- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова ли е трудно??
Това за паникьосването ми хареса.Аз, като чух да ми казват за първи път "Обичам те!" и направо блокирах, замръзнах...
![]()
![]()
Според мен те е страх, но всичко е въпрос на психика. Казах, че те е страх - да, но от какво? Та нали никога досега не си имала сериозна връзка? Значи тази теория или отпада, или пък точно това е проблема - предварително си втълпяваш нещо... Промени подхода си, остави сърцето да те води, позволи му да се гмурне в чувствата си, а те да го обвземат.
А що се отнася до двете неповторими и незабравими думички - не се притеснявай, не езадължително да отговаряш. Верно, много е тъпо да кажеш на някого, че го обичаш, а той да мълчи, но това не е фактор за раздяла! Все пак, рано или късно, ще дойде онзи момент, в който думите "Обичам те!" ще са "на върха на езика" ти и няма да се усетиш как ще го промълвиш набързо. Ще се изчервиш и може би ще блокираш малко, но ще ти улекне, ще се почувства на "седмото небе", ще бъдеш щастлива. Дано всичко ще оправи, успех!
![]()
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."