- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момичетата или момчетата.. ?
според мен най-голямо приятелство може да има или между 2 момичета които са толкова близки че няма какво да си делят и винаги да се подкрепят и да се обичат и да си разчитат една на друга,или между момиче и момче и постепенно това приятелство да прерастне в любов.
Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!
za mene po dobri priqteli sa mochetata (kato cqlo ) prichinite vehce se izrediha (momichetata si zavijdat karat se za momcheta i prochie ) no ako se namerqt srodni harakteri i priqtelstvoto im stane dulgo (s godini) te shte sa kato dupe i gashti bez nikfi zlobi 100 %popricip moite priqteli sa priqtelki
no se poznavame ot mn mn vreme i im imam strashno mn doverie ... i vupreki tfa vinagi sam si mislela che po dobri priqteli sa momchetata shtoto tam nqma shushu mushu [-o< i priqtelstvoto mejdu momche i momiche mi izglejda mn cenno shtoto moje da si pomagat po lubovni vuprosi osven vs ostanali
ama loshtoto e che ponqkoga neshtata mogat da izleznat " izvun kontrol " i vs da prerastne v lubov togava veche nikfo priqtelstvo ne si e
aaa ama vse pak mn si e vajen i haraktera na choveka .... izobshto tui che... ne moi da se kaje taka...
![]()
тъка..... значи според мен момчетата са много по-добри приятели от момичетата аз имам супер много приятели момчета пък момичетата се броят на пръстите на едната ми ръка.. просто се разбирам сеедно по-добре с момчетата и повечето пъти нали като излизам на кафета на горе на долу.. и съм се в компания на момчета и някой може да си помисли,че съм някава курвичка, но просто няма начинпък и не ми пука много, много кфо си мислят хората за мен..така чееее....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Много ясно,4е мом4етата...С тях мога да разговарям съвсем спокойно :P ...При моми4етата винаги е имало конкуренция...Смея да кажа,4е мом4етата са много по-добри приятели,от колкото моми4етата...е да...С тях(моми4етата) можеш да клюкарстваш...да обменяш идеи за гримове и глупости...на мен ли4но такива разговори не ми трябват де
...
и аз така мисля! определено момчетата са по-добрите приятели!!! говорила съм си с тях относно това и всички момчета мислят че между момичетата истинско приятелство рядко може да се срещне! точно заради интригите, завистта, лицемерието, двуличността и други такива лоши качества! аз по принцип се движа с 7 други момичета, но не всички са ми толкова близки! има някои, с които просто не се познаваме достатъчно добре може би и се виждаме по-рядко, макар че им имам пълно доверие! има други с които съм непрекъснато и все пак чувствам несигурност у тях, чувствам че е възможно да ме предадат! затова от тези 7 момичета най-добрите ми приятелки са две! те самите са си най-добри приятелки от дълго време и трите се чувстваме наистина добре когато сме заедно, аз знам че те двете са си по близки и не искам да заменям която и да било от тях, просто наистина ми е приятно да съм в тяхната компания! по принцип аз трудно се доверявам на хората защото до сега са ме предали 3 много важни и близки за мен хора! не съм си и представяла че може да ме предадат, но ето че завистта е наистина много лош порокако може да се нарече така!Първоначално написано от FiRe_LaDy
И да според мен момчетата са по-добрите приятели!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз съм момиче,но още от малка се рабирам мн добре с момчета.Играех футбол с тях в махалата, а после и в училище.Докато момичетата играеха баскетбол, аз винаги играех с момчетата.Даже и на училищни турнири играех с тях и те все ме караха да играяСега вече не играя футбол,но като че ли предпочитам приятелите ми да са момчета.По-лесно намирам общ език с тях.Това лято даже като излизахме с гаджето с нас бяха и всичките му пр-ли.Най-странното беше,че си водеха гаджетата с нас само в петък вечер,а през останалото време си бяха сами.Много пъти са ми споделяли много неща и наистина си ги имам за пр-ли.Не че нямам момичета пр-ки,но много пъти съм се разочаровала от тях,направо съм се убедила,че има много гадни К.ЧКИ дето гледат само ползата от тебе
Ам и напълно подкрепям горните две мнения \/
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Не видях нито един отговор на момче!(аз съм момче)
По темата: Според мен зависи от човека ! Но нз що си мисля ,че ако си момче за тебе по добър приятел ще бъде момиче и обратно (както в моя случай) Но мисля да кажа ,че момчетата са по добри приятели от една страна, щото има и такива искаш да им споделиш те се ебавати не им пука! Но има и истински приятели дето можеш да споделиш всичко. Аз имам 2 ма най-добри приятели . Едно момче и едно момиче (момичето не е от моя град но за тези 3 години ми е помагала много не сме се виждали никога , но ми е като сестра) според вас вазможно ли е такова приятелство?
