.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 210 от общо 210
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Тогава не съди другите, за дето правят същото.
    +1

ПП:Кремче, дразниш ме! Имаш самочувствие, защото си модератор, но ако сравним теб и Алеандра, например, ти си просто неграмотна!
    И за последно, спри да ни навираш мъжа си и 100 годишната си връзка в лицето, защото аз нямам нищо против гейовете и влюбените, стига първите да не ми навират аналните си въжделения, а влюбените-емоциите си в лицето ми!!! 'Айде, със здраве!
    Със здраве да е. И не съм неграмотна-просто не всички буквички ми излизат като пиша............бързи пръсти какво да ги правиш. Ако бях неграмотна, нямаше да съм там, където се намирав в момента. Нямам самочувствие, защото съм модератор. Както днес съм, така утре може да не съм. Имам съмочувствие, защото знам какво струвам и не се подценявам излишно, за да се харесам на другите. Имам на кого да се харесвам. Не целя това с писанията си тук. целите ми са малко по-различни, но няма сега да се хвана да обяснявам, защото трябва да пиша до утре сутринта. И пак съм казвала-на който не му изнася да не чете! Не си длъжен да го правиш и никой не може да те накара.
    Интересно ми е, може ли да ми обясниш целите си
    А относно това дали ще чета или не, нали знаеш какво е казал Меандър? "И в бурена се случва да поникне красив цвят, и у простия човек - мъдра дума". Не намеквам, че си проста, но имаш идеи за някои неща и смятам, че четейки някои от постовете ти мога и аз да развия някои свои идеи(нищо престъпно предполагам) за това си давам труд, нали се сещаш как е...

ПП:На истина не съм длъжен, тъй като съм момиче
    Хайде със здаре
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Цитирай Първоначално написано от Oriqna
    Kakvo zna4enie ima s kolko 4oveka si spal nemoga da razbera!Vseki 4ovek pravi tova koeto mu haresva.Nemoga da gi razbera nqkoi Kurvi4ki(izvinqvam se momi4eta) kadeto na po 14 godini sa spali s 10-12 mom4eta kakvo gordeete li se s tova????!!! Golqma rabota to da si legne6 s nqkoi e mn lesno ako iskam o6te dnes moje da prespq s 10 mom4eta i 6te po4na da se fykam,no tova li e na4ina?Smeete se na momi4eto koeto kaza 4e na 20 e pravilo sex-togava e precenila togava e pravila vas kakvo vi barka ama go e napravila s 4uvstvo a ne kato nqkoi ot vas da se ebat na vsqka vtora kra4ka i to bez nikakvi 4uvstva samo za samoto ebane golqma gordost nqma 6to... VSEKI SI IMA PRAVO NA IZBOR! moga samo da vi kaja 4e vsi4ki koito mislqt 4e broikata ima zna4enie ste super ograni4eni!
    Ти сам/а каза-Какво значение има с колко човека си спал? Тогава защо нападаш тези, които наричаш "курвички"? Нали няма значение?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na 19 sym... i sym spala s 2-ma..

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Hahahaha e** vi i u tapite monahini....
    Nekva na 22 samo s 2-ma i to ediniq i bil sega6no gadje!
    Nekva dryga pa se proebala 4ak na 21 i ve4e 37 meseca bili s gadjeto i....

Abe vie ne ste y red!!!
    Az sam na 15 i sam spala s 1 mom4e.No mislq pone 20-30 mom4eta da mina prez jivota si I ne ne sam KU*VA a mi se jivee obi4am sexa i spored mene SEX BEZ LIUBOV MOJE!!! \/ Edin jivot se jivee be hora vie jiveete s razbiraniqta na babite si ebati!
    Imam frendka koqto e na 23godini i e spala s POVE4E ot 25 4oveka (s maje i jeni)...Ma kvo tq e 4ovek na jivota!Taka trqbva!
    Vie pa verno za da ne stanete za ob6testvoto "ku*vi" stanahe monahini T@P@4KI!
    Съгласна съм, при положение, че не съм обвързана с някой, който обичам и искам да запазя връзката си с него не бих се наебала с 25, но ако не съм обвързана-какво лошо да си навъртя бройката

+1
    Абе на думи...повечето недорасли пикли се едно сте расли на улицата...ама само на думи.И мн ми е интересно как с тоя богат опит с 1 момче толко' па заобичала секса...
    ок,имаите си свои мнения,нищо не казвам.Но 15 год да се правите като че живота ви е сдъвкал и изплюл,че има няма вс ви е било на главите и знаете и 2 и 200.......недеите още млади и зелени да простеете толкова...

TcTc misleh che imam pravo na sobstveno mnenie !!!Em da ti kaja pod sekret, tva s kolko si spal nqma ob6to kakvo misli6 za sexa ! Moga da sum devstvena i pak da smqtam, 4e nqma losho da si spal s mnogo hora razbirash li... Ne che smqtam za redno naistina na po 13- 14 -15 da sa sa ebali s 10 4oveka emm ne naistina, ama se pak ima momenti na strasti i tn v koito prosto se jivee za miga i se naslajdavash na udovolstvieto ! Prosto ne ti puka che utre nqma da ste nikakvi, nali i dvamata tva ste iskali ;] Tova ne te previ k***a koqto ne si podbira horata a prosto chovek koito iska vseki mig da e pulnocenno izjivqn

Ето това е едно истински глупаво мнение. БРАВО!!! Ако си влюбена в някого ще го зарежеш ли само защото си решила да спиш с N броя момчета? И какво значение има с колко си спала? Може бройката ти да е трицифрена и пак да си дърво. Глупаво е изобщо да си правиш такива планове, защото не знаеш как ще ти се стече живота. Вместо да се правиш на много свободомислеща и отворена се заеми с нещо, което да ти осмисли живота, който НЕ СЕ ВЪРТИ около секс и брой к*рове, които са те минали.

Nikoi ne e kazal che zarqzva lubovta za bezrazborniq sex prosto kogato si neobvarzan imash pravoto da se vazpolzvash - e ne vsqka vecher ili vseki kupon ;] Jivota na teenovete minava prez tova da uchat i da kuponqsvat kakvoto i da pravim nema nachin tova da se promeni Moralistite ot teenovete sa prosto izoliranata chast ot obshtestvoto ;] Nqma momiche, na koeto da mu se otdade shans da go napravi s nqkoi na koito durji i toi da q predrazpoloji i tq da ne mu pusne! Ima takiva koito nikoi ne go iska ot tqh ;] ... Sled kato vednaj momichetata pochnat polov jivot te veche pochvat po - malko da podbirat partniorite i tova e greshkata No pak povtarqm nqma losho da se nasladish na nqkoi momenti strasti! \/
    ax piLe dnes si mnogo madra +1
    =D> =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

na 16 - 1 . E sorry ama ai ne mi se pravete 20- 30 da mine6 ina4e munahinq mi bila kade otivate i az nz ama va6a rabota si de az trqbva mn da darja na edin 4ovek za da buda s nego ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си