаеш, изливаш си всичко гадно върху тези, за които знаеш, че няма да ти обърнат гръб. Колкото и гадно да е...
    Един сериозен разговор. Или два. Това е решението. И като ти каже, че повече няма да се повтори, да отвърнеш, че това си го чувала милион пъти.
    Но във всеки случай комуникация. Смисъл, ти не искаш да губите отношения, нали? Опитай, пък... по-нататък каквото стане.
    When I love, I love.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си