.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    То пък без караници понякога е супер скучно. Трябва да има малки дразги. При нас с моя много се нервя когато искам да поспорим за нещо, а той просто казва "добре добре както кажеш, ти си винаги права" и още куп такива изрази, които ми лазят по нервите
    Let The BEAT Control Your Body

И при мене е същото Не спираме да се караме и все за глупости...направо се побърквам ама кво да се прави.Сега от около 2 седмици не сме се карали и направо се учудвам...явно в него е проблема..виждам че се опива са спре да се караме за глупости и засега успява.Иначе не се притеснявай от това,че се карате.ако наистина се карате прекалено много поговори с него и му обясни,че така не се чувстваш добре

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Щом осъзнавате, че се карате за глупости, защо се карате? Започнете да се държите като големи хора и може и да останете заедно.
    Е да, и аз така си казвам всеки път когато се скараме с гаджето за поредната глупост , ама и двамата сме такива инати и толкова горделиви, че като стане гаф и нито единият отстъпва, нито другият, докато "ледът не се пропука" и се гушнем, и се цункаме и последва поредното "извинявай".
    Т.е. , мисля, че караниците са нормални, особено ако двойката държи един на друг.
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Нали знаеш песента на Райна и Константин....5 секунди сме добреее а на 6тата не смеееее ала бързо ни манваааааа

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от Blestq6ta
    Е да, и аз така си казвам всеки път когато се скараме с гаджето за поредната глупост , ама и двамата сме такива инати и толкова горделиви, че като стане гаф и нито единият отстъпва, нито другият, докато "ледът не се пропука" и се гушнем, и се цункаме и последва поредното "извинявай".
    Т.е. , мисля, че караниците са нормални, особено ако двойката държи един на друг.
    Който обича, отстъпва. А и ако връзката ви е истинска, няма да се карате постоянно...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    da i pri men be6e sa6toto s biv6iq i sled vsqka karanica az go obikvah vse pove4e i pvoe4e i nakraq skusahme

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    da i pri men be6e sa6toto s biv6iq i sled vsqka karanica az go obikvah vse pove4e i pvoe4e i nakraq skusahme

Град
    in ur dreams
    При нас к'ви скандали е имало... Мани, мани!! Обаче наще скандали се оправяха в леглото . Според мен караниците могат да бъдат провокирани от много неща. От неразбирателство, от неодстъпчивост, от гордост, а дори понякога от любов и от много други. Важно е да има компромиси за да се разберете и за да просъществува връзката по-дълго време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си