- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли опасност от забременяване?
Спокойно ще видите- всичко ще бъде наред гарантирам![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
значи взехме тест шуар чек-3 лева направихме ся теста и е отрицателенПървоначално написано от vra4ka
![]()
![]()
![]()
и на теста пише че отчита правилно след първия ден още от закъснението и значи е правилно-не е бременна
много се радвам
е и тя се радва и то повече
![]()
+1Първоначално написано от swords1010
вазможно е, но при нашия случаи не е бременна-вчера правихме тестПървоначално написано от vesitu_
![]()
Тестът отчита ТОЧЕН резултат ЕДВА СЛЕД 14 ДНИ СЛЕД ПОЛОВИЯ АКТ. Така че не ми се прави на много интересна.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
И не вярвам да е бременна.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ами то те вече станаха доста дни от акта-а и в теста пишеше че отччита правилно дори и след първия ден от закъснението!теста беше по скъп и качественПървоначално написано от bungle
![]()
То винаги така пише.
Но тъй като аз по едно време се бях шашнала да не съм бременна, защото ми пропусна цял месец, съм разпитвала дооооста млади майки и как и кога са разбрали, че са бременни. И по техни думи тестовете са изключително бъгави. Дори и след закъснението може да отчетат неточен резултат. Ебати тъпото.
Но както и да е. Не е бременна. Не става толкова лесно.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Да така е-то тя го напраи теста горе долу на 14 ден-а пък първо, че е малка и има цикъл от скоро и второ че е малка вероятноста при този случай да е бременнаПървоначално написано от bungle
![]()
Темата е обсъдена-модернизаторите могат да я заключат![]()
Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оле, Пепи, и тук ли започна да се изявяваш?![]()
![]()
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
при бързината на писане без да искам съм объркала иначе знам, че се пише МОДЕРНИЗАТОРИТЕ!!!!!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
ами то по принцип не е ли МОДЕРАТОР???а по темата мисля че не е бременна
![]()
МОДЕРАТОРИ не МОДЕРНИЗАТОРИ
оки тва вече си е грешка-верно, че бяха модераториПървоначално написано от Котарана
Ами направихме тест-по скъп и качествен и е отрицателенПървоначално написано от `PePiTa`
![]()