- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо правя вскички тези глупост :(???
Хаха!
Ти си фатално зле,ама ме радвашс простотията си разбира се ...
Един ден ще дойде някой фатално откачен батко и ще ти сложи малкото недорасло мозъче на мястото му,но за момента и така си добре.Така че бягай да взимаш амфетки и да чукаш девствените съседчета.![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Em ne 4ak tolkova bezrazboren sex slu4valo se e EI ne sum kurvaПървоначално написано от cokaina_
em v da v pove4eto slu4ai mislq samo za mene ama taka se slu4va a za amfetite to ne6to lo6o nqma po hubavo e ot trevata i e abe hubavo e [16:10:46] *LuD p0 tEb* каза: egoisti4na ku4ka!! <=== tfa edin fr mi go kaza haxhaxh
Predstavqm si maika mi ako vidi tfa deto napisaxaax 6e polu4i udar
ти май много си се филмирала. и да ми кажеш че амфета е хубав. направо тупаник в устата. не искам да ме намираш, дано не си найстина фатално сладка. дано не си въобще красива. щото само красивите момчета губим от това, поредната пикла тъпа.Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
$uperman
e kvo mi e zle pff az iskah suveti be pff i ne prava tolkoz mnogo sex slu4va se e da prava sex axaax ama ne seki den primerno samo s koito si struva Em i tfa sused4e predi hodeh s negoПървоначално написано от sexkiss
ama ne6to ne se polu4i
не си представяй майка ти да види това! По-добре си представи ако майка ти разбере кво си правила и кво продължаваш да правиш !!!! Как ли ще реагира?!?!Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
![]()
![]()
![]()
![]()
em kfo na men mi haresvat amfetite 4at pat si durpam nqkolko liniiki kude 6e te namiram be xahxahxa em sori sladka sum xaax pone taka znam de a i ne sum ot skromnite a Ti si bil krasivo mom4e axax togava pi6i na li4en xahxahxah ne6to oburka POrednata ligava pikla trqbva6e da napi6e6![]()
cokaina_ em neznam![]()
6e polu4i infarkt sigurno xaxahxah kato razbere kakvo pravi malkoto i momi4ence
![]()
dokaato e na "u4ili6te" xaxaax
Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
съвет?![]()
на теб ти е пределно ясно какво трябва да спреш да правиш
какво значение има дали ще го кажа аз, или някой друг?
ако търсиш одобрение, не си попаднала на точното място
истината е, че си малка пикла, която се е проебала наскоро и няма представа какво и защо го прави
друсай, шляпай се и после ще ревеш "бременна ли съм?" и това ще е в най-добрия случай
мотивирах ли те достатъчно?![]()
Собственост на Canis_Dirus
Добре де, я се замисли малко и ми кажи как мислиш-дали е нормално това което правиш?! Наистина може досега никога да не си се влюбвала в поне едно от сегашните ти гаджета, и аз бях така преди да срещна сегашния си приятел. Също ми е много интересно как си правила секс с момчета, към които нямаш никакви чувства?!?! И кога ти беше първия път?Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
Е ти ся..съвет ли искаш или да покажеш колко си "готина" и "отворена"?
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
kakvo odobreniehmm ne sum se proebala naskoro i ne se eba non stop !!! bAsi ne se drusam tolkova mnogo i 4esto i tfa drusane li e basi da 6murka6 4at pat i to amfeti
am ima6e takuf slu4ai spox skoro be6e i zeh hap4e
am kvo da spra smisul ne kazvam 4e spa s mnogo mom4eta a 4e hoda s mnogo mom4eta ima razlika
![]()
Ne e normalnoПървоначално написано от cokaina_
mi purviq mi put be6e na 14 i moje bi togava se vliubih za 1 put no sled kato skusahme se promenih .. togava bqh prekaleno mili4ka i dobra ..
no ne6tata se promeniha
![]()
мога ли да ти дам съвет. "просто амфети" не можеш да кажеш, амфетите са най-долния наркотик в списъка след това чак идва хероина. така че ако знаеш какво е хероин, ще ме разбереш. а ако не ти пука, ще си останеш грозна гледкаПървоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
малка си не се заигравай с боклуци!
$uperman
Ем като мислиш,че това ,което правиш е правилно..продължавай..прай си кефа..след време ще се усетиш и ще започнеш да гледаш на нещата по по-сериозен начин..дано само не е прекалено късно : )
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
e sigurno znam kvo e heroin ... emi prosto neznam otkoga po4nah da 6murkam no se slu4i po diskotekite.. i taka vij probvala sum kokain i be6e qko ama az neiskam da se drusam non stop prosto e taka za zabavlenie li neznam i az
А на тебе харесва ли ти това , което правиш??
