- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за съветче,момичета..
Абе да си го кажа просто и ясно,че доста се колебая вече.Искам да използвам тампони,ама съм девствена. Нали няма да се отворя ако започна да използвам тампони..?!?
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Ръгай де що можеш
Не.Няма да се отвориш,използвай най-малките като за начало,и трябва да не се притесняваш и да не бързаш.Успех,яко е!! хаха![]()
Mnogo mi e glypavo tva.I da si skusa6 devstvenata cipa s tampon pak 6te si devstvena za kakvo se prietesniavate tolkovaAz zapo4nah da polzvam tamponi na 13(4 godini predi da zapo4na da vodia polov jivot) i ne znam dali sum se bila "otvorila" za6toto pri purvia mi put niama6e kruv.Pri drygi moi priatelki oba4e ne e imalo podoben "problem" vupreki 4e sa polzvali tamponi.Te ne sa napraveni za da se deflorira6 s tiah vse pak taka 4e nai-veroiatno devstvenata ti cipa 6te si ostane nepokutnata do purvia ti put.
![]()
Хехе....еми няма да ръгаш рязкоЕстествено че може
Само че тия най-малките....не съм сигурна дали са направени за хора...хахах....пропускат..по последну данни
Хех....еми ти сама си избираш..ама естесвено че може да ползваш
Ползвай търсачката..има доста подобни теми,които могат да ти бъдат позлезни.Успех \
/
Не че съм много компетентен по темата ама съм чувал че има и тампони за девствени . . а доколко тва е вярно не знам .. преди 4 години едно гадже нещо ме филмира по въпросаУспех и ако се самодефлорираш поне няма да те е яд че го е направил някой идиот
![]()
Аз съм девствена и ползвам тампони...все още съм жива и мисля,че нищо ми няма!
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Има тампони, които са предназначени за девствени момичета, те са по малки и минават през дипките на химена, без да го разкъсват. Отиди в аптека, и обясни как стоят нещата и попитай какво биха ти препоръчали, а за по сигурно можеш и с гинеколог да се консултираш за да видиш, той какво би те посъветвал.![]()
nqma da se otvori6 .. spoko.. a, i s tamponi e mn po-udobno taka 4e deistvai smelo![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
A zamisliate li se 4e po-malkite tamponi poemat po-malko suotvetno ako re6i da polzva tiah po vreme na cialata si menstrycaia 6te se nalaga da gi smenia prez polovin 4as daje po niakoi put i na po-malko vreme?Първоначално написано от swords1010
(za teb mi e iasno 4e ne moje6 da gi razbira6 teia ne6ta za6toto si mom4e no prosto tvoeto mnenie be6e posledno.ni6to li4no
)
4yvala sam za mnogo takiva slu4ei,za momi4eta koito sa se "otvorili"s tamponi,no kato se zamislq,kakvo tolkova,daje po-dobre,parviq ti pat 6te e po bezboleznen i nqma da ima krav
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
4yvala sam za mnogo takiva slu4ei,za momi4eta koito sa se "otvorili"s tamponi,no kato se zamislq,kakvo tolkova,daje po-dobre,parviq ti pat 6te e po bezboleznen i nqma da ima krav
Докато не правиш секс си ДЕВСТВЕНА !!!
И защо реши, че това не ми е ясно? Какво ТОЧНО ми пречи да го знам, като съм момче? Казвам какъв е начинът, ако иска да използва тампон, без да разкъсва химена! Това, което казваш ми е ясно, както още куп неща, които не касаят пряко представителите на, моя пол!Първоначално написано от slun4ice
Imah predvid 4e ne moje6 da znae6 ot li4en opit kolko poema tampona i kolko neprakti4no e da polzva6 malki tamponi pri polojenie 4e ti te4e vse edno sa te zaklali. Kakto kazah i v predi6nia si post ni6to li4noПървоначално написано от swords1010
![]()
Абе не ставаше въпрос за малките тампони,момичето просто пита изобщо за тампоните.Пък и какво от това,че момче дава съвет...напротив това означава че има много обща култура за противоположния пол.Относно темата...пробвай наистина първо с най-малките тампони,видиш ли че влиза без проблеми начи сичко е ОК...ако менструацията ти стане по-обилна пробвай тогава с по-голям тампон.Важното е просто да бъдеш внимателна!!И наситина ще се убедиш,че с тампони е много по-удобно...Успехче!!!
добре,че отворихте такава тема..искам и аз да попитам нещо по въпросът/надявам се авторката да не възразява защото няма смисъл да отварям нова тема за нещо подобно/ защото и аз съм на същото дереже и аз съм решила да опитам с тампони...та на каква дълбочина трябва да се поставя тампонът?
Move Bitch!!!
добре,че отворихте такава тема..искам и аз да попитам нещо по въпросът/надявам се авторката да не възразява защото няма смисъл да отварям нова тема за нещо подобно/ защото и аз съм на същото дереже и аз съм решила да опитам с тампони...та на каква дълбочина трябва да се поставя тампонът?
Move Bitch!!!
Move Bitch!!!
Попадали са ми листовки от тампони и там пише , че се поставят във зоната на вагината където няма ниаккта чувствителност.Първоначално написано от SOSICK
Набутай го с точилката ПО-навътре.
spokoino! kakto ve4e nqkoi kazaha i da stane ne6to nai veroqtno nqma da razbere6 puk i do kato ne pravi6 sex 6te si si devstvena![]()