.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 185 от общо 185
    Супер фен
    normalni hora,dori adski mn iskam d imam priqtel gei za6toto poprincip sa dosta po razli4ni imat extravagantna i kreativna misal a az obi4am nestandartnite ne6ta
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не мога да псувам всеки такъв, без да го познавам лично,затова и нямам нищо против тях
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Не мога да псувам всеки такъв, без да го познавам лично,затова и нямам нищо против тях
    evala

Град
    Испания
    За мен те са най-милите същества на света...за едно момиче те могат да бъдат най-добрата "приятелка".От личен опит го казвам.Мисля че тези които ги обиждат просто се стремят по някакъв начин да запазят мъжествеността си...Просто обожавам гейовете

Кофтито е, че щом се чуе думата гей веднага в главата идва Азис или някой който чупи китки. Азис е някав от тия транссексуален ли или как се водят А тия дет чупят китки са яко феминизирани.

Честно казано около весеки от вас има много гейове или бисексуални. Това, че вие не знаете и не може да ги познаете е друго.

Примерно специално ви намерих гей:

Това е гей. С какво се различава от вас? Бихте ли познали, че е гей? Прилича ли си с Азис?

Бих казал, че е повече мъж от много от вас.

Град
    people`s wet dreams
    няха забавляваме се докато ги гледаме , нищо повече

ne sam podrajnik na tova no smqtam 4e vseki ima pravo da pravi kakvoto si iska i skogoto sii iska

мИиИ...лизбииките мога да ги възприема..обаче..геиовете.. НЕ...нз що тъи...

Цитирай Първоначално написано от Maimunche_f
    Не ги обиждам, не си соча с пръст, не ги оплювам, не ми пречат. Всеки сам може да избира какъв да бъде, какво да прави...с кой да го прави...Въпрос на личен избор.
    +1

Пълна Гнусотия !!!!Не ,че ги псувам или нещо обаче е гадно и брутално !!!!Лизбийките са друго нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си