.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    mi prosto mu kaji istinata i tfa e nqma kfo da uvurtash :

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако и той те обича както ти него ще си останете приятели за това му го кажи без заобиколки-истината боли (знам от личен опит) но по-добре е да му го кажеш направо

moje bi tova e re6enieto no prosto ne mu znam reakciqta.dali 6te me udari,dali 6te me napsuva ili 6te mi prai mrasno vseki pat.
    Vinagi sam prava,osven kogato gre6a,no tova ne se broi. :*

Град
    Inside the temple
    Ако си сигурна, че искаш да скъсате трябва да спреш да мислиш за това дали ще го нараниш и колко много. Забрави за всичко хубаво,което е имало някога между вас. Кажи, че това е краят и наистина нека да е. Забрави за лошото, забрави за хубавото и продължи напред с живота си.

Сега, не знам... дали у теб още има желание да си с него. Защото ако е така, трябва сериозно да говорите. И трябва да си кажете, без да се обиждате един на друг, на всеки какво не му харесва в другия и какво според него куца в отношенията им. Чак след като имате обективен и цялостен поглед върху проблема, можете да започнете да търсите и решението.
    When I love, I love.

К'во значи деликатен начин за късане?Такъв няма! Просто казваш КРАЙ и готово!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    и добре де в крайна сметка кво стана? скъсахте ли, поговорихте ли, преби ли го? кажи да разберем (хъхъ мразя да съм на всяка манджа мерудия ама се случва )

Животът е адът описан в Библията!

м да и на мен ми е любопитно

Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Krom
    м да и на мен ми е любопитно

ааа няма се разберем така мирудиике :Р

Град
    Там
    хъхъ що? как ше се разберем тогава

ми ... ок де ... ти ще си мирудията, ама аз похлупака

Град
    Там
    хахаха щом те влече, добре нямам нищо против и без тва си нямах похлупак.. ама не наш ли кво ? става ли да си малко по мултифункционален? освен похлупак да си и гърне

омг... зависи, какво ще готвиш в мене, ще ме загаряш ли или не, ще ме миеш ли редовно и т.н. В такъв случай става, иначе мне.

Град
    Там
    омг... зависи, какво ще готвиш в мене, ще ме загаряш ли или не, ще ме миеш ли редовно и т.н. В такъв случай става, иначе мне.
    няма бе добричка ше съм.. ше те мия хъхъ няма да те загарям.. ся за готвенето.. може и да не готвя бе може да си само за окраса

еее само за окраса защо да съм гърне? по-добре ваза или нещо от сорта

Град
    Там
    е добре, ваза айде лека и мека и сладки сънища.. време е да спя до утре хъхъ (:

омг ... абе поне ти да бесхе станала цвете във вазата, ми не да си отсаваш мирудия

Град
    Там
    омг ... абе поне ти да бесхе станала цвете във вазата, ми не да си отсаваш мирудия
    що мерудията е по-оригинална айде лека вече сериозно

то оригинално, ама ... предпочитам цвете, по-... омг ква беше думата ... а да ... консервативно и официално май

Вие тука май на лафче го ударихте а горкото момиче вижте какъв сериозен проблем има :P ... амм иначе относно проблема ти миличка според мен просто отиди и му кажи ... съжелявам, но виждам ,че нещата не вървят.. така че по-добре да сложим край, за да не се затормозяваме взаимно ... пробвай , пък каквото стане... Няма смисъл да си създаваш излищни проблеми,щом чак е почнал да те лъже!
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

то ти ми намери един мъж който не лъже и аз ще гласувам да влезе в парламента. даже пари ще почна да му търся за кампанията. Абе повече от 1/2 от думите които казва един мъж са лъжи и лъжи.

Поговорете заедно за връзката си пък може и да я подобрите и да не се налага да късате.
    Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
    че те обичам ужасно!
    http://www.vbox7.com/play:e0153437

ei hora stana 4udo!!! vie bqhte pravi.uspqhte da mi pomognete govorihme sas nego dvamata.izqsnihme se i kato za nakraq vsi4ko svar6i sas edna mnogo priqtna celuvka i za kapak ili za merudiq ili vaza otnovo sme zaedno toi mi obe6ta da ne me laje da ne me naranqva a az mu obe6tah da ne go pritiskam do stanata da mi kazva vs.bqh mn tajna no blagodarenie na vas ve4e vs e mn dobre i smqtam 4e i dvamata sme 6tastlivi. BLAGODARQ VI MNOGO . hilqdi celuvki za vsi4ki koito mi pomognaha.
    Vinagi sam prava,osven kogato gre6a,no tova ne se broi. :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си