- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как възприемате гейовете?
na men puk ne mi pre4atdaje edin den na centara videh ebati qkoto mom4e super sladuk i se okaza 4e e gei am ne mi pre4i de xhaaxh edin den minavam s edna priqtelka i presi4ame tam na luvov most i nekfi 3-ma geq sedat i ni razpravat nie 6e vi zemem si4ki muje i za vas nqma da ima i nie samo se smeehme
men i lezbiikite ne me draznat xaax daje me kefat taka 4e
ne mi puka koi kuf e i ne mi pre4i e moje bi samo CIGANITE!!
Нямам нищо против тях, само да не разказват кво прават в леглото, шот ше се издрайфам. Мисля, че те са психично болни. Абе момчета, спете с момичета много по-готино е, кви са теиа аномалий. То май гейовете станаха много, нема кой да оправя момичетата. Трябва да се разреши многоженството. А за тва, че само боя ше ги оправи НЕ е вярно. Не са ли се оправили на време, да не чакаме да им идва акъл те първа![]()
![]()
Разсъждаваш в грешна насока. Защо си мислиш, че акълът ни е отишъл някъде, че да трябва да ни идва? А това дали е по-добре с момче или момиче е въпрос на предпочитания и на природа, чаткаш ли?Първоначално написано от chipi_kaoo
![]()
И... да се крием в миша дупка и да се правим на такива, каквото не сме, само защото дадени хора не могат да приемат нещо различно от себе си?хах... доста глупаво звучи май.
И като един "психично болен", бих те посъветвал да погледнеш малко учебника по Български език.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ами то на никой не му харесват геиовете ама все пак те имат привличане към мъжете, а не към жените и и да искат не могат да променят това както например ако аз обичам някой не мога да променя чувствата си към него дори и да искам!![]()
da si gei ili lesbiika ne e bolesno s1stoqnie pisnami da go povtarqm nqmali nai- nakraq da si do nabiete v dlavata........ tova ne ee bolest i ne se lekuva ne moje ediniq den da si homoseksualen da na drugiq da si hetero prosto se rajdame takiva kato vie se rajdate hetero. to po taq logika 4e e bolest to 4naci vsqka seksualnost (tuk vklu4vam i heteroseksualnostta) zna4i e bolestПървоначално написано от chipi_kaoo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Izpitwam draznenie kogato widq chowek s takawa orientaciq![]()
знаер6 ли 4е в4ера 4овек който познавам от години(можеби са 4)се изпокарахме и ми каза 4е съм пикла,4е съм скапана лесбийка и 4е трябва да умра,4е не съм нормална 6от съм няква обратна и 4е съм боклук.4е даже в у4ебника ми по психология пи6е 4е съм болна и няма да се излекувамПървоначално написано от mi6ani
прави си сметка за какво говорим.престави си аз как се по4увствах
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Първоначално написано от Maimunche_f
На същото мнение . Нямам нищо против тях . Даже имам приятел който е гей но това не ми пречи![]()
И те са хора, и те имат права, каквито и ние. Едва ли някой ще те накара да бъдеш гей, това им е природата като казвам "им" не като на чуждо същество,а на човек като мен и вас.
lostinMINIMAL
tozi 4ovek ne si zaslujava ako pita6 men az ako bqz na tvoe mqsno 6teh d aprekatq vsqkakvi kontakti s negoПървоначално написано от lips_of_anegel
slu4vala mi se e i na men.......
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
+2 :PПървоначално написано от sladkish_14
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
и на мен ми харесват е по готино е weПървоначално написано от lyly_lili
кефят ме
+2Първоначално написано от mi6ani
подкрепям те
Ами...,страхотни приятелки са,дори по добри от някои момичета,ама как то и да е..Според мен всеки сси има право на личен вкус,мнение и предпочитание,дори относно какъв пол да харесваш...Няма лошо нито да си гей,нито да си лесбийка.Е,сега за в леглото подробности не ме интересуват...(аз съм си нормална)![]()
Golqma chast ot majete im gostavq uuudovolstvie da vidqt dve momicheta de natiskat taka narechenite lezbiiki.Kogato priqtelkata im e s drug e kurva a te pleiboi.A zashto pri nas jenite da nqma uudovolstvie kogato gledame geiove,che nqma znachenie i te sa dushichki i ponqkoga sa poveche moje ot nqkoi drugi![]()
Tova,koeto nai-silno jelaem e vinagi tova,koeto nemojem da pretijavame.............................!!!
Zapitvali li ste se nqkoga,kakvo,jelaete,i struvalisi da jiveesh za nego?
lips_of_anegel, в никой учебник по биология не пише, че хомосексуализмът е болест и трябва да се излекува...освен ако не е от социалистическо време.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Какво да кажа! Това е тъпо момчетата да казват :
,,Кефят ме 2 момичета да се целуват откачам ,но иначе бих убил 2-момчета ако се целуват!''
Чакай бе , нали те кефи да се натискат 2 момичета ,кво ти пречат момчетата тогава?
Нямам думи просто обществото НИЕ супер тъпо!!!
Няма да коментирам повече!
П.П. Приятен ден!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Най искрено им желая бавна и болезнена смърт..Мразя тези изверги родени такива или по късно осъзнали се..Не съм контактувал с такива същества и не бих , но искам да изчезнат от нашата планета..За мен са на същото ниво като с циганите , турците и еврейте..От малък град съм и не съм виждал до сега , но ако се появи такъв урод няма да го обиждам ,а с удоволстие ще искам да умре възможно най бързо....
+1Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Tе са утайката на обществото.
еми.. кфо да ми пречат биийте ги колкото можете и тфа е!...
иначе от др. страна повече педали... таман ще има повече свободни
мацки за нас![]()
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
Колкото повече гейове толкова повече момичета за нас ко искате .. пфф..
ако има как целия свят да са гейове само аз да несам е тогава ше сам в рая![]()
abe kvo e gei?????az samo za pederastite znam-ide im kraq!bavno i bolezneno!
BETTER DEAD THAN RED!!!!БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪН!!!!14 88!
Vuobshte ne me interesuva sexualnata orientaciq na edin chovek stiga da e blagoroden, vuzpitan, kulturen, chesten i smel.
Eating isn't cheating - Arnold