- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как възприемате гейовете?
Kak vazpriemate geuovete?Kakvo Vi potikva da gi obijdate,psuvate,pokazvate sreden prast?Kakvo e za teb edin gei?
tinki - linki[/b]
tt
Не ги обиждам, не си соча с пръст, не ги оплювам, не ми пречат. Всеки сам може да избира какъв да бъде, какво да прави...с кой да го прави...Въпрос на личен избор.
Mene me izbiva agresiqta kato vidq takiva..tolkova sa mi gnusni 4e nqma nakude prosto! Samo boi 6e gi oprai tiq...
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Бой по гейовете. Тва е отврат бе!![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Нямам нищо против гейовете и въобще не мисля, че като е гей трябва да е някъв мазен лигльо с женствено поведение. Познавам гейове, които са такива здрави пичове, че въобще не може да познаеш.
Първоначално написано от sentient_
![]()
opredeleno lesbiikite sa dr rabota
+1
![]()
+1Първоначално написано от Maimunche_f
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
xax,ima edno laf4e-vsi4ki gotini maje sa geiove!!!
ina4e na men ne mi pre4at,e kogato vzemat da se ligavqt i darjat kato nqkoi kukli4ki me draznqt,mnogo sa mi protivni v takiva sityacii,ina4e nqmam ni6to protiv tqx
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Зимам най близкия камък и по главата![]()
Ами и те са хора, какво пък.... Не ми пречат с абсолютно нищо... Любов да има!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки човек има право на избор. Както ние предпочитаме да сме човек от пртивоположния пол, така и хомосексуалните се чувстват по-добре с човек от техния пол. Смятам че никой не бива да се държи грубо и надменно с тях, тъй като не са нищо по-различно от нас. Те също имат чувста и искат да бъдат обичани.
Аз нямам нищо против хората със хомосексуални убеждения, дори ги подкрепям. Щом така са щастливи, защо не???
Забравих всичко запомни,
и неискам пак да ми тежи,
за всички изминали дни.
Заминавай! Хайде върви
и пак нея целуни!
Не това не са хора, това са ПЕДАЛИ.На сапун!.Успех!Първоначално написано от BrOkEn_DrEaM
te sa si hora kato vsichki ostanali ... shtom sa reshili da badat takiva imat pravo vse pak vseki sam vzema resheniq... nqmam nishto protiv tqh ne gi sadq ....
+1Първоначално написано от Goshko
Влюбвам се в тях. =/
Нямам нищо против тях. Те също са хора, и за тях не трябва и не може да се съди по сексуалната им ориентация. Никога не съм си позволил да обидя гей, само защото е такъв и не понасям, тези които го правят! Дразнят ме само, тези хомосексуалисти, които проявяват провокативно поведение, такова поведение би ме подразнило у който и да бил човек!![]()
absolutno saglasnaПървоначално написано от palomaaa
![]()
Нямам нищо против тях..различен не значи по-лош..Това с кого правим секс и дали той е от същия пол или не ..е нещо лично..и не би следвало то да влияе върху определянето на мястото на даден човек в обществото..макар че (както споменахте и вие ) има хора ,които парадират..опитват се да се докажат по мн гаден и натрапчив начин...не казвам,че трябва да се крият заради това,че са хомосексуални..но начина ,по които се представят някои е доста неправилен..поне за мен
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
az pak mnogo gi haresvam imam 2ma takiva priqteli i sa mnogo po to4ni ot obiknovenite mom4eta i 4esno kazano predpo4itam da spodelqm s nego otkolkoto s momi4eta nz az misla 4e sa to4ni i sladki ne me draznqt naprotiv simpati4ni sa mi
Всеки с предпочтанията си. Не ми пречат пък и от тоя живот всичко трябва, да се опита. Другото, което го има е че както повечето лесбийки така и 70%от гейовете са станали такива след 35тата си година и то от разочерование или от пресищане от страна контакти с жени. Другите 30% имат промени в хормоналния баланс и функциите на мозъка, това си е природно и не се променя, но в първата група може да бъде отключена правилната ориентация в един момент (даден партньор)..... (пробвано от личен опит).![]()
Ами те са си хора като нас.Дали са гейове, лесбийки или бисексуални все са хора.Нямам нищо против тях.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Правят ми впечатление, но не ми пречат.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
podkrepqm napalno,Първоначално написано от inSane_baby
ima takvia koito (kakto v4era vidqh 1) tancuva ama suepr se gani i mu se klatqt kitkite mn zle, jenstveno takova, ama ina4e ima takiva det sa ibahti pi4ovete, 4ak 6apka im svalqm i s otvorena usta ostavam sled kato sam si govoril s tqh i sam gi opoznal i sled tva razbiram.... nqma mqsto za sravnenie...![]()