.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да го отпусна?

С приятеля ми сме заедно почти година и 3 месеца. Много се обичаме, но понякога той е като ледена статуя. Той има много проблемно семейство, доста власни и изискващи родители, старае се да игнорира повечето неща в живота си, защото ако се размекне ще го наранят, но понякога го прави и с мен ;( Много ни е хубаво заедно, но аз съм супер чувствителен човек, много се ядосвам като се държи така, а ако аз се държа гадно той се държи още по гадно. В 97 % от нашата връзка всичко е СТРАХОТНО, но в останалите 3 % той е все едно някой друг - не ме целува, не ме прегръща. Аз умея да предразполагам хората около мен и с него съм го правила, но специално по този проблем не мога и не мога. Все едно не го привличам и не ме обича, а аз знам че не е така. Как да му помогна да осъзнае, че мен ме боли и не съм аз човекът, от който трябва да защитава сърцето и душата си.

Банално е, но ще си позволя да го кажа. Поговори с него. Без заобикалки или намеци. Мъжете разбират, когато им се говори направо. Виж какъв хубав пост си написала. Вземи сега всичко това да му го кажеш. Не пропускай да споменеш колко много го обичаш, и че страдаш именно защото го обичаш, а не защото той е еди какъв си...Успех!

Не може всичко във връзката ви да е идеално!
    Моят съвет е да не го закачаш,остави го насаме с проблемите му,освен ако той не прояви желание за близост.Когато нещо му тежи е нормално да не може да се съсредоточи върху теб.Разбира се ти сигурно искаш да си до него във всеки един момент-тогава просто го гушни и не му задавай въпроси.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    OoOoo по3натоо0о и бившия ми уж не обичаше никой и трудно допускаше хора и след 3 месеца време сега реве за мен ,заради това ,че го зарязах.Всички се предпазват ,защото ги е страх ,но рано или късно му влизаш под кожата и той се "размеква".

Мега фен Аватара на koalka
    Може би е най-добре да поговориш с него, защото няма така да го отпуснеш, ако той сам те пожелае според мен.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може би е най-добре да поговориш с него, защото няма така да го отпуснеш, ако той сам те пожелае според мен.
    Разговорите според мен са най-доброто решение...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    pfff za teq 3 % li si ????
    kefi se na tav det ima6 i si jiveite jivota ZAEDNO...............
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Кажи му какво ти е на душата и евентуално той може да се промени

Ami da pove4eto sa taka. Mislqt si, 4e kogato spodelqt problemite si stavat po -slabi. Trqbva da pogovorite i da kaje6 na nego tova,koeto kaza na nas, predpolagam toi znae, 4e moje da ti ima doverie, za6toto ste ot dosta vreme zaedno.Napomni mu, 4e pred teb nqma nujda da misli, 4e stava uqzvim i 4e kogato ne ti spodelq te naranqva.Da ne govorim, 4e v pove4eto slu4ai da se doveri6 na nqkogo i da razkaje6 za problemite si e to4no obratnoto - proqva na sila. Pojelavam ti skoro ne6tata da se promenqt kum o6te po-hubavo, za da moje6 da ima6 vsi4kite 100% ili neka sa 99%, 4e ina4e ne e interesno

Първо пробвай да поговориш с него! Ако не се получи го зарежи!

Град
    Търново.... Велико Търново
    отмусни го с една бананова мелба (под бананова мелба имам предвид сладолед с банан, не каквото някой хора с мръсно под съзнание си мислят ..... а може би да )

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Банално е, но ще си позволя да го кажа. Поговори с него. Без заобикалки или намеци. Мъжете разбират, когато им се говори направо. Виж какъв хубав пост си написала. Вземи сега всичко това да му го кажеш. Не пропускай да споменеш колко много го обичаш, и че страдаш именно защото го обичаш, а не защото той е еди какъв си...Успех!
    +1 най-хубавото мнение засега в цялата тема.. точно и ясно!

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си