.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 185
    na men puk ne mi pre4at daje edin den na centara videh ebati qkoto mom4e super sladuk i se okaza 4e e gei am ne mi pre4i de xhaaxh edin den minavam s edna priqtelka i presi4ame tam na luvov most i nekfi 3-ma geq sedat i ni razpravat nie 6e vi zemem si4ki muje i za vas nqma da ima i nie samo se smeehme men i lezbiikite ne me draznat xaax daje me kefat taka 4e ne mi puka koi kuf e i ne mi pre4i e moje bi samo CIGANITE!!

Град
    Bikini Bottom
    Нямам нищо против тях, само да не разказват кво прават в леглото, шот ше се издрайфам. Мисля, че те са психично болни. Абе момчета, спете с момичета много по-готино е, кви са теиа аномалий. То май гейовете станаха много, нема кой да оправя момичетата. Трябва да се разреши многоженството. А за тва, че само боя ше ги оправи НЕ е вярно. Не са ли се оправили на време, да не чакаме да им идва акъл те първа

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Нямам нищо против тях, само да не разказват кво прават в леглото, шот ше се издрайфам. Мисля, че те са психично болни. Абе момчета, спете с момичета много по-готино е, кви са теиа аномалий. То май гейовете станаха много, нема кой да оправя момичетата. Трябва да се разреши многоженството. А за тва, че само боя ше ги оправи НЕ е вярно. Не са ли се оправили на време, да не чакаме да им идва акъл те първа
    Разсъждаваш в грешна насока. Защо си мислиш, че акълът ни е отишъл някъде, че да трябва да ни идва? А това дали е по-добре с момче или момиче е въпрос на предпочитания и на природа, чаткаш ли?
    И... да се крием в миша дупка и да се правим на такива, каквото не сме, само защото дадени хора не могат да приемат нещо различно от себе си? хах... доста глупаво звучи май.

И като един "психично болен", бих те посъветвал да погледнеш малко учебника по Български език.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Ами то на никой не му харесват геиовете ама все пак те имат привличане към мъжете, а не към жените и и да искат не могат да променят това както например ако аз обичам някой не мога да променя чувствата си към него дори и да искам!

Град
    sofiq
    da si gei ili lesbiika ne e bolesno s1stoqnie pisnami da go povtarqm nqmali nai- nakraq da si do nabiete v dlavata........ tova ne ee bolest i ne se lekuva ne moje ediniq den da si homoseksualen da na drugiq da si hetero prosto se rajdame takiva kato vie se rajdate hetero. to po taq logika 4e e bolest to 4naci vsqka seksualnost (tuk vklu4vam i heteroseksualnostta) zna4i e bolest
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Izpitwam draznenie kogato widq chowek s takawa orientaciq

Цитирай Първоначално написано от mi6ani
    da si gei ili lesbiika ne e bolesno s1stoqnie pisnami da go povtarqm nqmali nai- nakraq da si do nabiete v dlavata........ tova ne ee bolest i ne se lekuva ne moje ediniq den da si homoseksualen da na drugiq da si hetero prosto se rajdame takiva kato vie se rajdate hetero. to po taq logika 4e e bolest to 4naci vsqka seksualnost (tuk vklu4vam i heteroseksualnostta) zna4i e bolest
    знаер6 ли 4е в4ера 4овек който познавам от години(можеби са 4)се изпокарахме и ми каза 4е съм пикла,4е съм скапана лесбийка и 4е трябва да умра,4е не съм нормална 6от съм няква обратна и 4е съм боклук.4е даже в у4ебника ми по психология пи6е 4е съм болна и няма да се излекувам прави си сметка за какво говорим.престави си аз как се по4увствах
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Не ги обиждам, не си соча с пръст, не ги оплювам, не ми пречат. Всеки сам може да избира какъв да бъде, какво да прави...с кой да го прави...Въпрос на личен избор.