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
според мен зависи от самия човек,не от пола му.
но все пак мисля,че момчетата могат да бъдат по-добри приятели,по-добра компания някак си(или просто повечето момичета около мен не са ми много симпатични
макар да най-добрите ми приятели да включват две момичета )
![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
мисля че е напълно възможно такова приятелствоПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
ами това,което всички разправят,че при момичетата има интриги и завист е вярно,обаче при момчетата също го има тоя момент.От моя клас момчетата лицемерничат повече от момичетата.Според мен най-добре момиче и момче,защото ми се струва че точно така няма да има говорене зад гърба и никой на никого няма да завижда
Момче с момче може да е по добър приател от колкото момче с момиче ... , а момиче с момиче тва е само държание на тясно или си саперничат кояе по красива или нещо друга свързано с момчета![]()
доказано е научно тва![]()
![]()
=D> \
/
Това е така и според мене. Но като цяло момичетата са по-лицемерни и винаги те одумват зад гърба.. аз съм момче,най-добрия ми приятел е момиче,но тя е изключение от другите момичета и предпочита момчетата за компания.. предпочитам си нея и момчетатаПървоначално написано от KaTinCeTy
![]()
dance
Сори че толкова късно отг, но сега се порових повече.Ами за момичетата по-добри приятели са момчетата, а при момчетата по-добри приятели са момичетата, но това е в аспект само когато за теб приятели са тези с които искаш и се доверяваш да споделяш! винаги срещуопложния пол е най-добрия слушател, и може да даде добри савети,защото виждат нещата от различна гледна точка.Ем това е от мен)
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
Ami zavisi ot mnogo ne6ta.Momi4etata po princip izslu6vat pove4e i vinagi ima kakvo da kajat po koito i da e v1pros.Ot druga strana oba4e,ako stane v1pros za mom4e ili za polojenie v u4ili6te (vsmisal lideri na grupi4ki,ocenki,liubimci na u4itelite) nie,momi4etata,stavame mn podli.
Ako druji6 s mom4e,predimstavata sa mnogo.Toi moje da ti dava saveti otnosno "mom4e6kite raboti" ili da te naso4va kakvo da napravi6,ako se vliubi6 v negov priqtel (stiga da si momi4e razbira se).No e v1zmojno s16to da zapo4ne da si pada po teb (ako si momi4e) ili da zapo4nete da se konkurirate (ako si mom4e).
Az li4no se dvija v smesena kompaniq,druja i s momi4eta,i s mom4eta...
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
Сори че толкова късно отг, но сега се порових повече.Ами за момичетата по-добри приятели са момчетата, а при момчетата по-добри приятели са момичетата, но това е в аспект само когато за теб приятели са тези с които искаш и се доверяваш да споделяш! винаги срещуопложния пол е най-добрия слушател, и може да даде добри савети,защото виждат нещата от различна гледна точка.Ем това е от мен)
vze mi dumite ot ustatamoq nai-dobur priqtel e momi4e no pove4eto mi priqteli sa mom4eta
Според мен приятелството между две момчета е по-силно...Аз съм в компания и на момчета и на момичета и ми е много добре така...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Момчетата.При тях няма интриги , не се занимават с клюкарски историй .. Много пъти съм доказвала сама за себе си,че има много свестни момчета които са 1000 пъти по-добри приятели от момичетата.. и пак съм си на това мнение ,че между момичетата не може да има толкова голямо приятелство . Рано или късно едно от тях ще говори зад гърба на другата.. приемете го просто.Много пъти съм се убеждавала в това мое твърдение ..
П.С .. Все пак лично мнение но мисля,че доста хора са с мнение като моето.
Ами зависи но при мен момичетата винаги ми са по-добри приятелки може би съм попаднала на точните хора на което мога само да се радвамА за момчетата много е индивидуално знам едни който 1 на друг си говорят зад гърба а претендират че са най-добри приятели...
Е с това аз съм напълно съгласнаПървоначално написано от inconsolable_girl
![]()
=D> =D> =D> =D> =D>
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P