.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Моля за съветче,момичета..

Абе да си го кажа просто и ясно,че доста се колебая вече.Искам да използвам тампони,ама съм девствена. Нали няма да се отворя ако започна да използвам тампони..?!?
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Ръгай де що можеш

Не.Няма да се отвориш,използвай най-малките като за начало,и трябва да не се притесняваш и да не бързаш.Успех,яко е!! хаха

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mnogo mi e glypavo tva.I da si skusa6 devstvenata cipa s tampon pak 6te si devstvena za kakvo se prietesniavate tolkova Az zapo4nah da polzvam tamponi na 13(4 godini predi da zapo4na da vodia polov jivot) i ne znam dali sum se bila "otvorila" za6toto pri purvia mi put niama6e kruv.Pri drygi moi priatelki oba4e ne e imalo podoben "problem" vupreki 4e sa polzvali tamponi.Te ne sa napraveni za da se deflorira6 s tiah vse pak taka 4e nai-veroiatno devstvenata ti cipa 6te si ostane nepokutnata do purvia ti put.

Хехе....еми няма да ръгаш рязко Естествено че може Само че тия най-малките....не съм сигурна дали са направени за хора...хахах....пропускат..по последну данни Хех....еми ти сама си избираш..ама естесвено че може да ползваш Ползвай търсачката..има доста подобни теми,които могат да ти бъдат позлезни.Успех \/

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Не че съм много компетентен по темата ама съм чувал че има и тампони за девствени . . а доколко тва е вярно не знам .. преди 4 години едно гадже нещо ме филмира по въпроса Успех и ако се самодефлорираш поне няма да те е яд че го е направил някой идиот
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Аз съм девствена и ползвам тампони...все още съм жива и мисля,че нищо ми няма!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Град
    Асеновград, България
    Има тампони, които са предназначени за девствени момичета, те са по малки и минават през дипките на химена, без да го разкъсват. Отиди в аптека, и обясни как стоят нещата и попитай какво биха ти препоръчали, а за по сигурно можеш и с гинеколог да се консултираш за да видиш, той какво би те посъветвал.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

nqma da se otvori6 .. spoko.. a, i s tamponi e mn po-udobno taka 4e deistvai smelo
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Има тампони, които са предназначени за девствени момичета, те са по малки и минават през дипките на химена, без да го разкъсват. Отиди в аптека, и обясни как стоят нещата и попитай какво биха ти препоръчали, а за по сигурно можеш и с гинеколог да се консултираш за да видиш, той какво би те посъветвал.
    A zamisliate li se 4e po-malkite tamponi poemat po-malko suotvetno ako re6i da polzva tiah po vreme na cialata si menstrycaia 6te se nalaga da gi smenia prez polovin 4as daje po niakoi put i na po-malko vreme? (za teb mi e iasno 4e ne moje6 da gi razbira6 teia ne6ta za6toto si mom4e no prosto tvoeto mnenie be6e posledno.ni6to li4no )

4yvala sam za mnogo takiva slu4ei,za momi4eta koito sa se "otvorili"s tamponi,no kato se zamislq,kakvo tolkova,daje po-dobre,parviq ti pat 6te e po bezboleznen i nqma da ima krav
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

4yvala sam za mnogo takiva slu4ei,za momi4eta koito sa se "otvorili"s tamponi,no kato se zamislq,kakvo tolkova,daje po-dobre,parviq ti pat 6te e po bezboleznen i nqma da ima krav

Докато не правиш секс си ДЕВСТВЕНА !!!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    A zamisliate li se 4e po-malkite tamponi poemat po-malko suotvetno ako re6i da polzva tiah po vreme na cialata si menstrycaia 6te se nalaga da gi smenia prez polovin 4as daje po niakoi put i na po-malko vreme? (za teb mi e iasno 4e ne moje6 da gi razbira6 teia ne6ta za6toto si mom4e no prosto tvoeto mnenie be6e posledno.ni6to li4no )
    И защо реши, че това не ми е ясно? Какво ТОЧНО ми пречи да го знам, като съм момче? Казвам какъв е начинът, ако иска да използва тампон, без да разкъсва химена! Това, което казваш ми е ясно, както още куп неща, които не касаят пряко представителите на, моя пол!

Град
    Германия
    И защо реши, че това не ми е ясно? Какво ТОЧНО ми пречи да го знам, като съм момче? Казвам какъв е начинът, ако иска да използва тампон, без да разкъсва химена!
    Imah predvid 4e ne moje6 da znae6 ot li4en opit kolko poema tampona i kolko neprakti4no e da polzva6 malki tamponi pri polojenie 4e ti te4e vse edno sa te zaklali. Kakto kazah i v predi6nia si post ni6to li4no

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    И защо реши, че това не ми е ясно? Какво ТОЧНО ми пречи да го знам, като съм момче? Казвам какъв е начинът, ако иска да използва тампон, без да разкъсва химена!
    Imah predvid 4e ne moje6 da znae6 ot li4en opit kolko poema tampona i kolko neprakti4no e da polzva6 malki tamponi pri polojenie 4e ti te4e vse edno sa te zaklali. Kakto kazah i v predi6nia si post ni6to li4no
    Не се засягам, но пак твърдя, че нищо не ми пречи да знам, дори и да не съм го изпитал на свой гръб!

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Абе не ставаше въпрос за малките тампони,момичето просто пита изобщо за тампоните.Пък и какво от това,че момче дава съвет...напротив това означава че има много обща култура за противоположния пол.Относно темата...пробвай наистина първо с най-малките тампони,видиш ли че влиза без проблеми начи сичко е ОК...ако менструацията ти стане по-обилна пробвай тогава с по-голям тампон.Важното е просто да бъдеш внимателна!!И наситина ще се убедиш,че с тампони е много по-удобно...Успехче!!!

добре,че отворихте такава тема..искам и аз да попитам нещо по въпросът/надявам се авторката да не възразява защото няма смисъл да отварям нова тема за нещо подобно/ защото и аз съм на същото дереже и аз съм решила да опитам с тампони...та на каква дълбочина трябва да се поставя тампонът?
    Move Bitch!!!

добре,че отворихте такава тема..искам и аз да попитам нещо по въпросът/надявам се авторката да не възразява защото няма смисъл да отварям нова тема за нещо подобно/ защото и аз съм на същото дереже и аз съм решила да опитам с тампони...та на каква дълбочина трябва да се поставя тампонът?
    Move Bitch!!!

Move Bitch!!!

Цитирай Първоначално написано от SOSICK
    Попадали са ми листовки от тампони и там пише , че се поставят във зоната на вагината където няма ниаккта чувствителност.

Набутай го с точилката ПО-навътре.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има много теми със същото съдържание.

spokoino! kakto ve4e nqkoi kazaha i da stane ne6to nai veroqtno nqma da razbere6 puk i do kato ne pravi6 sex 6te si si devstvena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си