- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как възприемате гейовете?
Нямам нищо против тях. Всеки си избира какъв да бъде. Даже имам едни познати двама гейове, направо разбиватАма само да не ми се мляскотят, че тва ми е мн противно
![]()
Ми нищо не им правя... не ги обиждам.. не ги псовам... само понякога де ^^ иначе не ме кефат просто гейовете.... както някой беше споменал.. лесбийките са друга ралта![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
а такаПървоначално написано от savoy
FUCK EMOS I FUCK GAYS![]()
![]()
![]()
и при мен има нещо такова....Първоначално написано от Made_of_Pain
направоооо....ъъъ.....възбужд т ме на макс.......до преди малко гледах две актьорченца как танцуват....и просто.....ъхъ...)
nqmam ni6to protiv tqh, vse pak ne e kato da gi gledam po cql den, vseki den! ima nqkoi koito sa leko gnusni na publi4ni mesta no puk drugi sa tolkova sexy 4e izob6to ne ti hrumva 4e sa obratni! no kvito i da sa gore dolu ne mi puka ...za kvo da si gubq vremeto s ne6ta koito ne me zasqgat prqko?!
Нямам нищо против хомосексуалните. Всеки има право сам да избира какво да прави в леглото си. Дразня се единствено, когато парадират със сексуалността си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
dobre za6to,podqwolite.za6to trqbva da ima takawa agresiq.......az sum obratna i znam kvo e da te so4at i da ti se podigrawat zaradi tva.glupawo e be hora,nadqwam se mi6ani da me podkrepiПървоначално написано от zelena feq
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Еее... виж ся има огромна разлика между обратно момче и обратно момичеПървоначално написано от lips_of_anegel
обратните момичета направо боготворят от повечето нормални хора
докато гадните обратни емота и фешъни и нз още кви противни създания трява да се убият с камани... в газовата камера на сапун да се направят а после тоя сапун да се изгори щот ще е гаден...
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
ти от кое село си?
искам да видя как ме убиваш с каквото и да е не-огнестрелно оръжие![]()
Аз съм от село Пешлимгирово дето е на 200 килметра северно от западоизточната граница на армения...
А ти да не си гей?![]()
Не ми пречат с нищо не са по различнипросто сексуалната им ориентация е различна от моята ,което за мен няма никакво значение щом това им е избора...
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Недостойни за едно бъдещо социалистическо общество![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Нямам нищо против гейовете. Живеем в 21-ви век все пак. Всеки има право да показва открито сексуалната си ориентация, каквато и да е тя![]()
Ein Reich
Ein Volk
Ein Fuhrer!!!
Така ли се пишеше ?![]()
Иначе хитлер рулз, гейовете на сапун!!![]()
Не е препоръчително да си гей, но все пак нямам нищо против.
Демокрация сме![]()
Пфф... кви се събрахме тука О.о
Демократи, комунисти, тоталитаристиужс
(не внимавах по история и не съм сигурен дали точно така трява да се разделим![]()
)