.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    последствията се съмнявам да са кой знае какви...ама тия които ходят без униформи и почти голи на училище ще си ги търпят..
    най-много да не те пуснат и да се върнеш да се преоблечеш

иначе идеята на батко ми експлойтед хич не е зле..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    ibIzAaAa
    Лелеее... тази тем аме наплаши отвсякъде.. В моето даскало не са ги въвели още,ама казват,че скоро и при нас ще има...Не мога да си се представя с някаква смешна,гадна униформа... Без грим...УЖАСССС!!!!! Ама пък... не вярвам чак толкова да са строги...Това за ноктите и грима...Дано да правят малко компромиси,че...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    o, боже, наистина иронията ми на моменти е слаба...но не вярвах, че някои може да не я усети at all
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Цитирай Първоначално написано от Gab3t0o_
    i v moito dask 8mo soy pyshkin varna ima yniformi rizi vratovruzki i cheren pantalon kato nego mojesh kakuFto iskash iskash da si kypish nOo vs si nosim yniformata e razbira se pozvolqvame si da hodim s dunki po nqkoi put i fanelki pod rizata nOo doly na vhoda ima proverqvashti ychiteli koito zapisvat ychenicite bez yniforma a nqkoi gi vrushtata za da se preoblekat i kogato te zapishat 3 puti ti pishat zabelejka pone v moito dask e taka taka taka nz kolko e taka obache as sum hodila mn puti bez yniforma zapisvali sa me i nqmam zabelejki
    Аз уча в "Пушкин". На никой не са му писали забележки. Пък и то зависи кои госпожи проверяват. Ако е Тотев те пуска, ама ако е Калудова..
    И аз саъм от тва даскало и де да знам радват ме униформите, прилични са...не са като на хуманитарна техните са много зле
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Уча в Морска гимназия ... и друга подобна дори униформа не съм виждал ... Казва се Холандка .. и мн си ме кефи ( не че я нося де ) но ... така в униформа всички са еднакви и се губи идентичността на човек ... но пък има хора който нямат д0статъчно пари за различни дрешки всеки ден от тази гледна точка е д0бре ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

И аз питах мойта класна,ако не я нося,к'во ще стане...и тя каза,че всяка сутрин на входа ще ни проверяват и,ако не сме с униформа,не може да влезнеме в даскало.../униформите още не са ни задължителни/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си