- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте съвет ...
От 3 години се познавам с едно момиче (съученичка) отначало имаше игра, но впоследствие не се получи. Опитах да е забравя, но винаги оставаше нещо малко което да ми попречи. Сега усещам че отново се привързвам към нея. Виждаме се много често гостита кафета училище и т.н. За сега сме си само приятели... Искам да съм с нея но незнам дали да и кажа... защото се опасявам че ако и кажа и ако ми откаже приятелството ни ще се промени... а ако си мълча малко или много ще ме боли...
Кажи и. Или ще чакаш да станете на 40?!![]()
с риск да прозвучи глупаво - "Който рискува печели, който не рискува - не печели."...Ако не опиташ, можеш само да съжаляваш![]()
от мои наблюдения знам че отговора ще е отрицателен но се опасявам от факта че после незнам как ще се гледам с нея и как ще общувам съученици сме апък и сме в една компания и става доста конфузно![]()
i az podkrepqm.... dori naskoro edin moj risk be6e nespolu4liw no prodaljavam da riskuvam, nqma kvo nezamenimo ne6to da zagubi6...Първоначално написано от be_true
направи така че да не ти отговори отрицателнои давай напред иначе сам ще си останеш!
Обшо взето, всичко общо е взето!
ti opitai pak da vidim ko 6e stane,stiskam palci![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
KAji i nqma kakvo da zagybi6
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Кожии какво ще чакаш да заобича някой друг
И аз се притеснявах лятото да кажа на една приятелка и си мислех,че приятелството ще се развали или нещо такова,казах й,отношенията ни охладняха за 1 месец и сега пак сме си добри приятели,пробвай![]()
Има риск, ама вече прекалено много си чакал.![]()
По-добре й кажи, така и така ти не я смяташ само за приятелка, нали?
Ако наистина държиш на приятелството ви недей да и казваш защото ако се получи всичко ще се промени и вече няма да сте приятели...
Ако много държиш на нея като приятел и мислиш, че отговорът ще е отрицателен- не и казвай. Ако обаче много те мъчи и друго освен любовна връзка с нея не те удовлетворява- кажи и. Малко объркано го написах, дано си ме разбрал.
прави квото трябва пък да става квото ще![]()
Животът е адът описан в Библията!
da izberi podhodq6t moment i i kaji,no da ste face 2 face..a puk i ako te otblusne v kraina smetka jivota produljava. Po dobre da opita6 i da te otblusne otkolkoto da si mul4i6 i da se izmu4va6 kfo li bi stanalo ako i be6e kazal![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
ооо слави кво става с тебе куме как я караш
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от AFT
![]()
мисля малко по малко да и намеквам и в най-удобния момент да и призная![]()