- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- НяКОй ЗнаЕ лИ ПосЛеДСтвИяТа???
последствията се съмнявам да са кой знае какви...ама тия които ходят без униформи и почти голи на училище ще си ги търпят..![]()
най-много да не те пуснат и да се върнеш да се преоблечеш
иначе идеята на батко ми експлойтед хич не е зле..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Лелеее... тази тем аме наплаши отвсякъде.. В моето даскало не са ги въвели още,ама казват,че скоро и при нас ще има...Не мога да си се представя с някаква смешна,гадна униформа... Без грим...УЖАСССС!!!!! Ама пък... не вярвам чак толкова да са строги...Това за ноктите и грима...Дано да правят малко компромиси,че...
o, боже, наистина иронията ми на моменти е слаба...но не вярвах, че някои може да не я усети at all![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз саъм от тва даскало и де да знам радват ме униформите, прилични са...не са като на хуманитарна техните са много злеПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Уча в Морска гимназия ... и друга подобна дори униформа не съм виждал ... Казва се Холандка .. и мн си ме кефи ( не че я нося де ) но ... така в униформа всички са еднакви и се губи идентичността на човек ... но пък има хора който нямат д0статъчно пари за различни дрешки всеки ден от тази гледна точка е д0бре ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
И аз питах мойта класна,ако не я нося,к'во ще стане...и тя каза,че всяка сутрин на входа ще ни проверяват и,ако не сме с униформа,не може да влезнеме в даскало.../униформите още не са ни задължителни/