.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 185
    Град
    Between The Hell and The Heaven
    прочетох толкова глупави и ограничени мнения,че чак ми става мъчно за хората които са ги писали(разбираше имаше и някой много провилни и човешки коментара,но гореспоменатите натделяват)
    нямам желание да споря с когото и да е-всеки си има право на собствено мнение и аз няма да си налагам моето
    ще кажа само едно нещо-И ТЕ СА ХОРА!!!

да мразиш човек,който не познаваш и по никакъв начин не ти вреди е някак си детинско и тъпо... да се надяваме някой ден хората да свикнат с факта,че всеки е различен,и да почнат да се уважават и приемат такива каквито са

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    имаше една реклама "Първо сме хора,после сме различни!"
    Mного точно казано.

izvinqvai ti gei li si ?

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Не ги обиждам, не ги соча с пръст, не ги оплювам, не ми пречат. Всеки сам може да избира какъв да бъде, какво да прави...с кой да го прави...Въпрос на личен избор.
    +1
    +1

Най-добрите приятели на жената

Цитирай Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
    Никой не се ражда гей[/color]. Има 3 варианта какъв да се родиш - мъж, жена или херма. А гейовете са едни лигави папагали, които целят да привличат внимание и заслужават само и единствено да мрат в кофите за смет.
    напротив,това дали ще си гей или не си е генетично заложено.

Повече ме дразнят травеститите.Имам няколко познати които са гейове и всичко е ОК, смисъл докато не изявят желание да си заврат оная си работа в гъза ми малко ми е странно момче да се държи така ама свиква се
    Знание без размишление е безполезно, размишление без знание е опасно.

GOD LOVES ALL OF US !!! EXCEPT GAYS !!!

Re: Как възприемате гейовете?

Цитирай Първоначално написано от tsvetan
    Kak vazpriemate geuovete?Kakvo Vi potikva da gi obijdate,psuvate,pokazvate sreden prast?Kakvo e za teb edin gei?

tinki - linki[/b]
    normalno gi vazpriemam kato vsi4ki drygi hora nqmam razlika v tova otno6enie ,sexsyalnata orientaciq na daden 4ovek nego pravi po malko 4ovek ot dryg.

Обичам ги
    Никога не съм разделяла хората на това кой какво обича =]

ni6to ne im govorq

Град
    Da Projects
    Не ги възприемам.Трябва да мрът!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Outlaw4Life
    Не ги възприемам.Трябва да мрът!
    Първо се научи да пишеш и тогава си изписвай мнението.
    Пишеше ,,Трябва да умрът!''

Това ,че са по-различни от теб не ги прави изроди нали?
    Но се пак България си е пълна с комплексарчета и завиждат даже и да няма закакво!

П.П. Приятна вечер! Всичко най-хубаво!

Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Не ми пречат. Нека ги има. Колкото повече гейове - толкова повече свободни жени за мен :>
    Ти за playboy ли се мислиш? Не те познавам може мацките да си падат по теб ,но мисля ,че си супер надувка! Кофти а ? Нали знаеш ,че не всички мъже ще са гейове ?Интересно ми е ,ако няколко хомота искат да те на*бат какво ще направиш?

П.П. Успех с мацките! :P
    /Бисексуален съм/
    Ами и аз не те познавам, но мисля, че си гей.
    Успех с мац^H^H^H ъъ момчетата де
    Мисли си няма нищо лошо! Няма да ти чета лекций и т.н. просто мога да ти кажа и наркоман да съм не те засяга! Има една приказка: ,,Не вярвай на всичко което хората говорят ,защото повечето пъти си измислят!'' или нещо такова! Винаги имай +1 на ум за всеки ,защото не знаеш какво може да стане !

