Първоначално написано от
JiMiTo
@CBupen`3aeK
Напротив знам, но просто съм имал толкова много неуспехи, че се замислям дали си заслужава да си причинявам отново това ? Разбираш ли, ако със всеки опит все изниква нещо, което да ти пречи, или някои ? И теб щеше да те е страх да поемеш отново по тоя път във тъмнината без да виждаш нищо (това е метафора). Знам какво искам. Искам да съм с нея, тя е човек, който може да ме разбере, тя е едно от малкото момичета, който ме разбират и същевременно иска нещо повече от мен. Но и нея я е страх да започне връзка, и тя си мисли, че всичко е напразно, че ще приключи скоро, и я е страх, че ще остане наранена после. Една от причините е, че не се познаваме достатъчно добре, поне според мен... от вас исках да дадете някоя насърчителна дума - получих ги. Но онази вечер когато писах поста, че се отказвам не бях на себе си, просто бях изперкал за момента, отдавна не бях изпадал в такова състояние, дори и за мен е странно...
В краина сметка реших - ще докарам нещата до край! Независимо от това какъв ще е края.. ще бъда до нея