На същото мнение . Нямам нищо против тях . Даже имам приятел който е гей но това не ми пречи

Град
    Ловеч
    И те са хора, и те имат права, каквито и ние. Едва ли някой ще те накара да бъдеш гей, това им е природата като казвам "им" не като на чуждо същество,а на човек като мен и вас.
    lostinMINIMAL

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
    знаер6 ли 4е в4ера 4овек който познавам от години(можеби са 4)се изпокарахме и ми каза 4е съм пикла,4е съм скапана лесбийка и 4е трябва да умра,4е не съм нормална 6от съм няква обратна и 4е съм боклук.4е даже в у4ебника ми по психология пи6е 4е съм болна и няма да се излекувам прави си сметка за какво говорим.престави си аз как се по4увствах
    tozi 4ovek ne si zaslujava ako pita6 men az ako bqz na tvoe mqsno 6teh d aprekatq vsqkakvi kontakti s nego slu4vala mi se e i na men.......
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Град
    Асеновград, България
    Някъде тук прочетох, че хомосексуалните щял само бой да ги оправи, та пиша по повод това изказване: когато един хетеросексуален мъж от бой вземе, че стане гей, да дойде да ми се обади (невъзможно е да стане, по тази логика невъзможно е и обратното)!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Не ги обиждам, не ги соча с пръст, не ги оплювам, не ми пречат. Всеки сам може да избира какъв да бъде, какво да прави...с кой да го прави...Въпрос на личен избор.
    +1
    +2 :P
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Цитирай Първоначално написано от lyly_lili
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    ne mi haresvat geiovete , otvru6tavat me! Lesbiikite e druga rabota

opredeleno lesbiikite sa dr rabota +1
    и на мен ми харесват е по готино е we кефят ме

Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
    tozi 4ovek ne si zaslujava ako pita6 men az ako bqz na tvoe mqsno 6teh d aprekatq vsqkakvi kontakti s nego slu4vala mi se e i na men.......
    +2
    подкрепям те

Ами...,страхотни приятелки са,дори по добри от някои момичета,ама как то и да е..Според мен всеки сси има право на личен вкус,мнение и предпочитание,дори относно какъв пол да харесваш...Няма лошо нито да си гей,нито да си лесбийка.Е,сега за в леглото подробности не ме интересуват...(аз съм си нормална)

Град
    Bulgaria
    Golqma chast ot majete im gostavq uuudovolstvie da vidqt dve momicheta de natiskat taka narechenite lezbiiki.Kogato priqtelkata im e s drug e kurva a te pleiboi.A zashto pri nas jenite da nqma uudovolstvie kogato gledame geiove,che nqma znachenie i te sa dushichki i ponqkoga sa poveche moje ot nqkoi drugi
    Tova,koeto nai-silno jelaem e vinagi tova,koeto nemojem da pretijavame.............................!!!
    Zapitvali li ste se nqkoga,kakvo,jelaete,i struvalisi da jiveesh za nego?

lips_of_anegel, в никой учебник по биология не пише, че хомосексуализмът е болест и трябва да се излекува...освен ако не е от социалистическо време.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен
    Град
    България
    Какво да кажа! Това е тъпо момчетата да казват :

,,Кефят ме 2 момичета да се целуват откачам ,но иначе бих убил 2-момчета ако се целуват!''

Чакай бе , нали те кефи да се натискат 2 момичета ,кво ти пречат момчетата тогава?
    Нямам думи просто обществото НИЕ супер тъпо!!!

Няма да коментирам повече!

П.П. Приятен ден!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Най искрено им желая бавна и болезнена смърт..Мразя тези изверги родени такива или по късно осъзнали се..Не съм контактувал с такива същества и не бих , но искам да изчезнат от нашата планета..За мен са на същото ниво като с циганите , турците и еврейте..От малък град съм и не съм виждал до сега , но ако се появи такъв урод няма да го обиждам ,а с удоволстие ще искам да умре възможно най бързо....

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Не ми пречат.
    +1
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Tе са утайката на обществото.

еми.. кфо да ми пречат биийте ги колкото можете и тфа е! ...
    иначе от др. страна повече педали... таман ще има повече свободни
    мацки за нас
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

Голям фен
    Колкото повече гейове толкова повече момичета за нас ко искате .. пфф..
    ако има как целия свят да са гейове само аз да несам е тогава ше сам в рая

abe kvo e gei?????az samo za pederastite znam-ide im kraq!bavno i bolezneno!
    BETTER DEAD THAN RED!!!!БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪН!!!!14 88!

Мега фен Аватара на amatorium
    Vuobshte ne me interesuva sexualnata orientaciq na edin chovek stiga da e blagoroden, vuzpitan, kulturen, chesten i smel.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си