- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кои са (за) кои са (против) стачката
Аз вече съм студентка, но въпреки това съм против стачката. Подкрепям, че учителите трябва да получават повече пари, но тези стачки идват в повече.
Потърпевши от тези стачки са учениците. Ще им резнат ваканциите в най-добрия случай. Дано да няма нулева година... [-o<
ЗА![]()
ПРОТИВ!![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
+1Първоначално написано от chocolate`kiss
Подкрепям,това че учителският труд,трябва да бъде по-добре платен,но учениците не биват да бъдат намесвани в схемата.Някои се кефят,че има стачки....и т.н.Но не съзнават после каква преебавка е като трябва да се наваксва.А да попитам,вялно ли е че,ако до края на октомври 2007,исканията им не бъдат удовлетворени,ще се анулира годината.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз съм трърдо против тъпата им стачка...вече ми надуха главата навсякъде само за това говорят.Иска ли 100% увеличение, че на какво отгоре? Не ми е ясно кой ще им даде 100%? Като не им харесва и като са им малко парите да напускат никои не ги е вързал, ако искат и цяла година да стачкуват..
ЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Всички против са ПРОСТИ ИДИОТИ!![]()
За! И изразявам огромно желание да прекратят годината за да си почивам![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
ЗА анулирането на годинатаНека си начешат крастата и учителите да видим какво ще стане като анулират годината ... тогава родителите ще скочат срещу учителите ...правителството ще са оплюй и то по реда си .... с една дума хаус и техно
![]()
Нека, нека .....
ЗА, но не по-този начинУчениците се кефят,че не учат (всъщност в моя клас засега намазваме само 2 часа физическо и 1 рисуване
) ама после ще стане лошо
Тоя материал засега 2 седмици,после много трудно ще се навакса!И без друго часовете не стигат за всичко предвидено в програмата, а пък сега ще е просто немислимо....
Освен това и половината учители не заслужават изобщо да се наричат учители,пък камо ли да им се увеличават със 100% заплатите....
И все пак учениците са най-прецакани от цялата работа,ама за съжаление никой не го осъзнава....![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
ПРОТИВ!
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
ЗА, а другите са идиоти![]()
и спрете да повтаряте, че ще се анулира годината, защото това никога няма да се случи
чули сте нещо от съседката и сте параноясали
Собственост на Canis_Dirus
За![]()
А ти сякаш не си ...Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Първоначално написано от Out Of Love`f
Всъщност не съм, но аргументацията е излишна, тъй като вероятността да схванеш е минимална.![]()
Не се хаби! Остави ме да си живея в заблуда!Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
О, мила, определено не смятам да хабя време и енергия за глупости.
Естествено, че е идиот този, който смята, че един ватман/шофьор заслужава повече от един учител. Или пък дебил?
Ето това ме плаши много - че човешката глупост се репродуцира. Тъпи хора, които ще се съберат, впоследствие ще си направят тъпи деца и след това ще имат тъпи внуци.
Искрено ви казвам, че този факт ме води до бездни от отчаяние...
Това ли те плаши? Страхуваш се, че ще си имаш конкуренция май...Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Мисля, че са им ниски заплатите и са прави (но искат нещо невъзможно. Защо не се задоволиха засега с това, което им дават?!), но не всички. Трябва да е както в повечето страни от европейския съюз. Там си избираш учителя и плащат на всеки, в зависимост от броя на учениците, които учи! Защото има учители, които заслужават 200%увеличение, има и такива, на които и тези заплати са им много!
По - скоро съм против, обаче, щото няма как да им дадат 100%, а ние сме потърпевши от всичко това!
заслужават или не им правя евала ,че си отстояват позициите,защото честно казано си мислех ,че ще се откажат доста по-рано
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
Кое по-точно те провокира да се съмняваш в умствения ми потенциал? Много ми е интересно, макар че едва ли ще получа адекватен отговор.Първоначално написано от Out Of Love`f
Всеки може да говори наизуст и ти не се отличаваш ни най-малко от останалите, така че трудно можеш да ме впечатлиш и още по-малко - да ме обидиш.
Кое ме провокира ли? Това, че оприличи всички, които не са на твоето мнение като идиоти.Първоначално написано от _Cuddly_
Не знам ти за какъв/каква се мислиш, но едно ще ти кажа - дреме ми за умствения ти потенциал? А колкото до това: "трудно можеш да ме впечатлиш" ........... OMFGСветът не се върти около теб, нали знаеш? Кое те кара да мислиш, че ще тръгна да впечатлявам някаква надуфка като теб? Я слез на земята!
![]()
Обвиняваш ме, че съм нарекла група неграмотни шестокласници, които не могат да се обосноват мнението си, идиоти?
А ти знаеш ли какво е майка ти да вземе заплата и да я остави в ТЕЦ-а?
Тя, която дори купува коледни подаръци за учениците си и те я боготворят. И някакви пишлемета, които името си не могат да напишат грамотно, да ми обясняват, че е един шофьор/общ работник заслужава повече... хаха, разбира се, че са идиоти.
Ако не е баща ми с парите, не знам как ще живеем.
И, да, явно се опитваш да ме впечатлиш, след като продължаваш да отговаряш на постовете ми.
А относно самочувствието ми - то е с покритие, мила.
Защо тогава даваш характеристики за умствения ми потенциал, щом не ти дреме за него?
Аз обаче нямам цяла нощ на разположение, т.к. имам теми за учене. Лека вечер ти пожелавам.