- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли е трудно??
Значи на 17 съм и винаги съм била с гадже но никога не е било нищо сериозно.Веднъж ми се случи да се влюба и бях с това момче 6 месеца но го зарязах дори незнам защо .. !! И сега от 1 2 месеца някъде съм без гадже .. което е странно .. нещо ми стана и вече не съм като преди .. само за бройката Искам сериозно връзка искам някой към който да имам чувства и да се обичаме.. Но просто когато се стигнедо там до нещо сериозно и се едно се плаша от това което ми се случва и бързо бързо приключвам връзката ..![]()
А ако пък някое момче ми каже обичам те и се едно ми казва ще те убия и се паникьосвам и зарязавам момчето .. защо е така и толкова ли е трудно да имам 1 хубава връзка.. и защо винаги бягам когато разбера че някой ме обича !! Извинявам се че не пиша много правилно но ми е трудно.. надявам се да ми помогнете Мерси
![]()
ami istinskite 4uvstva ne idvat vednaga..6te postoi6 izvesno vreme bez gage,6te re6i6 sas isg. kakvo to4no tarsi6..i mom4eto 6te doide..nedei barza![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Може би те е страх от това някой да ти каже обичам те,защото ти самата не чувстващ същото към него.И не се безпокой поста ти нямаше много грешки.![]()
VerryBerry znam 4e ne idvat vednaga istinskite 4uvstva axxa ama te nikoga ne idvat prosto kato sum s nqkoe mom4e mi e veselo zabavno no ni6to pove4e A mejdu drugoto sum na 16 ne na 17 oburkala sumteengirl_92 em sigurno neznam e tfa 4e ne go 4uvstvam ne mi pre4i da izluja da luja mi e nai lesno i sum mn dobra v lujata To kato nqkoi mi kaje obi4am te az vinagi kazvam I az ama .. sled 1 sedmica zarqzvam mom4eto..
![]()
Не се насилвай да имаш сериозна връзка, тя сама ще дойде.Така да я търсиш, просто няма да стане.Ако с едно момче се получи нещо сериозно-ок, но иначе към това да се стремиш-глупаво е.И изплашила си се, когато това момче ти е казало, че те обича, защото ти не си изпитвала същото.![]()
може би те е страх да не се влюби6 и да ти разбият сърцето..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
e da ama si4kite mi fr imat axxa seriozni vruzki a az ne az seki mesec s razli4no mom4e .. edna fr ve4e e s edno mom4e 2-ra godina i toi samo me ebava i mi vika stiga seki mesec si ni pokazvala nov po dobre ve4e ne ni zapoznavaiprosto mi e bezinteresno.. kato sum s nqkoi po dulgo vreme.. obikalqm diskotekite kafetata i kvo fana si nekoi sladur za super kratko vreme i do tam.. drazna se na sebe si 4e prava taka ama nemoga da se promena
![]()
Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
Познато ми е много - хубаво ти е с него, но не го обичаш, а той кат ти го каже гледаш да се ометеш колкото може по-бързо... Аз стигнах до решение - сама! Чакам 1-во да усетя тръпката на сърцето и след това да го хвана за гадже (ако успея да го хвана...)![]()
Vesna az taka 6e si 4akam cql jivot xaxaxahxahxah Em da 6ot az kato mu kaja i az te obi4am i toi se kefi super mn i kvo Toi po4va da si misli 4e moej da mi durji smetka s koi sum izlqzla i t.n i 4e nqma da hoda na diskoteka bez nego ili nekfi takifa![]()
i ima prekaleno mnogo drama vuv vruzkite
![]()
I tfa e variant...Първоначално написано от monityY
Явно и ти самата не знаеш какво искаш - сериозната връзка предполага, че на него ще му пука за теб и ще се интересува с кой си и къде си - дали не се натискаш в някой ъгъл на дискотеката с друг.Пък и на теб би трябвало да ти пука за него - нали все пак за да е сериозна връзката и на теб трябва да ти пука за него.А доколкото разбрах ти искаш да си имаш собствено пространство и да не те притискат много много, а това няма как да стане ако имаш някой който те обича.Е да - не си обичала досега, но когато това стане ще видиш че при мисълта че тойъ може да е с друга ще те жегне много.Помисли си какво искаш - сериозна връзка или просто флирт.Според мен повече клони към второто ама тва си е мое лично мнение некасаещо теб де.
