.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

трудна любов

iskam da vi razkaja kakvo mi se slu4i naskoro i da vi pomolq za pomosht za6toto sym v bezizhodica i problema mi edva li 6te nameri re6enie...
    tova lqto sre6tnah myj koito sqkysh me haresa...v na4aloto go otbqgvah struvashe mi se mnogo otnesen i nepriqten,no edna ve4er kogato na moreto toi be6e edinstveniq 4ovek s kogoto moga da izlqza re6ih da se zabavlqvam s nego sled dalgite razgovori mi haresa sled koeto posledva edna 4udesna no6t i tyi kato tova be6e poslednata mi ve4er na moreto ne vlojih 4uvstva v tova(sqkysh) sled kato se privrah v moq grad poddarjahme vrazka toi se osmeli da kajee dumi kato "obi4am te" makar 4e znam 4e te sa lyja tyi kato toi ima mn dalga vrazka...nqkyde 8-9 god s dr jena(zabravih da spomena 4e toi e s 12 god po-golqm ot men) naskoro re65ih otnovo da otida tam pri nego sled nqkolko dni i no6ti prekarani otnovo zaedno re6ih 4e vyob6te ne gledam povyrhnostno na ne6tata i 4uvstvata mi sa po-dylboki ot kolkoto predpolagah sega otnovo se vyrnah v moq grad a toi pri priqtelkata si imam mn silni 4uvstva kym nego no sym sig 4e toi mn darji na polovinkata si,a az sym prosto lekata jena za nego ;(

Еми спри да му ходиш по гъза бе...
    Е, освен ако не искаш да те изпраска 1 път и да те зареже.
    Спри да се виждаш с него и си намери някой на твоята възраст. Баси...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: трудна любов

той е с 12 по голям от теб а ти на колко си ?!? ( чсно казано тоя те ползва само за секс май )

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    6tom toi ima dalga vrazka s druga ,ne si struva da se zanimava6 s nego..toi te ima samo ei taka..za zabavlenie..ako naistina te obi4a5e 6te6e da q napusne..vij,ostavi go i potarsi drug
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

6te6e mi se da be6e tolkova lesno da priklu4a vsqkykvi vrazki s nego i vse si kazvam 4e nqma da vdigam tel no ne moga

Мега фен Аватара на koalka
    Грешка е било, че сте се видяли пак, защото чувствата ти са се засилили, а той търси просто развлечение.Е, и хубаво е, че не си повярвала на думите му, защото, ако има връзка с жена 8-9 години значи има защо и просто ей така не може да каже "обичам те".То може, но дали ще е истина.
    Според мен трябва да престанете да се виждате, защото това само ще ти навреди.Той може да те харесва, да иска да правите секс, обаче ти влагаш чувства и накрая ще се откаже, че той не иска да се виждате, а ти си хлътнала...

Повече от фен Аватара на suantito
    Поредното наивно омиче..... според мен трябва да си благодарна че не те е "изпраскал" . Какво си мислите че има някаква възможност човек с 12 години по голям от вас ще иска да бъде с тебе и ще си зареже гаджето? Заеби го! намери си някое момче което ще държи на теб и ще те уважава.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    с две думи била си прее*ана и после нае*ана

ne znam kakvo da kaja,toi postoqnno mi govori hubavi dumi za 4uvstvata si az ne znam dali da mu vqrvam ili ne...6te mi se da sym v glavata mu da znam kakvo misli naistina

Град
    Цитирай Първоначално написано от multiplus
    ne znam kakvo da kaja,toi postoqnno mi govori hubavi dumi za 4uvstvata si az ne znam dali da mu vqrvam ili ne...6te mi se da sym v glavata mu da znam kakvo misli naistina
    той и хитлер е говорил хубави думи

Абе той да не е някой депотат

Impuls.bg

6te6e mi se da be6e tolkova lesno da priklu4a vsqkykvi vrazki s nego i vse si kazvam 4e nqma da vdigam tel no ne moga
    Напротив, не искаш.
    Нещо като 'не мога да не му звъня (примерно) просто няма...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

mislq da priema 4e s kraq na lqtoto vsi4ko e svar6ilo i vseki pyt si kazvam nqma da mu vdigam nqma da kontaktuvam s nego i kato mi zvanne si kazvam za posledno

mislq da priema 4e s kraq na lqtoto vsi4ko e svar6ilo i vseki pyt si kazvam nqma da mu vdigam nqma da kontaktuvam s nego i kato mi zvanne si kazvam za posledno
    За това трябва да имаш силна воля.

Impuls.bg

imah silna volq,no ve4e 4ak se mrazq za tova 4e 4ast ot men daje ne iska da go zae*e

