Цитирай Първоначално написано от eurodance89
С приятелката ми го направихме. Бяхме девствени и двамата, но в крайна сметка, след няколко неуспешни опита, го направихме, даже преди малко за втори път. Като изключим факта, че нямаме грам опит и двамата, следователно нищо специално не правим, и да... свърших и двата пъти за около минутка, всичко уж беше наред. На мен страшно много ми хареса, въпреки че някъде бях чел, че момчетата оставали разочаровани от първия път. Но тук идва лошата новина... на приятелката ми не й хареса или поне не достатъчно, за да се почувства задоволена. Ясно ми е, че едва сега навлизам в материала и нямам никакъв опит, но въпреки всичко нормално ли е тя да не изпита и грам удоволствие? Проблемът с болката от "отварянето" уж почти го преодоляхме след няколкото неуспешни опита, за които споменах по-горе. И все пак на нея не й хареса... което страшно много ме притеснява... Някакви съвети, различни от "иди се гръмни у някой храст"?
В край на сметка има достатъчно материали в интернет как да задоволиш твоето момиче и т.н. Всичко ти е накуп няма какво да влизаш през пет минути да четеш какво ти препоръчваме.
И все пак ако не ти се занимава да четеш. Заложи повече на любовната игра в началото, по - бавничко караи. Направи тя да се чувства желана, с повече докосвания, повече романтика. Имаш фантазия