- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко човека сте правили секс
На 16... с колко човека... ебаси въпроса... с 2ма и с 50 животни![]()
![]()
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
15 с 1![]()
![]()
Първоначално написано от krem4et0
Евала ти правя !!! Брат ми точно такава сестра е искал...ама уви малко го поразочаровах...аз съм на 17 и съм била с 2 момчета...с първото бях почти 2 години,а със сегашния ми...почти 2 месеца![]()
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Spala sum s 6 m0m4eta, 0t k0it0 s 3 sum imala seri0zna vrazka 0t p0rqdaka na g0dina-dve..ina4e sega sum na 22 g0dini!
Хаха кой го казваПървоначално написано от ^Galq^
![]()
![]()
![]()
![]()
До 17 сигурно ще са те оправили 50 човека
![]()
на 16 със 7-8. Боже, момичета-вие имате ли изобщо морал и себеуважение?
На 22 съм, била съм с двама, като единият е сегашния ми приятел.
на 16 със 7-8. Боже, момичета-вие имате ли изобщо морал и себеуважение?
Нямат, Кремче, нямат...
Хмм предпочитам цял живот сама да живея отколкото с тебеПървоначално написано от ^Galq^
![]()
'Ми с 0. всъщност, ако трябва да съм честен с 1 - със себе си.
На 17 съм.
naistina pove4eto nqmat nikyv moral i sebeuvajenie no tova e texen problem a ne moi.![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
1 !
lostinMINIMAL
+1 \Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
/
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Тук половината лъжат. Не съм спал с момиче на 16 години - само орален секс с една кака лятото.
Пазя се за сватбата![]()
![]()
wtf
Hahahaha EBA vi i u tapite monahini....
Nekva na 22 samo s 2-ma i to ediniq i bil sega6no gadje!![]()
Nekva dryga pa se proebala 4ak na 21 i ve4e 37 meseca bili s gadjeto i....
![]()
![]()
![]()
Abe vie ne ste y red!!!
Az sam na 15 i sam spala s 1 mom4e.No mislq pone 20-30 mom4eta da mina prez jivota si I ne ne sam KU*VA a mi se jivee obi4am sexa i spored mene SEX BEZ LIUBOV MOJE!!! \/ Edin jivot se jivee be hora vie jiveete s razbiraniqta na babite si ebati!
Imam frendka koqto e na 23godini i e spala s POVE4E ot 25 4oveka (s maje i jeni)...Ma kvo tq e 4ovek na jivota!Taka trqbva!
Vie pa verno za da ne stanete za ob6testvoto "ku*vi" stanahe monahini![]()
![]()
T@P@4KI!
Всъщност се радвам на задоволителен сексуален живот. А, да и съм ценена, обичана и уважавана......И какво като сме заедно над 3 години?
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Съгласна съм, при положение, че не съм обвързана с някой, който обичам и искам да запазя връзката си с него не бих се наебала с 25, но ако не съм обвързана-какво лошо да си навъртя бройкатаПървоначално написано от CrazyBear
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Засега - 0.
Е, всеки луд с номера си.
Не може х**т в п****та и душата в Рая.
Аууу браво на темата като гледам съветите където повечето дават а са девсвени и спорят .... браво... просто нямам думи...
16-2 момичета
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
na 16 - 1![]()
JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}