- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте?
6te kaja edno edinstveno i nai-vajno ne6ty za luibovta : TQ BOLI!!! nqma 4ovek koito da e obi4al i da ne e izpitval bolka ot tova![]()
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
kakvo mislite za lubovta?
Най-прекрасното чувство
vlubini li ste?
Да
kak se 4ystvate?
Много наранена.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Влюбена съм. Човекът до мен ме обича също. Изпитваме безумно силни чувства по между си, обаче имам чувството, че ние сме единствените хора на тоя свят дето хем се обичат, хем се карат ако не непрекъснато, то доста често. Нараняваме се един друг с думите си като се караме и накрая всичко свършва с позната картинка - аз - плачеща до припадък и той - ядосан и сърдит. Знам, че понякога хората се карат. Знам, че това си е в реда на нещата. Обаче чак такива различия ли имаме, че непрекъснато го правим?! После закърпваме някак положението....до следващия път. За пръв път в живота си обичам така. Нормална ли е нашата връзка?
не знам дали съм влюбена...не съм сигурна какво е любовта...но ми е все едно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
не съм се влюбвал а и едва ли скоро шсе влюба(не ми е дошло времето)![]()
Любовта винаги те кара да страдаш. Дори и да е споделена пак страдаш. Просто така се получава. Пък аз бях влюбен 3 месеца в една после в друга и все не се получаваше само страдах за тва ми писна вече не и обръщам никво внимание..
Аз съм луда от любов.
Подърквам се по него. И с всеки изминал ден го обичам все повече и повече. Вече почти 2 години съм с този човек и летя от щастие. Баси, баси, Бънгъл иска да живее с него forever and ever!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ot po4ti 2 godini sym vlubena,ama ve4e vze da mi pisva bezrazli4ieto i lubovtsa mi zapo4va da se izparqva makar 4e vse o6te spomenite mi kogato sme bili zaedno i sme si prekarvali dobre me toplqt,no qvno i tva 4uvstvo e do vreme...
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
И аз незнам дали е влюбване...толкова много ми харесва 1 приятел,че чак ума съм си изгубила някъде....![]()
Любовта е светулки в очите и докосване в душите, както пеят Галенчето и Борис Дали. Аз съм щастливо влюбена вече година и 3 месеца. Невероятно е! Любовта прави доста хубави неща например откакто ходя с приятеля ми не съм напълнявала и грам, даже свалих 3-4 килца ... и това ако не е причина да се влюбиш !!!
Аз съм влюбена в една илюзия.....
пп:Оскар Уайлд е много прав.....жените не умеят да обичат...