- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момичетата или момчетата.. ?
В моят район неможеш да си намериш истински приятели все гледат да те прецакат за една вафла резово или троя
иначе момичетата повече те разбират
It`s Like This
зависи от теб и от човека срещу теб![]()
имам добра приятелка , както и много добър приятел.. мога да разчитам и на двамата
![]()
аз имам приятели и от двата пола.... с най-добрия ми приятел споделям повече, от колкото с най-добрата ми приятелка.... просто той ми вдъхва повече сигурност и доверие ( и ако сте чели и някои др мои коментаари ви е ясно че съм влюбена в него.. което пък означава че няма само приятелство между момче и момиче )
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Според мен момчетата са си по добри фр. Аз съм момиче така че може би момичетата ще ме разберат по-лесно, но момчетата като цяло са по-добри фр![]()
abe az dvija i s momi4eta i s mom4eta nie sme si edna ogromna kompaniq i si4ki mn se obi4kame i taka no neznam po dobur priqtel ili kompaniq nqma spored men mejdu momi4etata vinagi ima sustezanie i pri mom4etata e su6toto ebati na koi onaq mu rabota e nai golqma ili na koe momi4e cicite sa mu po golemi dori i tva vinagi mejdu si4ki s si4ki![]()
opredeleno nqma perfektna kompaniq
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Момчетата според мен.Няма да изреждам причини, казвала съм, но са много малко момичетата, които не интригантстват и гледат как да прецакат приятелките си.
Наистина тъпа тема аз имам 2ма приятели(1 момиче и 1 момче ) и мн познати който не мога да нарека приятели . Не мога да кажа, кой са по добри момчетат или момичетата ЗАВИСИ ОТ ЧОВЕКА .Аз съм момиче и попринцип се кефя на приятелите момчета, защото повечето момичета са интригантки.
ami spored men MOM4ETATA ,6toto dosega tolkova momi4eto ne sa mi zabivali noja v gyrba ami napravo s 1 bradva...razbrahte mi misulta neznam zaslujila li sum go vseki put ama takiva intrigantni hora kayo jenite nqma![]()
![]()
az sum jena i napravo sum se ot4aqla vsi4ki priqtelki li postupvat taka...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Абе незнам... Накарахте не да се замисля. Според мен си зависи от човека. Има хора, които много лесно и много силно се привързват. Не обичам общите и вятърничевите приказки, но ми се струва, че мъжкото приятелство е по-силно. Мисля си, че една жена може без приятели, но един мъж без приятели е нищо. Питайте бащите си с колко приятели от детството или казармата още общуват и питайте майките си за техните.
Приятелството между момче и момиче е истинско, стига да не се появят интимни отношения. От моите наблюдения заключавам че наистина жените си праат номера, ала-бала, прецакват се. Но, едно голямОООО НО. Момчетата също се карат, повярвайте, и то не заради неща много по-смислени от тези, които пораждат спора между момичетата.
Извод:Бъдете приятели с повече момичета и обратното.![]()
Според мен много зависи от човека.Както има момичета,които клюкарят така има и такива момчета,но в общия случай определено смятам,че момчетата са по-добри приятели.Сегашната ми компания е от момичета,но съм се движила и с доста момчета и от личен опит казвам,че има разлика.Нз защо,но момчетатата могат да изслушват по-добре и освен това ти дават съвет от друга гредна точка защото мислят различно-може би заради това е всичко!!!![]()
BIE-BIE!
Определено момчетата. При момичетата почти винаги има лицемерие, интриги и завист. Неизбежно е. Момчетата са много по-сплотени. Наскоро един приятел ме попита: "Ама защо вие, момичетата, уж всички сте приятелки, ама все сте 2 по 2, уж излизате заедно, ама пак вървите 2 по 2.." Наистина се замислих. Не знам. Обаче в нашия град това е често явление. Имам приятели и момчета, и момичета.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
mi dvija se v dve kompanii ednata e ot momi4eta(osven men est.)a drygata e ot mom4eta
защо постоянно става на въпрос момиче/жена или момче/мъж е по-добър в еди си коя ситуация мисля че всеки човек е различен и това от какъв пол е няма никакво значние
Абе и момчетата и момичетата са добри приятели ама зависи къв пол си ся...според мен аз бих споделял повече неща на момче отколкот на момиче![]()
повечето ми приятели са момчета имам само 2-3 приятелки момичета(говоря за истински приятели)повечето момичета са доста завистливи и въртят някфи интриги и за тва не се движа мн с момичета щот не искам да се вкарвам в някфи филми с момчета ми е по яко да излизам обаче според мене лошото е че когато момче и момиче са фр с повечето случаи единия се влиюбва в другия и ства много кофти...поне на мене ми се е случвало де и за тва мисля така.Та мисля че момчетата могат да бъдат по добри приятели от момичетата! \Първоначално написано от Fluffy^;pp
/
mn qsno 4e mom4etata sred tqx nqma jenska zloba i si4kite podobni ne6tica
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мхх, да сред нас няма женска злоба а мъжкаПървоначално написано от -4arovnata-
Всичко си зависи от хората и не може да се обобщава така...
Ми доста често момчетата са по- добри приятели и аз имах такъв период оняколко месеца в който момче ми беше най-добрия приятела , а после ми стана гадже ама тва е другвпрос. А в момента движда в компания с доста момчета и само 3 момичета и даже така с повече момчета мие по - яко .
момчетата(някои) могат да бъдат много по-добри приятели!!!!!!!!! \/
от момичетата![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
makar 4e sam momi4e mislq 4e mom4etata sa po dobri priqteli .. momi4etata vse namirat da se skarat za ne6to nezavisimo to kakvo ili si zavijdat ili intrigantstvat a pri mom4etata ne sam vijdala takiva ne6ta .. az ina4e druja i s mom4eta i s momi4eta(na koito naistina moga da imam doverie) .. abe to zavisi i ot choveka i mom4e mi e bil nai dobriq fr i momi4e
Момичета и момчета! Зависи от човека!Не е до пола, а до отношението на самия човек!
според мен са фифти фифти.
Всеки знае, че момичетата са по-големи злобарки, завистници и клюкарки, но ако попаднеш на точния човек всичко е перфе![]()
момчетата са по-сдържани и не се хващат за най-малкото, няма такива интрижки, но и там понякога куцат нещата
Аз лично имам приятели и от двата пола и се разбирам идеално и с едните и с другите.
Но да ви кажа всичко е много относително...
Аз преди винаги съм била мн по-добра приятелка с момичетата а сега пък в новия клас момчетата са ми по-добри фр... мн зависи от човека. Неможе просто така да се каже![]()