- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Жал ми е много эа баща ми,а не мога да му помогна
Эдравейте.
Може би повечето от вас имат млади бащи в раэцвета на силите си,но при мен не е така.Аэ съм на 16 , баща ми е на 50 и няколко.Эвучи ви абсурдно ,но е така.Попринцип той е эаможен човек и въпреки въэрастта си работи много и ми е осигурил всичко!Преэадоволена съм,но това эа мен не е най-важното.От иэвестно време насам го наблюдавам и ми се вижда тъжен,странен,подтиснат..!И таэи вечер вече ми стана много мъчно и го попитах какво му е.Той ми кажа `Ами трудно ми е да ти обясня`.Аэ му каэах да опита.Той каэа,че надали ще раэбера ,но все пак ми каэа.Думите му бяха нещо от типа на `Човек на 50 и кусур години,прекарал целия си живот в активна работа.В един момент всичко ти писва,търсиш нещо,което да предиэвика в теб интерес,но го няма,не можеш да го намериш.ПРосто си иэживял всичко...`!Раэбрах го,но си эамълчах.Раэбирам го чудесно ,после каэа ` эа да ме раэбереш трябва да си на моите години и да си го преживяла`.Премълчах си,но сърцето ми се сви.Толкова ми е болно эа баща ми!Обичам го,той е човека на когото дължа почти всичко..ох нямам какво да направя,но ми е много мъчно,много,много...
Благодаря на тея ,които прочетоха това.Энам,че няма какъв съвет да ми дадете,но ако искате да напишете нещо,очаквам го с радост.Мерси пак.
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Съжалявам ако греша, но мисля, че му трябват малко развлечения - ако е така ти можеш да му помогнеш. Излизайте заедно, забавлявайте се![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Да, и аз мисля, че ако прекарвате неделите например ще му е страхотно-кой баща не иска цял ден с детето си?
Я наистина си направете един ден само двамата. И ходете където ви скимне...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ами единственото нещо което мога да ти кажа е
бъди с него накараи го да се чувства като добър баща за да има стимул да продължава
Ами, миличка, мога да ти кажа, че положението на баща ти донякъде е добре. Помисли си- този човек е изживял хубавите моменти, които на този етап му е предложил животът- има семейство, както ти казваш доходоносна работа, вероятно е изградил кариера... Много хора ги нямт тези неща, и затова има към какво да се стремят и какво още да искат от живота. Сега едиснтвеното, което остава на баща ти е да се радва на плодовете на свойте усилия през годините- на тед, на твойте братя и сестри, ако имаш такива, на майка ти. Показвай му ежедневно колко много го обичаш и колко си му благодарна за осигурения ти начин на живот, прекарвай повече време с него, предложи му да си направите малкса екскурзия, прекарвайте уикендите някъде извън града семейно, ако можете и така... Просто постепенно внуши на баща си, че има много неща, за които си струва да се живее и че има кой да го дари с радост! Успех![]()
Подкрепям мненията преди мен. Явно всекидневната работа и еднообразен живот му е омръзнал. Направи нещо, с което да го изненадаш и зарадваш. Накарай го да се чувства жив. Можеш някоя вечер да му приготвиш любимата му вечеря,десерт, да вземеш някое филмче или игра - нещо с което да се забалявате, нещо което обичате да правите двамата, но от доста време не сте правили. Може да го изведеш някъде, на разходка или походче/екскурзия, някъде където да сте двамата. Покажи му колко много го обичаш и колко държиш на него. Прекарвай повече време с него и го накарай да се чувства пълноценен човек, накарай го да бъде специален. Успех![]()
Da, ti si mlad 4ovek i opr ti si 4oveka koito moje da myu pomogne za razvle4eniqta! Kazva6 4e e zamojen... ami hvani go i pytuvaite nqkyde, v nqkoi bg kurort ili 4ujbina. Otdaite se na aktivna po4ivka pone za nqkolko dni![]()
You're a looser. But I'm not.
opredelete si den v koito da hodite na kino, pica ili ne6to takova.. ako jivee6 v po-golqm grad.. hodeto zaedno na bouling, bilqrd i vsqkakvi dr igri ...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Това е депресията на средната възраст-всички минават през там,Нужен му е стимул.Да разбере, че живота не е монотонен, да не се отчайва напълно.Заведи го на забавно място, можете да отидете на почивка....
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
значи това за веселбата става, обаче зависи и от харектера на баща ти какъв е. Например помагай му повече вкъщи, никой баща или майка не отказват помощ
Прекарваи повече време с него. Кажи му да си вземе отпуска и отидете цялото семеисво на почивка![]()
мога да ти кажа само че да :всеки човек на тази възраст минава през такъв период...за да му помогнеш се опитай да му предложиш весели и незабравими мигове с дъщеря си :P както казаха и по-горетва е решението![]()
.!.
Можеш да му помогнеш.Бъди до него и го подкрепяй.Ако е натоварен прекалено много,отделете поне 1 ден само за вас двамата-да се поразвеселите.
баща ми беше преди така но му предложих някой забавления и го усещам че се чуства щастрив дадох му да покара мотора ми много му хареса на следващият ден цъфна със негов собствен подарих му комплект с инструменти сега направо не се спира през уикенда да тропа с ключовете
усещам че му е кеф да си живее живота и аз съм щастрив че му покозах че живота не е само работа и пари
Ami zapo4nete da pravite razni ne6ta zaedno kaji my 4e ne si4ko e sv1r6eno ima mn ne6ta koito ne e probval i nzz prosto jiveite si jivota
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Помоли го да отидете някъде на почивка примерно...да прекарате повече време заедно.Да излизате повечко![]()
Предложи му някой развлечения.. Наприемр според това той каква музика харесва го заведи на дискотека...или излезте на пикник и прекарайте повечето време в разговори..Интересувай се как той е прекарвал времето си когато е бил на твоите години...Дори и да си го чувала преди..накарай го пак да ти го разкаже. Идеята е да го върнеш няколко години назаде![]()
![]()
Успех все пакПробвай..Нищо не губиш
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
mi kakvo da ti kaja i moq ba6ta e na 55 i na 50 ve4e se be6e osyznal 4e ni e osuiguril vsi4ko brat mi ve4e ima semeistvo i tn...
ot sega moga da ti kaja kakvo mu predstoi....
ako ima hobi 6te se zahvane s nego tolkova mnogo 4e sybota i nedelq samo tva 6te pravi....
ako se razbirate (a ne kat mene) 6te e se s teb... tuka idva tvoqta rolq.. prosto mu dai vnimanieto koieto ti poiska (i ot vreme na vreme prioqvqvai i ti inniciativa) vsi4ko si otminava s vremeto sega si jiveem vsi4ki spokoino i prosto na6te se pooosyznaha 4e ne sa pyrva mladost...
uspeh (eh da moje6e i men predi nqkolko gogidni qkoi da mi go kaje tova...)
![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
Ami neka si vzeme otpuska..i zaminete nqkude kudeto 6te ste zaedno prez denq i 6te se zabavlqvate![]()
Еднообразието е ужасно нещо! Прекарвайте повече време заедно,забавлявайте се.Едвали ще има нещо против да прекара един страхотен ден със дъщеря си![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
prav e opitaiПървоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Спокойно относно годинките аз съм на 13 а баща ми е на 56