.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 185
    не съм им особено голям фен, но и те са живи същества. щом се обичат младите да се вземат

Нито ме нервят,нито имам против - просто хора.
    Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ

Хомофоб съм.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

На мен не ми пречат никак...Има адски свестни гейове,има и нетърпими...те са просто хора,като всички

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    ако има как целия свят да са гейове само аз да несам е тогава ше сам в рая
    Ако целия свят са само гейове не вярвам, че ти се иска да си там....

Аз ги възприемам нормално,защото независимо от отклоненията им и те са хора все пак и заслужават уважение. Само злобните темерути мразят хората, които не са им навредили с нищо /винаги ще си втълпят,че някой е гей или ги гледа лошо и т.н./.
    (лично мнение)
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    Испания
    Интересно,как някой,който не познава лично нито един гей,мрази гейовете?!Какво ви кара да мразите хора,които не са ви навредили с нищо?Какво ви интересува вас кой с кого си ляга и какви ги върши в леглото?
    Имам приятели гейове и лесбийки.Хора като всички останали.Аз самата харесвам и жени.
    Вярно,че някои го изразяват много демонстративно и понякога ми е смешно,но...нека се държат както си искат!Коя съм аз,че да им казвам какво да правят?!
    Надеждата умира последна!!!

Мразя ги тея гейове ...

Голям фен Аватара на 50cent
    нямам нищо напротив и те са хорица

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    Хорица ?!?!? WTF? Тея са изроди ...верно даскала ми по логика казва "Дупка има ли , Злато е" ама па тва е гадно бе .... просто е гнусно да гледаш такива работи пък и само като го видиш некакъв дебел мъж да ми върти гъза и да се гримира ... Тея не ги прознавам за хора ...

Голям фен Аватара на 50cent
    Цитирай Първоначално написано от Sharky_Kn
    Хорица ?!?!? WTF? Тея са изроди ...верно даскала ми по логика казва "Дупка има ли , Злато е" ама па тва е гадно бе .... просто е гнусно да гледаш такива работи пък и само като го видиш некакъв дебел мъж да ми върти гъза и да се гримира ... Тея не ги прознавам за хора ...
    е ок пич не ги гледаи представи си че наи-добрия ти приятел стане гей как ще реагираш

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от death proof
    Нямам нищо против гейовете и въобще не мисля, че като е гей трябва да е някъв мазен лигльо с женствено поведение. Познавам гейове, които са такива здрави пичове, че въобще не може да познаеш.
    Това мнение ми хареса.Наистина не мисля,че гейовете са някакви извънземни същества.И те са хора.Също като нас.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Не ми пречат. Нека ги има. Колкото повече гейове - толкова повече свободни жени за мен :>

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от nikita29
    Интересно,как някой,който не познава лично нито един гей,мрази гейовете?!Какво ви кара да мразите хора,които не са ви навредили с нищо?Какво ви интересува вас кой с кого си ляга и какви ги върши в леглото?
    Имам приятели гейове и лесбийки.Хора като всички останали.Аз самата харесвам и жени.
    Вярно,че някои го изразяват много демонстративно и понякога ми е смешно,но...нека се държат както си искат!Коя съм аз,че да им казвам какво да правят?!
    +1 Сигурно повечето хора където казват" ,,Смърт за хомотата'' и т.н. се мислят за Бог ,да съдят !Далече са от истината!

Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Не ми пречат. Нека ги има. Колкото повече гейове - толкова повече свободни жени за мен :>
    Ти за playboy ли се мислиш? Не те познавам може мацките да си падат по теб ,но мисля ,че си супер надувка! Кофти а ? Нали знаеш ,че не всички мъже ще са гейове ?Интересно ми е ,ако няколко хомота искат да те на*бат какво ще направиш?

П.П. Успех с мацките! :P
    /Бисексуален съм/
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

по принцип съм "love and pease" ама тия хора са ми адски гнусни . нека правят квото знаят ама ме дразнят мн такива дето се надуват и са с голямо самочуствие но аз не познавам гейове само см виждала

имаше една реклама "Първо сме хора,после сме различни!"

Град
    София / Бургас
    Хора като хора, някои са малко по-ревливи - като мацки. На други вопще не им личи.

Град
    По света и у нас :)
    Изобщо не ми харесват...Отвръщават ме!!!!Не мога да ги гледам какви са мазни и напудрени....айде без такива!?....
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

И те са душuцu
    Е разбuра се uма таkuва kоuто ме отвращават ,но пъk uма таkuва коuто раgват..Аз напрuмер uмам няkолkо прuятелu гейове u мu е много kеф gа сu лафя с тях . Кво толkова по-разлuчнu са u те са хора все паk u uмат правото gа бъgат kвuто сu uсkат
    Babble, Babble, Bitch, Bitch...
    Rebel, Rebel, Party, Party

Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
    Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...

зависи каквъ характер има
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от Sharky_Kn
    е ок пич не ги гледаи представи си че наи-добрия ти приятел стане гей как ще реагираш
    Еми ... първо съм сигурен че най-добрия ми приятел нема да стане гей .... но ако стане нема да ми е приятел

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    имаше една реклама "Първо сме хора,после сме различни!"
    +1 \/ Точно така е всеки има право да бъде такъв какъвто иска.Живеем в свободен свят.Всички претендират за свобода поне и за равноправие а в следващият момент всеки пренебрегва и унижава различните.Много бих се накефила да си имам приятел гей

Не познавам много хомопедерасти, НО гейовете са пичове стига да не ти се натискат и да не са некви Азисовчета дето ти викат "Хей бейби много сладко дупенце си отпрал".
    Дойдох, Видях, Направих простотия.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Ти за playboy ли се мислиш? Не те познавам може мацките да си падат по теб ,но мисля ,че си супер надувка! Кофти а ? Нали знаеш ,че не всички мъже ще са гейове ?Интересно ми е ,ако няколко хомота искат да те на*бат какво ще направиш?

П.П. Успех с мацките! :P
    /Бисексуален съм/
    Ами и аз не те познавам, но мисля, че си гей.
    Успех с мац^H^H^H ъъ момчетата де

Men li4no me draznqt
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си