- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тема за рапърчета
не че не слушам отвреме на време
обаче някой да ми вика
рапър някак си ми звучи лошо
намирисва един вид
па тебе като та кефят такиа
мексиканци слушай control machete
Eminem
Shyheim
Methodman
Redman
Trademarc
John Cena (ako se broi)
nogo si mi sme6en e 4ovek i oniq ot tvoq klas det bil ma vie sne6to ste se sabrali samo gangsta 4algari ot va6iq klas a nqkoi drug nqma li da pi6e ot tvoqta gei drujina kolko razbiral ot orijiq i kolko bil golqm i otvoren palni sme6ni poziori sme6niПървоначално написано от style_hip_hop
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Емии ... Chingy , Mims , 3 six mafia ( Justin Timberlake - Chop Me Up (feat. Timbaland & Three 6 Mafia) ) иии P. Diddy ...
just a kid۵
maikati prosta 6i eba koi e 4algar ve malymnik i gei si ti 6ta eba v prostiq kazangiq !!!az 6ti obqsnq kolko razbrame ot orajiq kat sa vidim 6i ishabq edin palnitel v teb i nakraq 6ti razmaja glavata ot boi sas priklada!Първоначално написано от b0Nb0n
qsno li ti e gei mazen???
MNOGO qsno 4e e p.diddy![]()
stiga e gangsta stiga sa naprqga 6te zeme da izmisli6 nqkoi druga rima i da naprai6 album a izvinqvai ti nemoje6e da misli6 kolko jalkoПървоначално написано от style_hip_hop
I'm a psycho baby
jalko 6te e da te gledat razmazan na plo4kite pred nqkoi blok!Първоначално написано от b0Nb0n
a na gospodin exploitedteen sam my pratil dannite mi na ls ako iska ne6to dr da pi6e.
Ae za gei drujinka govori za sebesi !! Pak ti samo nedei mi kazvai kolko sam bil razbiral az ot orajiq 6toto sigorno sam izstrelql 5 vagona s patroni pak sas tolkova mnogo orajiq deto ti i po filmite ne si vijdal !Първоначално написано от b0Nb0n
6ti napalnq glavata s olovo ot 20 metra nqma da razbere6 ko e stanalo we, gei drujinka kaza
история за тарикати и балъци
за гамстери и водни патпадъци
![]()
ти кво...кука ли си или гангстер...?!Първоначално написано от exploitedteen
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
do kolkoto razbrah ot moq frend e kyka ot mvr po to4no.i golemi ste navitaci vsi4ki za boi be rare6ete si teq problemi i krai.nai mnoo taq kyka da doide do varna i da ne se varne dr variant ne vijdam!
tctctcttc exploitedteen varnenskata mafiq ta zapla6va xaxaaxxaaxxa vnimavai te bili izstrelqli tolkova kor6umi kolkoto az ne sym vijdal dori i po filmite smqtai kolko sa prosti na4i xaxaax ebati sme6kite po sme6en g_unit=gei drujinka ne sym vijdal
I'm a psycho baby
tctctctct az gi misleh za po malki lelel smqtai 9 klas i kolko im e akula i kvi raboti govorat boje az 6tq da umra ot sram
I'm a psycho baby
nqma nyjda da ymira6 ot sram az 6ti pomogna!!!Първоначално написано от b0Nb0n
Eksplodira6t Gei начи кука си а кучедобреее ,това показва от каде идва тази твоя голяма уста и самочувствието и липса на страх
значи като стана кука си реши проблемите с тези които като по малък са те тормозили . хаах ади ако ще идваш към Варна обади се аз съм жив да те пробвам колко си научил от СРБ-то което ви преподават или ти вместо да тренираш пак на компа се скатаваш .... Тц..тц цт тц
![]()
......................................
bOnBoN си е много права
лил джон, 50 сент са чалга
abe 4ovek obrakal si mi nicka qko xaxaxa ma karai 6tot i pola mi obarka ma az ti pro6tavamПървоначално написано от OtherDimension
pone edin na moito mnenie
I'm a psycho baby
abe ti si jiv travestit be ne e obarkal spoxПървоначално написано от b0Nb0n
Ти па си имУПървоначално написано от elity
exexexexexexexexeexexeexПървоначално написано от elity
![]()
......................................
НЕ се превъзмуждай бе момче, ше си развалиш нервната система , а като теглеам колко си тъп друго не ти остава ...ИДи да слушаш анелия и по-спокойно !Първоначално написано от style_hip_hop
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....