- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Образуват ли ви нерви гаджетата ви?
Kajete mi pi4ove ne vi li pisva ponqkoga ot polovinkite vi? Ne vi li tormozqt s tova 4e iskat neprekasnato da ste nejni i mili s tqh da im obra6tate vnimanie nz si kvo dran dran. Men tova li4no mn me nervi. a vas?
ами аз нямам такъв проблем, защото се държа мило и нежно.. ако ти не си такъв/такава нормално е да те тормозят.. кви гаджета сте ако няма нежност![]()
Животът е адът описан в Библията!
Никога не ме е дразнело.Ако се дразня на всяко едно такова нещо,надали щяхме да стигнем далече![]()
И защо да не съм мила с любимия човек-ако не с него,то с кого![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Mi nali ste za tva we pi4ove..( ili az se zablujdavam) ...... da ste mili4ki i slad4ki pred cqloto vreme ....![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
zasega NE![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
понякога идвамата си образуваме нерви..................... но след тва се сдобряваме по мн як начин --![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е точно с тва нямам проблеми , ама с някви други неща ме нервира.... от сорта ''мързи ме да се видим?!'' .....уааа и кви ли не още глупости, ама аз.... винаги прощавам
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
Мсля че нямя човек,които да не обича да се държат мило с него.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Аз не съм пич,ама ще ти кажа и моето мнение..Първоначално написано от danakis
![]()
Ако имаш в предвит обсебващото внимание...Да мен лично ме дразни...,всеки си има право на лично пространство и свободно време![]()
A qui
Няма човек, който да не обича да се държат мило с него, а с кой друг да се държа нежно и мило, ако не с приятеля ми...мен не ме дразни..надявам се и него![]()
![]()
абе вие маи вярно мислите че ставате само за бой е*банйе и сръбска музикамного ясно че всяко същество от нежния пол иска НЕЖНОСТ ....
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
И на мен той ми образува нерви, и аз - на него...нормално е.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
mi po някога да...![]()
Ми ти кво очакваш? Че ще ти се надъхва за спаринг?!Първоначално написано от danakis
![]()
Мене за сега не ме нерви щото нямам приателканяма приателка няма проблем.
![]()
Мислех си същото.
Направо треперя от нерви и побеснявам от тая `нежност`![]()
Понякога едва се сдържам да не изпочупя всичко живо наоколо![]()
Много ме нерви като имаме уговорка да ми се обади след изпит или след работа, а той не го прави. Аз не смея да звънна, за да не би да не е излязал, а той се прибрал у тях и заспал![]()
Нерви ме и когато имаме уговорка, а той се води по акъла на техните да им върши спешни и незабавни услуги!