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds

Re: трудна любов

iskam da vi razkaja kakvo mi se slu4i naskoro i da vi pomolq za pomosht za6toto sym v bezizhodica i problema mi edva li 6te nameri re6enie...
    tova lqto sre6tnah myj koito sqkysh me haresa...v na4aloto go otbqgvah struvashe mi se mnogo otnesen i nepriqten,no edna ve4er kogato na moreto toi be6e edinstveniq 4ovek s kogoto moga da izlqza re6ih da se zabavlqvam s nego sled dalgite razgovori mi haresa sled koeto posledva edna 4udesna no6t i tyi kato tova be6e poslednata mi ve4er na moreto ne vlojih 4uvstva v tova(sqkysh) sled kato se privrah v moq grad poddarjahme vrazka toi se osmeli da kajee dumi kato "obi4am te" makar 4e znam 4e te sa lyja tyi kato toi ima mn dalga vrazka...nqkyde 8-9 god s dr jena(zabravih da spomena 4e toi e s 12 god po-golqm ot men) naskoro re65ih otnovo da otida tam pri nego sled nqkolko dni i no6ti prekarani otnovo zaedno re6ih 4e vyob6te ne gledam povyrhnostno na ne6tata i 4uvstvata mi sa po-dylboki ot kolkoto predpolagah sega otnovo se vyrnah v moq grad a toi pri priqtelkata si imam mn silni 4uvstva kym nego no sym sig 4e toi mn darji na polovinkata si,a az sym prosto lekata jena za nego ;(
    Уаау, успя да ни разкажеш всичко в едно изречение!
    По темата:
    Аз лично не си падам по връзки с по-дърти ( в смисъл 12 години нииикък не са малко). Та, 1-во - наи-вероятно те използва. И 2-ро - ти си си виновна. Не е трябвало да достигате до интимни отношения, след като знаеш, че нищо няма да се получи. Единственто, което според мен можеш и трябва да направиш, е да си намериш някой друг. (за предпочитане в твоя град)
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Цитирай Първоначално написано от suantito
    Поредното наивно омиче..... според мен трябва да си благодарна че не те е "изпраскал" . Какво си мислите че има някаква възможност човек с 12 години по голям от вас ще иска да бъде с тебе и ще си зареже гаджето? Заеби го! намери си някое момче което ще държи на теб и ще те уважава.
    И защо годините да са пречка.Знаеш ли такива изказвания ме карат да се смея сама.Сетих се случка тази тедмица в бара-две от колежките ми на стабилна възраст ме смаяха с разговор за една младичка новобранка и изказвания от типа 'мен не ми е за друго ,ами ,че той само си играе с нея ,а малката се филмира.'А после се оказа ,че въпросната 'малка ' колежка буквално взела мъжа на една от двете. Стига обяснявала на момичето ,че няма начин.Има и вие добре го знаете Не казвам сега да се занатискаш да взимаш мъжа за себе си,просто не потдискай чувствата си,а ако може нещо да стане между вас,то повярвай-вероятно ще стане
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

И защо годините да са пречка.Знаеш ли такива изказвания ме карат да се смея сама.Сетих се случка тази тедмица в бара-две от колежките ми на стабилна възраст ме смаяха с разговор за една младичка новобранка и изказвания от типа 'мен не ми е за друго ,ами ,че той само си играе с нея ,а малката се филмира.'А после се оказа ,че въпросната 'малка ' колежка буквално взела мъжа на една от двете. Стига обяснявала на момичето ,че няма начин.Има и вие добре го знаете Не казвам сега да се занатискаш да взимаш мъжа за себе си,просто не потдискай чувствата си,а ако може нещо да стане между вас,то повярвай-вероятно ще стане [/quote]
    4estno da ti kaja stra6no mn me okurajavash za6toto ponqkoga si mislq za6to pyk naistina da nqma 4uvstva kym men

Ми така де.Страшно много хора ми се чудят.Имам приятел от доста годинки вече..И понякога се чудя дали не е възможно да си хване някоя малка мацка и ... И чесно казано-гадно се чувствам за момент.И точно за това сега като чета темата ,нормално би било да видя себе си на мястото на неговата жена и без да се замислям да ти кажа нещо от сорта на 'няма как да стане,малка си и той те използва'. Е да ама не-убедила съм се ,че всичко е възможно,и изобщо не бих се учудила ,ако обстоятелствата се развият в твоя полза.

колко съм ужасна,
    Just Married

az sy6to se postavqm na neino mqsto i mi stava gadno,pyk i znam 4e te ne se vijdat mn 4esto makar 4e do kolkoto znam jiveqt zaedno toi raboti na dr mqsto i po4ti ne se pribira tq sa6to

знам ли...
    Гледам да не излезне пак съвет от сорта 'мани я,взимай го'...ама...
    Просто не те съветвам да оставиш нещата така,ако мислиш ,че ще си щастлива с този човек.
    Just Married

nqma da zadvijvam ne6tata s palna sila no moje bi 6te se ostavq po te4enieto 6te mu vdigam kogato mu zvani no nqma da treperq da mu zvanq i da go tarsq da proverq kolko mu puka za mene i dokoga 6te ima nervi da me tarsi ako skoro spre zna4i ne sym ni6to za nego no ako prodylji qvno naistina ima ne6to

hmmm spored men prosto si hlutnala po nego za6toto e razli4en i privlekatelen, ot dr grad e i ima priqtelka taka da se kaje e "zabranen" ... a seki iska da ima zabranenoto nali se se6ta6 radvai se 4e e zabival gotin tip no ne vlagai 4uvstva ... nai dobroto koeto moje6 da napravi6 v slu4aq e da razdeli6 hora koito sa bili zaedno i sa si imali doverie blizo desetiletie..... ti precenqva6 dali si zaslujava
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

napalno razbiram savetite vi da si namerq drug no 6te mi e mn trudno da go zabravq plus tova dori i da tragna s drug 6te mislq otnovo za nego i nqma da e nikak korektno kym mom4eto,makar 4e sega ne e korektno kym negovata priqtelka

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Ми така де.Страшно много хора ми се чудят.Имам приятел от доста годинки вече..И понякога се чудя дали не е възможно да си хване някоя малка мацка и ... И чесно казано-гадно се чувствам за момент.И точно за това сега като чета темата ,нормално би било да видя себе си на мястото на неговата жена и без да се замислям да ти кажа нещо от сорта на 'няма как да стане,малка си и той те използва'. Е да ама не-убедила съм се ,че всичко е възможно,и изобщо не бих се учудила ,ако обстоятелствата се развият в твоя полза.

колко съм ужасна,
    според мен пък не си ужасна оптимистка си - +1 за мненията ти, съгласна съм с теб напълно

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си