.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    о6те не съм казвала на никой "оби4ам те"

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Аз на родителите си не мога да кажа,пък на някой др ли ще кажа

До сега на никого не съм казвала, че го обичам по простата причина, че съм изпитвала само привличане/харесване (както искате го наречете) Но на последък съм забелязала тенденцията всеки да казва на първия срещнат "Обичам те" все едно е някакъв поздрав... Твърди силни са тези думи, за да се използват така лекомислено.

не съм обичала никого

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    До сега не ми се е случвало да кажа:"Обичам те".Това са силни думи и не трябва да се казват на всеки срещнат.
    Напълно съгласна!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    о6те не съм казвала на никой "оби4ам те"

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Kazah go za purvi put na mom4eto s koeto biah do skoro.Hodehme ot okolo 3 meseca i az tukmo se biah vurnala ot Bulgaria kudeto biah za 10 dena.Ve4erta izliazohme i otidohme da sednem v edin park da izpiem po bira.Po edno vreme po4nahme da se celyvame i mi stana tolkova hybavo 4e sme zaedno i osuznah 4e naistina iskam da sum s nego za mn dulgo vreme i my go kazah.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Май и аз трябва да си изкажа приказката, щом други ми споделиха своите... "Обичам те" съм казвала един-единствен път, и то на момчето, с което съм сега - първият ми приятел. Бяхме наистина много далеч, седнали на една пързалка на една площадка, от която се виждаше целия град. Бяхме се прегърнали, то и беше хладничко... Аз стоях и мислих 10 минути как да му го кажа, защото знаех, че тази нощ под звездите е нашата нощ... Накрая го погледнах в очите, сложих паднал кичур коса зад ухото му и му го признах. Той ми отвърна "и аз теб". В последствие ми каза, че съм го била изпреварила само с няколко мига - той си е бил мислил същото като мен. А това си го признахме 2 месеца и половина след като се бяхме събрали, не беше много, но знам, че го чувствах. И сега знам, че чувствата са нараснали и му повтарям какво изпитвам все по-често и по-често...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Една вечер просто се реших и му казах "Обичам те" .За първи път изпитах това чувство ,че искам да кажа на някой колко много означава за мен..... Сега съм сама ,но поне знам че ТОЙ знае какво чувствам към НЕГО

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Казах му го,по моя див начин , Аз съм импулсивна,емиционална и му го казах спонтанно.... :P Важното е,че когато му го казах,сърцето ми щеше да се пръсне от щастие. Почувствах силата на любовта,беше незабравим момент

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си