П.П. Приятна вечер!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Sharky_Kn
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    Цитирай Първоначално написано от Sharky_Kn
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    нямам нищо напротив и те са хорица
    Хорица ?!?!? WTF? Тея са изроди ...верно даскала ми по логика казва "Дупка има ли , Злато е" ама па тва е гадно бе .... просто е гнусно да гледаш такива работи пък и само като го видиш некакъв дебел мъж да ми върти гъза и да се гримира ... Тея не ги прознавам за хора ...
    е ок пич не ги гледаи представи си че наи-добрия ти приятел стане гей как ще реагираш
    Еми ... първо съм сигурен че най-добрия ми приятел нема да стане гей .... но ако стане нема да ми е приятел
    Само да ти кажа ,че няма нищо сигурно в този свят! Този който е сигурен е глупак! Сигурен ли си ,че утре няма да стане нешо лошо с близките ти (да пази господ) ,стига ве хора ! Сигурните неща са само в приказките! Загубих един приятел ,умря по много тъп и детински начин ,а всички бяха СИГУРНИ ,че ще отиде на училище и е ОБЕЩАЛ! От тогава нито съм сигурен ,нито обещавам нещо! Това за приятелството ,че нямало да ти бъде приятел ,ако стане гей ,това говори за теб ,че ТИ не си му приятел на него! Интересно ми е какви карти имаш под ръка (надявам се да разбра последното изречение)

П.П. Приятна вечер
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

ANTIHUMAN, това че някой мрази гейовете или по-скоро не ги харесва не го прави комплексар... по-точно гейовете са някакви извратени изроди. Кажи ми какъв морал има един гей? Каква ценностна система има? Отговори си на тези въпроси. Преди години това беше нещо, за което биха те убили и беше по-добре, а сега едва ли не става мода.. емота, гейове, лезбийки..... не ми ги защитавайте!

Re: Как възприемате гейовете?

Цитирай Първоначално написано от tsvetan
    Kak vazpriemate geuovete?Kakvo Vi potikva da gi obijdate,psuvate,pokazvate sreden prast?Kakvo e za teb edin gei?

tinki - linki[/b]
    Харесват ми! Ако момчетата са си хубави е много сладко

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от nether
    ANTIHUMAN, това че някой мрази гейовете или по-скоро не ги харесва не го прави комплексар... по-точно гейовете са някакви извратени изроди. Кажи ми какъв морал има един гей? Каква ценностна система има? Отговори си на тези въпроси. Преди години това беше нещо, за което биха те убили и беше по-добре, а сега едва ли не става мода.. емота, гейове, лезбийки..... не ми ги защитавайте!
    1.Морала му е като твоя!
    2.Същата като твоята!
    3.Те са хора бе човече ,това ,че харесват мъже ,не ги прави изроди и т.н.
    Само да те питам: Като ти кажат гей ,кое ти идва първото нещо на главата? Азис нали? Не всички са такива ,защото и аз мразя такива да се обличат като жени гримове и т.н. ,защото е противно ,грозно и отвращаващо!Но има и такива където се обличат нормално и не ти го натякват с поведението си ,защото то е нормално!!!

П.П. Приятен ден!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Град
    Da Projects
    Аз съм комплексар щото не харесвам гейовете.
    Извинете,че съм хетеросексуален.
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Голям фен
    Зле, нищо лично към никой
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от dream_girl_13
    Ами и те са хора, какво пък.... Не ми пречат с абсолютно нищо... Любов да има!!!
    +1
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    interesni4ka tema,pri polojenie 4e pove4eto mom4eta se kefqt na lesbiikite a puk kato stane duma za geiove te su6to sa hora nqmam ni6to protiv tqh ama spored men tova e prosto protiv prirodata na 4oveka,mujut e suzdaden za jena ne za sebepodoben

На мен не ми пречат..пък има и един лаф "геят е най-добрия приятел на жената"..и наистина в много отношения е така..плюс това нали сме в 21 век,не трябва да съдим човек по сексуалната му ориентация....И какви са тия приказки като "гейовете на сапун"..хора събудете се тва е било по времето на Хитлер..

да си гей не е незаконно, но е наказуемо бой му е майката
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Мега фен Аватара на Hilary_
    на мен ми пречат повече тъпите курвички отколкото гейовете...щото те не се месят в живота на никой докато к*р*и*е го правят!!!

ami ...UJASTNO NE6TO........!laina ,koito nz na koio svqt se namirat...smen6i sa mi
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си