- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как възприемате гейовете?
не съм им особено голям фен, но и те са живи същества. щом се обичат младите да се вземат![]()
Нито ме нервят,нито имам против - просто хора.![]()
Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ
Хомофоб съм.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
На мен не ми пречат никак...Има адски свестни гейове,има и нетърпими...те са просто хора,като всички
Ако целия свят са само гейове не вярвам, че ти се иска да си там....Първоначално написано от SMoKe_BoY
Аз ги възприемам нормално,защото независимо от отклоненията им и те са хора все пак и заслужават уважение. Само злобните темерути мразят хората, които не са им навредили с нищо /винаги ще си втълпят,че някой е гей или ги гледа лошо и т.н./.
(лично мнение)
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Интересно,как някой,който не познава лично нито един гей,мрази гейовете?!Какво ви кара да мразите хора,които не са ви навредили с нищо?Какво ви интересува вас кой с кого си ляга и какви ги върши в леглото?![]()
Имам приятели гейове и лесбийки.Хора като всички останали.Аз самата харесвам и жени.![]()
Вярно,че някои го изразяват много демонстративно и понякога ми е смешно,но...нека се държат както си искат!Коя съм аз,че да им казвам какво да правят?!
Надеждата умира последна!!!
Мразя ги тея гейове ...![]()
![]()
Хорица ?!?!? WTF? Тея са изроди ...верно даскала ми по логика казва "Дупка има ли , Злато е" ама па тва е гадно бе .... просто е гнусно да гледаш такива работи пък и само като го видиш некакъв дебел мъж да ми върти гъза и да се гримира ...Първоначално написано от 50cent
![]()
Тея не ги прознавам за хора ...
е ок пич не ги гледаи представи си че наи-добрия ти приятел стане гей как ще реагирашПървоначално написано от Sharky_Kn
Това мнение ми хареса.Наистина не мисля,че гейовете са някакви извънземни същества.И те са хора.Също като нас.Първоначално написано от death proof
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Не ми пречат. Нека ги има. Колкото повече гейове - толкова повече свободни жени за мен :>
+1 Сигурно повечето хора където казват" ,,Смърт за хомотата'' и т.н. се мислят за Бог ,да съдят !Далече са от истината!Първоначално написано от nikita29
![]()
Ти за playboy ли се мислиш? Не те познавам може мацките да си падат по теб ,но мисля ,че си супер надувка!Първоначално написано от random_guy1
Кофти а ? Нали знаеш ,че не всички мъже ще са гейове ?Интересно ми е ,ако няколко хомота искат да те на*бат какво ще направиш?
![]()
П.П. Успех с мацките! :P
/Бисексуален съм/
Първоначално написано от ScionOfStorm
по принцип съм "love and pease" ама тия хора са ми адски гнусни . нека правят квото знаят ама ме дразнят мн такива дето се надуват и са с голямо самочуствиено аз не познавам гейове само см виждала
![]()
имаше една реклама "Първо сме хора,после сме различни!"
Хора като хора, някои са малко по-ревливи - като мацки. На други вопще не им личи.
Изобщо не ми харесват...Отвръщават ме!!!!Не мога да ги гледам какви са мазни и напудрени....айде без такива!?....![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
И те са душuцu![]()
Е разбuра се uма таkuва kоuто ме отвращават,но пъk uма таkuва коuто раgват..Аз напрuмер uмам няkолkо прuятелu гейове u мu е много kеф gа сu лафя с тях . Кво толkова по-разлuчнu са u те са хора все паk u uмат правото gа бъgат kвuто сu uсkат
![]()
Babble, Babble, Bitch, Bitch...
Rebel, Rebel, Party, Party
Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...
зависи каквъ характер има
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Еми ... първо съм сигурен че най-добрия ми приятел нема да стане гей .... но ако стане нема да ми е приятелПървоначално написано от 50cent
![]()
Не познавам много хомопедерасти, НО гейовете са пичове стига да не ти се натискат и да не са некви Азисовчета дето ти викат "Хей бейби много сладко дупенце си отпрал".
Дойдох, Видях, Направих простотия.
Ами и аз не те познавам, но мисля, че си гей.Първоначално написано от ANTIHUMAN
Успех с мац^H^H^H ъъ момчетата де![]()
Men li4no me draznqt![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....