До последно се колебаех дали да пиша нещо,ама накрая се реших,щото тва малкото,фаталното мн ме изнерви. Виж кво,сладичката,мога да ти кажа,че това,което правиш ти си засяга само и единствено теб. Тва,че земаш амфети,тва,че се ебеш с еди-кой си,отново е твоя работа и нас не ни бърка. Ние не можем да оценяваме действията ти,макар че най-вероятно очакваш тука поредния 'готин батко' да ти върже и да каже 'оо,да,тая е ебати пичката,мноо яка',е да,ама не си познала. Тва,че не ходиш на даскало,ами в тва време се ебеш сладко,сладко и си се занимаваш с амфетките,мислиш ли,че говори хубаво за теб? Докога ще се фукаш с недостатъците си? Мога да ти кажа,че тук никой няма да ти каже 'браво'. Мога да ти кажа,че няма да привлечеш внимание. Също така,ако реално искаш съвет,знаеш ли какво мога да те посъветвам-да си опичаш акъла. В смисъл аз не съм баба ти или майка ти,за да ти чета морал(просто на мен ми е все тая какво става с теб,все пак никаква не съм ти). Прай квото си искаш,ама ако искаш да се напрайш на 'пичка',не е тука мястото, ние НЕ можем да те накараме да си промениш начина на мислене. По всичко личи,че ти си доволна от тва,което правиш,тогава не виждам причина да искаш да се променяш. Ясна си ми като бял ден,прозрачна си,мила. Ай лека вечер и ти препоръчвам,вместо да пускаш теми тип 'забележете ме', да гледаш да оправяш живота си,че иначе скоро няма да ти провърви. (др. е въпроса,че може и да си комплексарче,което момче и нищо др. не е виждало и си пише измислени теми,ама да оставим тоя вариант,щото ако е така,имам пак кво да пиша,ма не ми се занимава...). Аре пийс.
Look deep inside me ...
emi ne sigurno 6tom pi6a f neta![]()
deto redko sqdam na p-c zna4i e taka i da opitvam se da spra da smena priqtelite si ama
![]()
stra6ni filmi
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
тфа е от амфетите![]()
Всичко си зависи от тебе,няма 'опитвам се', ако го искаш,ще го направиш,ако не-ще губиш. И аре моля ти се не ми обяснявай други лигави истории,щото положението е ясно... Спасявай се!
Look deep inside me ...
a real-girl e sega vidqh kvo si napisala emi ne ne se hvalq tuka ne si izmislqm i da neiskam da sum ve4e takafa za6toto mislq 4e obi4am edno mom4e a be neznam i zaradi nego iskam da se promenq za6toto 1 put mu razbih surceto a toi e adski dobur s men i mi kaza da se promena i to4no tfa se opitvam da naprava no nemoga da kaja na moite fr i neiskam da zabivam nekuf batko ili tam ko napisa vuob6te ne pi6a zaradi tova v momenta ne si tursa gadje ili ne6to takofa sa 6e kajete 6to ne kaza za tfa mom4e po rano em 6ot ne misleh 4e e tolkova vajno ne iskam da sum su6tata ne si haresva averite ve4e 6ot kato sum s tqh zabravqm da se durja dobre i po4vat glupostite
kaji mi kakav e smisala ot taq tema..?tyka nikoi ne moje da ti pomogne nie ne mojem da te promenime,nai-mnogo da otnese6 dosta naredbi(kakto i stana) i da ti se srine dostoinstvoto
spored men prosto nqma nikakav smisal ti sama trqbva da si re6i6 dali 6te se promeni6 i kak da se darji6!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Виж моето момиче,всичко се дължи на хормоните през пубертета!
Разбираш ли...ако е наистина сладък,защо не останеш с него?
Защо не му кажеш,че те привлича...било то сексуално или по друг начин...
Признай му това което чувстваш,може връзката да потръгне!
em samoubiika nqkolko puti go preebvah do sega toi mi be6e purviqt i toi mnogo me obi4a6e ama skusahme i tka 2 godini se se razpravqme no nikoga ne stava za6toto az se duna vinagi a i sega toi mi kaza 4e sum malka da buda s nego toi e na 18 a az na 16 po4nal da hodi s kaki4ki i ne mu se zanimavalo s mene 6ot sum bila ligla i nekfi takifa![]()