- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо гледат?
Abe mn interesno za6to edno mom4e kato si ima gadje trqbva da broika drugite momi4eta i da gi gleda!?????????????????????????????Ne moga da go razbera az tova i me drazni SUUUUPPPPPPERRRRR MNOGO SAMO kato 4uq za tova ne6to!![]()
![]()
Tova e super drazne6to ne6to i ne moga da razbera za6to trqbva da go ima!Pro4etoh novata statiq tam za belite luji na mujete!E kak taka 6te im e lubimo zanimanie da oglejdat drugite jeni,6to za tupotiq e tova!Mnogo se drazna,za6toto taka kato si ima ve4e momi4e do nego,sqka6 tursi drugo novo,po-dobro!Deba i ujasiqta!Of nqma da pi6a pove4e ,4e samo se qdosvam!Ta vi pitam vas vie kak mislite- ZA6TO????
Защо се заглеждат ли?Въпросът ти е "леко" реторичен.Отговор:Защото им харесва.
Защо ли? Защото МОГАТ.
С моя бившия... пффф РАЙ! Той се заглежда,аз се заглеждам и изобщо не ни пука един от друг...Дори заедно сме ги обсъждали...Аз съм му казвала кое не ми харесва в дадено момиче,което той е загледал.А той на мен какво не му харесва в момче,което съм загледала.. И така... забавлявахме се и то достаАХхахХАхахХ Ний сме изродчета беее ХАхахХАхах
Наистина е много изнервящо и неприятно. Имало някакъв хормон, не знам точно как се нарича, който те кара да си верен на полонинката си. При мъжете бил в по-малко количество, тоест изневеряват повече от жените и мисля, че на това се дължи.
Ти малоумна ли си?!?!
Ще гледаме квото си поискаме, ясно?
Мъжете сме животни, свободни хора, нямате право да ни слагате окови!
Мъжът може всяка вечер да ебе други жени, но сърцето му да принадлежи само на една.
Много сте малки и не разбирате обаче....![]()
Да изневеряваш...всичко си опира до чувствата и до човека.Ако той си е такъв, изневерява, рядко това може да се ограничи или трябва да обича адски силно и да не го желае той самия.![]()
Иначе за заглеждането, аз не се заглеждам, защото никой не ми харесва, само един.Не казвам, че няма хубави, но определено не може да ми привлече вниманието по улицата.Той е по същия начин.До голяма степен си е и до човек.
T0va e v granicite na n0rmaln0t0 za majete...da i az ne g0 priemam, da otvratiteln0 gadn0 e p0nqk0ga i drazne6t0! I m0q p0st0iann0 se zaglejda,nqmam ni6t0 pr0tiv, n0 p0nqk0ga naistina prekalqva! I t0va ne stava vapr0s sam0 za m0m4eta na p0 17-18 g0dini...g0v0rq i za g0lemi maje! Iz0b6t0 vsi4ki sa takiva,t0va im e prir0data i k0lk0t0 i da se 4udi6 nema da m0je6 da razbere6,za6t0 jenite sme sazdadeni p0-drug na4in kat0 4e li... s edna duma MAJE!
А ти от коя планета викаш, че идваш?! Много почна ме дразниш нещоПървоначално написано от Борат
Такива нещастници кат` теб не заслужават да живеят
Върни се в пещерата от която идваш и спри да ни заливаш с кухите си коментари
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох колко сте невинни и милички, а ония лоши,вмирисани мъже са виновни за всичко![]()
Жените са животни.Първоначално написано от hungry_vampire_f
Знам от личен опит!
Защо се заглеждат по други момичета? Ами това като, че ли им е вродено. Може би го правят за да сравняват своето гадже с другите момичета или просто, защото немогат да си контролират навика да се заглеждат. Това наистина е доста неприятно и дразнещо за момичето, с което е, но пък тя може да му го върне, като започне и тя да се заглежда по други момчета, и давидим дали на него тогава това ще му е приятно.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
защото няма да ни слагате в клетка![]()
Ще гледаме всичко, което ни е на сърце.
Да, повечето на улицата са по-красиви от вас, така че се радвайте на факта, че мъжът е до вас, защото винаги може да отиде до друга, не ни пука за чувства - РАЗБЕРЕТЕ ГО!
Man Power!![]()
идиот.... пълен идиот .....Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
та по темата ами можем - заглеждаме се няма лошо .... обичаме момичето до на с и тфа е важното ...... може пък дякой да го правят с умисъл "леле колко е по добра моята приятелка от тая тука"u get the idea
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Аз ли бе?Първоначално написано от kael
![]()
Ти си срам за мъжкото съсловие!
Роб на жената!
Женчо, ГЕй![]()
и съм 5 пъти по харесван от тебеПървоначално написано от Black_JAG_Bundy
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Съгласен съм, че жените са боклуци =D>
Кви са тия глупости бе, ще гледаме жените и ще им се кефим![]()
Любовта и чувствата са женски измислици!
XXX XXX XXX
![]()
![]()
Моята мисия - да унищожа любовта.
Как - със силата на разума и чистия ум.
Всеки има право да си гледа каквото иска...И мен ме дразни...но пък за сметка на това и аз си гледам поне да сме квит![]()
ne vijdam lo6o v tova da se zaglejdat,pri polojenie 4e i az pravq taka..neka si gledat,nali za tva sa im o4ite![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
мн е гадно така все едно не сме достойни за тях и за това все се заглеждат по някоя
ЖЕНИТЕ НЕ СА БОКЛУЦИ!
Попринцип мъжете са си такива,това не можем да го променим
Защото мъжете сме устроени на друг принцип, вие се задоволявате с това което имате, ние не. Някой го правят умишлено за да ви накарат да ревнувате,защото вашата ревност им показва колко държите на тях и ги обичате. И не слагайте всички ъже под общ знаменател, все още има някой изключения.
Вие момичетата живеете в пещери всеки има право да гледа каквото си поиска аз мразя във вас това че си мислите че сме ваша собственост не аз не съм собственост не съм вещ на някоя никои нищо неможе да ми каже кво като гледам баси като чели вие не гледате и не се заглеждате ама иначе все ние сме виновни!!Вие да не сте ми някакви надзиратели че да ми казвате какво да правя!