- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как възприемате гейовете?
прочетох толкова глупави и ограничени мнения,че чак ми става мъчно за хората които са ги писали(разбираше имаше и някой много провилни и човешки коментара,но гореспоменатите натделяват)
нямам желание да споря с когото и да е-всеки си има право на собствено мнение и аз няма да си налагам моето
ще кажа само едно нещо-И ТЕ СА ХОРА!!!
да мразиш човек,който не познаваш и по никакъв начин не ти вреди е някак си детинско и тъпо... да се надяваме някой ден хората да свикнат с факта,че всеки е различен,и да почнат да се уважават и приемат такива каквито са
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
izvinqvai ti gei li si ?
+1Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
напротив,това дали ще си гей или не си е генетично заложено.
Повече ме дразнят травеститите.Имам няколко познати които са гейове и всичко е ОК, смисъл докато не изявят желание да си заврат оная си работа в гъза ми![]()
малко ми е странно момче да се държи така ама свиква се
![]()
Знание без размишление е безполезно, размишление без знание е опасно.
GOD LOVES ALL OF US !!! EXCEPT GAYS !!!
normalno gi vazpriemam kato vsi4ki drygi hora nqmam razlika v tova otno6enie ,sexsyalnata orientaciq na daden 4ovek nego pravi po malko 4ovek ot dryg.Първоначално написано от tsvetan
Обичам ги![]()
![]()
Никога не съм разделяла хората на това кой какво обича =]
ni6to ne im govorq
Първо се научи да пишеш и тогава си изписвай мнението.Първоначално написано от Outlaw4Life
Пишеше ,,Трябва да умрът!''
Това ,че са по-различни от теб не ги прави изроди нали?
Но се пак България си е пълна с комплексарчета и завиждат даже и да няма закакво!
П.П. Приятна вечер! Всичко най-хубаво!
Мисли си няма нищо лошо! Няма да ти чета лекций и т.н. просто мога да ти кажа и наркоман да съм не те засяга! Има една приказка: ,,Не вярвай на всичко което хората говорят ,защото повечето пъти си измислят!'' или нещо такова! Винаги имай +1 на ум за всеки ,защото не знаеш какво може да стане !Първоначално написано от random_guy1
П.П. Приятна вечер!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Само да ти кажа ,че няма нищо сигурно в този свят! Този който е сигурен е глупак! Сигурен ли си ,че утре няма да стане нешо лошо с близките ти (да пази господ) ,стига ве хора ! Сигурните неща са само в приказките! Загубих един приятел ,умря по много тъп и детински начин ,а всички бяха СИГУРНИ ,че ще отиде на училище и е ОБЕЩАЛ! От тогава нито съм сигурен ,нито обещавам нещо! Това за приятелството ,че нямало да ти бъде приятел ,ако стане гей ,това говори за теб ,че ТИ не си му приятел на него! Интересно ми е какви карти имаш под ръка (надявам се да разбра последното изречение)Първоначално написано от Sharky_Kn
П.П. Приятна вечер
ANTIHUMAN, това че някой мрази гейовете или по-скоро не ги харесва не го прави комплексар... по-точно гейовете са някакви извратени изроди. Кажи ми какъв морал има един гей? Каква ценностна система има? Отговори си на тези въпроси. Преди години това беше нещо, за което биха те убили и беше по-добре, а сега едва ли не става мода.. емота, гейове, лезбийки..... не ми ги защитавайте!
Харесват ми!Първоначално написано от tsvetan
Ако момчетата са си хубави е много сладко
![]()
1.Морала му е като твоя!Първоначално написано от nether
2.Същата като твоята!
3.Те са хора бе човече ,това ,че харесват мъже ,не ги прави изроди и т.н.
Само да те питам: Като ти кажат гей ,кое ти идва първото нещо на главата? Азис нали? Не всички са такива ,защото и аз мразя такива да се обличат като жени гримове и т.н. ,защото е противно ,грозно и отвращаващо!Но има и такива където се обличат нормално и не ти го натякват с поведението си ,защото то е нормално!!!![]()
П.П. Приятен ден!
Аз съм комплексар щото не харесвам гейовете.![]()
![]()
Извинете,че съм хетеросексуален.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Зле, нищо лично към никой![]()
Don't worry, be happy!
+1Първоначално написано от dream_girl_13
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
interesni4ka tema,pri polojenie 4e pove4eto mom4eta se kefqt na lesbiikite a puk kato stane duma za geiovete su6to sa hora nqmam ni6to protiv tqh ama spored men tova e prosto protiv prirodata na 4oveka,mujut e suzdaden za jena ne za sebepodoben
На мен не ми пречат..пък има и един лаф "геят е най-добрия приятел на жената"..и наистина в много отношения е така..плюс това нали сме в 21 век,не трябва да съдим човек по сексуалната му ориентация....И какви са тия приказки като "гейовете на сапун"..хора събудете се тва е било по времето на Хитлер..![]()
![]()
да си гей не е незаконно, но е наказуемобой му е майката
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
на мен ми пречат повече тъпите курвички отколкото гейовете...щото те не се месят в живота на никой докато к*р*и*е го правят!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ami ...UJASTNO NE6TO........!laina ,koito nz na koio svqt se namirat...smen6i sa mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]