- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Караници.. любов.. дали?!
То пък без караници понякога е супер скучно. Трябва да има малки дразги. При нас с моя много се нервя когато искам да поспорим за нещо, а той просто казва "добре добре както кажеш, ти си винаги права" и още куп такива изрази, които ми лазят по нервите![]()
Let The BEAT Control Your Body
И при мене е същотоНе спираме да се караме и все за глупости...направо се побърквам ама кво да се прави.Сега от около 2 седмици не сме се карали и направо се учудвам...явно в него е проблема..виждам че се опива са спре да се караме за глупости и засега успява.Иначе не се притеснявай от това,че се карате.ако наистина се карате прекалено много поговори с него и му обясни,че така не се чувстваш добре
![]()
Е да, и аз така си казвам всеки път когато се скараме с гаджето за поредната глупостПървоначално написано от `Death`Whore``
, ама и двамата сме такива инати и толкова горделиви, че като стане гаф и нито единият отстъпва, нито другият, докато "ледът не се пропука" и се гушнем, и се цункаме и последва поредното "извинявай".
![]()
Т.е. , мисля, че караниците са нормални, особено ако двойката държи един на друг.![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Нали знаеш песента на Райна и Константин....5 секунди сме добреее а на 6тата не смеееееала бързо ни манваааааа
![]()
Който обича, отстъпва. А и ако връзката ви е истинска, няма да се карате постоянно...Първоначално написано от Blestq6ta
Възможно ли е да бъде по-красиво?
da i pri men be6e sa6toto s biv6iq i sled vsqka karanica az go obikvah vse pove4e i pvoe4e i nakraq skusahme![]()
da i pri men be6e sa6toto s biv6iq i sled vsqka karanica az go obikvah vse pove4e i pvoe4e i nakraq skusahme![]()
При нас к'ви скандали е имало...Мани, мани!! Обаче наще скандали се оправяха в леглото
. Според мен караниците могат да бъдат провокирани от много неща. От неразбирателство, от неодстъпчивост, от гордост, а дори понякога от любов и от много други. Важно е да има компромиси за да се разберете и за да просъществува връзката по-дълго време.