- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за малко помощ по-опитните!
Здравейте, хора!
Имам едно въпросче- предяакулационната течност, кога точно излиза- малко преди изпразването, или по време на акта въобще?
От месец правим секс с приятеля ми без презерватив /2-годишна връзка, преди да кажете нещо/. Само до половината на акта е без презерватив, после или слага, или го довършвам по оралния начинТа малко се притеснявам, затова, моля ви, дайде мнение! Мерси.
Не ти препоръчвам да правиш секс без предпазни средства...макар че вероятността да забременееш, след като той го вади много преди да свърши, е малка.
Иначе предеякулационната течност може да започне да излиза още от момента на ерекцията.
Със сигурност поне 20 мин преди да свърши го вади и се оправяме по някои от начините в 1вия ми пост. Все пак нещо се притеснявам и ще се върна към презервативите, само да ми дойде навреме.Благодаря ви за отговорите, чакам още мнения!
Иначе знам, че в тази предяакулационна течност има сперматозоиди, но те не са годни...![]()
predekulacionnata te4nost suputsvtva erekciqta.ako si zabelqzala kato si igrae6 s glavi4kata na penisa i tq zapo4ne da izsuhva,penisa izpuska te4nost,koqto sluji za ovlajnqvane,za da ne stava boleznen dopira do 4lena.v tazi te4nost se sudurjat spematozoidi,nz dali se vodqt negodni,no znma 4e sa v zna4itelno po-malki koli4estva i veroqtnostta da se zabrtemenee 4rez tqh e po4ti nuleva
ми чесно казано аз с моя вече мъж не съм го правила с презерватив защото съм сигурна в него( той е доста по голям от мен но за любовта граници нямакакт се казва ) е сега не се пазим
знаете защо но и все пак за двамата е припоръчително за да сте сиг че няма да има гафове по добре го правете със за по сигурно
оф не се изказах както трябва но мищо![]()
живота е един и нека му се радваме така както трябваСъвет:мисли преди да направиш нещо
Излиза точно преди изпразването.Трудно може да се забременее ако се изпразни навън,но по време на овулацията има вероятност.Може да провериш кога си в овулация тук http://www.surecheck.info/clogin.php ако ти идва редовно.Но все пак забременяването не е чак толкова лесно.Годна яйцеклетка се отделя веднъж на 4 месеца,а за да се оплоди трябва да има подходяш спематозоид.Имаше тема за забременяването можеш да я прочетеш,дългичка е ,но ще се успокоиш
Значи нали знаеш,че в живота няма нищо сигурно,тъй че никога не можеш да си застрахована ... А иначе тази течност може да излиза и още в самото начало.
Аз не бих разчитала само на това. Да, вероятността да се забременее е нищожна, но всичко става. И как така изчислявате, че след 20 минути той ще свърши и да сложи презерватива? че то 1 истински качествен секс, който е страстен и задоволява и двамата, трудно може да трае дори 20 мин, защото просто партньорите са възбудени прекалено много!
Дойде ми по план, благодаря за отговорите ви! Приятно изкарване на празниците и умната![]()
Nedeite da pravite takiva eksperimenti ... riskuvate dosta ... i kakto kazaha i drugite vazrastta ne e opredelq6ta za tova dali moje ili nemoje da se kontrolira ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!