Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от nofi
Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
Тогава не съди другите, за дето правят същото.
+1

ПП:Кремче, дразниш ме! Имаш самочувствие, защото си модератор, но ако сравним теб и Алеандра, например, ти си просто неграмотна!
И за последно, спри да ни навираш мъжа си и 100 годишната си връзка в лицето, защото аз нямам нищо против гейовете и влюбените, стига първите да не ми навират аналните си въжделения, а влюбените-емоциите си в лицето ми!!! 'Айде, със здраве!
Със здраве да е. И не съм неграмотна-просто не всички буквички ми излизат като пиша............бързи пръсти какво да ги правиш. Ако бях неграмотна, нямаше да съм там, където се намирав в момента. Нямам самочувствие, защото съм модератор. Както днес съм, така утре може да не съм. Имам съмочувствие, защото знам какво струвам и не се подценявам излишно, за да се харесам на другите. Имам на кого да се харесвам. Не целя това с писанията си тук. целите ми са малко по-различни, но няма сега да се хвана да обяснявам, защото трябва да пиша до утре сутринта. И пак съм казвала-на който не му изнася да не чете! Не си длъжен да го правиш и никой не може да те накара.
Интересно ми е, може ли да ми обясниш целите си
А относно това дали ще чета или не, нали знаеш какво е казал Меандър? "И в бурена се случва да поникне красив цвят, и у простия човек - мъдра дума". Не намеквам, че си проста, но имаш идеи за някои неща и смятам, че четейки някои от постовете ти мога и аз да развия някои свои идеи(нищо престъпно предполагам) за това си давам труд, нали се сещаш как е...

ПП:На истина не съм длъжен, тъй като съм момиче
Хайде със здаре