- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой да помогне сериозна е ситуацията !!!!!!
Как мога да забравя някой който го виждаш секи ден в твоя клас в когото си влюбен, тои незнае за чувствата ти ( може и сам да се е сетил но не вярвам ) и си има сериозен приятел от 2 години който не иска да отхвърли ..(не съм и казвал нищо защото знам че нищо няма да стане ) и след като знам че тя не може да е моето момиче .. ?!??!?!?! какво тряа да направя чудя се да почна да я отбягвам ли да не я поздравявам ли да не и говоря ли за да спра да мисля за нея постояно .. не мога да спра просто да мисля не мога да се концетрирам за нищо друго не става въпрос за харесване в 6 клас .. на 18 години съм и съм супер хипер объркан такова нещо не ми се е случвало .. КАК МОГА ДА Я ЗАБРАВЯ ИЛИ ПОНЕ ДА ГЛЕДАМ С ДРУГИ ОЧИ ВЪРХУ НЕЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
като за начало се успокой.. другото.. трудно ще я забравиш изизсква време - просто приеми факта, че не е твоя, но пък не губи надежда няма невъзможни неща![]()
Животът е адът описан в Библията!
Не мога да се успокоя .. земам да се успокоявам и на следващия ден когато я видя пак всичко започва отново погледите приказките и т.н .. напрао лудвам ..Първоначално написано от MiMcHeToOo
Огледай се около себе си, навярно има и други момичета на които можеш да обръщаш внимание. Просто се примири с мисълта, че за момента няма как да си с нея. Гледай напред и намери някое друго момиче по което да въздишаш. Успех и не се отчайвай![]()
Отдай се на друга.
emi edinstveniq variqnt e da se otdadesh na dr ... ogledai se okolo sebe si i shte osaznaesh che tq ne e edinstvenata
напълно те разбирам, но няма какво друго да направиш, поне засегаПървоначално написано от valkyr
Животът е адът описан в Библията!
виж брат има ли дилема значи има възможности - 1та е да спреш да мислиш за нея и аз имах подобен проблем но се справих за има няма 3 дни навих се че няма смисъл и толкова
2рата е да и кажеш и да се надяваш и тя така да мисли, ако да - супер
но ако не - пак като парвото треа спреш да мислип за нея .... избора е изцяло твой
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
x2Първоначално написано от KillSwitchEngage
не съм съгласен, докато се надяваш, че тя може да бъде твоя няма да я забравиш, в това мога да те уверя от личен опитПървоначално написано от MiMcHeToOo
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Ами човек в нашия клас има 1 момиче, което е супер яко, може би най-якото във випуска, и всички я харесват, аз също, но знам, че накрая ще я получи само 1 и това е много вероятно да не съм аз. Така че вместо да се влюбвам в нея аз съм си я поставил на една нулева позиция, всмисъл нещо като нулев час - независимо от другите предмети, нулевия час си е винаги най отпредДемек зарибявам се други момичета, ходя с тях, но яко тя прояви желание към мен винаги съм свободен за нея
Незнам дали твоето момиче е така но това е един добър начин да я възприемаш
Пък и като си влюбен действаш тъпо, а като не си-не ти пука и действаш естествено, тогава наистина можеш да и направиш някакво впечатление
Успех
![]()
само ако можехме да контролираме чувствата си..
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Това го смятам за най-полезен съвет, много е вярно че действах тъпо...Първоначално написано от Lambo
Imam edin priqtel,koito ima6e tvoq problem,samo deto tq znae6e i bqha mn blizki priqteli!Toi mn puti i e obqsnqval kak stoqt ne6tata i tq vseki put my kazva6e,4e ne moje da zareje drygoto mom4e!V kraina smetka toi i kaza,4e v takuv sly4ai spirat da si govorqt i vuob6te da ob6tyvat,sled mesec tq zarqza drygiq i bqha zaedno!Ne gybi nadejda,vinagi ima na4in!
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
+1Първоначално написано от Maimunche_f
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
не си първия няма и да си последния ... много сме![]()
Здравей! Разбирам те как се чувстваш! Мисля че трябва да си намериш едно сериозно хоби като фитнес например заеми съзнанието си с нещо мисли за нея като вече свършен факт, все едно си ял нещо било е мн вкусно, но вече си го изял, сега е ред да хапнеш др! Стегни се и продължавайПървоначално написано от valkyr