- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо правя вскички тези глупост :(???
Ем значи незнам дали ще ми помогнетеама права доста глупости а незнам защо .. не съм некфа курва дето или некфа грозна напротив.. но просто права яко глупости!! Не се влюбвам а само се забавлявам
и незнам защо искам да се влюба ама неможе..
Скоро спах с едно момче съседче израснали сме заедно преди ходехме ама нищо не стана и един ден той дойде до нас да търси брат ми и аз му викам влезни че няма какво да права и аз имах амфети и му викам искаш ли и той Не и аз аре бе и той хубаво и какво стана Той седи и ми вика че бил дествен а е адски сладък и аз му викам ее верно ли бе и той да и аз ем можем да променим тфа и кфо направихме го няколко пъти и са като се видим навънка сме само на Здравей Здрасти.. нито аз искам нещо от него нито той от мен.. Незнам за кфо го направих случвало ми се е и преди да права яко глупостиа незнам защо Ако може да ми помогнете ще е много добре
Не мога да ти помогна!
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ah em togava 6to pi6ete xaxaxahxa![]()
Ем зависи и от теб и от момчето. Ако тръгнеш с някой, с който си подхождате много и си прекарвате добре, постепенно ще разбереш, че го обичаш![]()
Не съм момиче и май леко женствено се изразих![]()
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
xaaxxxa da da az do sa nikoi ne sum obi4ala i gadjeta dal gospod ama bez 4uvstva pone ot moq strana
Хубаво, де, явно си си такава.
Ще си намериш майстора. Вярвай ми..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ah e ne trqbva li da mi dadete nekuf savet ili ne6to takova a ne da mi vikate 6e si nameri6 maistora ili Nemoga da ti pomogna
Ми, вземи се стегни. Няк'ъв контрол си наложи. Де да те знам, ти си се познаваш най-добре..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ee ne sum Nimfomanka be axhaxhax az ne obi4am sexatolko mn ... DA da se sum se vliubila az sum na 16
i do sa nai dulgata mi vruzka be6e 3 meseca prez koito sig sum izneverqvala 100 puti tka 4e
E kvo stegni se E kuf kontrol
![]()
Нема кво се стегаш, ти си курволяк. Такава си се родила и такава е си умреш.
В крайна сметка секи си носи кръста.
И к'ъв беше въпроса ? Как да ти помогнем да се промениш или как да ти помогнем за отношениятата ти с тоя пич ?
А и к'во толкова, просветила си го в т'ва он'ва![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Изумявам се просто..ама явно трябва да свикна,че съществуват хора като теб и те не са никак малко...Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
aham hora kato men ?? Tfa ne6to gadno li tree da e hxahaxhxa ??
ei fatalno sladkata. na kolko godinki siПървоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
$uperman
16![]()
$uperman
haxhaxhaxaxhhxa![]()
![]()
![]()
така е...Първоначално написано от bungle
![]()
koga
![]()
![]()
За другите не знам ама аз специално не мога да ти помогна...Не само,че не мога да ти помогна,ами и не мога да те разбера...Всеки си има моменти,в които хормоните надделяват над разума...ама тая случка,която описваш..е малко крайна...макар че ако е само единичен случай..не е толкова зле..
Но до колкото разбирам от разказа ти,доста често правиш подобни глупости...Стегни се! Мисли малко с тая глава....Аз само тфа мога да кажа...
Ми кво да ти кажа. Явно си на 16, дрога, безразборен секс, не ти пука за останалите - КУРВОЛЯК (както се изказаха някои)! Ми съжалявам ама тва за мене е голата истина. Вземи го проумей и ти
потърси ме. търси и като намериш, тогава.Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
![]()
$uperman
ili e ot vazrastta ili si potencialna kurva
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!