Не за вражда, за обич съм създадена!
e dostatu4no flirtove ima6e az samo tfa sum imala de![]()
Em az si mislq 4e moje i da sum obi4ala neznam predi mnogo mi puka6e za edno mom4e se pak 6 meseca bqh s nego.. no go zarqzah zaradi edno flirt4e
se taq.. Da da to ebati jertvite tree da prava zaradi ne6to seriozno
em 6tom sum oti6la na disko bez gadjeto mn qsno 4e iskam tam da ima ne6to drugo normalno e tfa
Em neiskam si4ki da se seriozni a az da sum neserioznA !!
mi produlji s flirtovete
![]()
pak nqkoi put 6te se vliubi6
![]()
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
mn se drazna taka ne me e strah da ne me naranqt to e normalno seki go naranqvat prosto ne mi e qko da ne izpitvam kum nikoi 4uvstva i samo za zabavlenieto Pisna mi da prava sexa samo za6toto mom4eto e adski sladko i sme vuzbudeni iskam da imam 4uvstva kum tfa mom4e sa 6e kajete emi ne go pravi Ne e to4no taka prosto Neznam kak da izpitam 4uvstva kum nqkoi hodila sum s mn mom4eta no nikoi ne me kara da se 4uvstvam po razli4en na4in
![]()
хем искаш сериозна връзка, хем да изневеряваш - нещо по-тъпо не бях чувала.То че и аз не съм наред - не съм, ама по-зле и от мен имало =D>
Не за вражда, за обич съм създадена!
+1Първоначално написано от koalka
Животът е адът описан в Библията!
а тва че си била винаги с гадже явно не те прави по-опитна!
щом не си се научила на нормално общуване и споделяне има ли значение с колко си била?
ти дори не се опитваш да разбереш кво чуства човека срещу тебе, а си тръгнала да търсиш сериозна връзка.....
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
![]()
emi sigurno neznam ama ne bi trqbvalo da e taka nali
![]()
Еми като тръгнеш с някой карайте по бавно![]()
e kvo razibrate ot po bavno?
Това за паникьосването ми хареса.Аз, като чух да ми казват за първи път "Обичам те!" и направо блокирах, замръзнах...
![]()
![]()
Според мен те е страх, но всичко е въпрос на психика. Казах, че те е страх - да, но от какво? Та нали никога досега не си имала сериозна връзка? Значи тази теория или отпада, или пък точно това е проблема - предварително си втълпяваш нещо... Промени подхода си, остави сърцето да те води, позволи му да се гмурне в чувствата си, а те да го обвземат.
А що се отнася до двете неповторими и незабравими думички - не се притеснявай, не езадължително да отговаряш. Верно, много е тъпо да кажеш на някого, че го обичаш, а той да мълчи, но това не е фактор за раздяла! Все пак, рано или късно, ще дойде онзи момент, в който думите "Обичам те!" ще са "на върха на езика" ти и няма да се усетиш как ще го промълвиш набързо. Ще се изчервиш и може би ще блокираш малко, но ще ти улекне, ще се почувства на "седмото небе", ще бъдеш щастлива. Дано всичко ще оправи, успех!
![]()
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."
em taka si e to si e panika nekoi sre6tu tebe ti kaje obi4am te zduhva6 se na maxei imah seriozno vruzka 6 meseca ama az pak si praveh gluposti de
![]()
hodeh si po diskoteki s drugi mom4eta 6ot moq ne go vikah togava
kum tfa mom4e imah mai 4uvstva
ama si4ko svur6i
![]()