.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен

Бирена мая ;)

Здрасти знам че бирената мая помага за акнето и почнах да вземам таблетките, но съм чувала че от нея се напълнява. Вие какво сте чували по въпроса? Вие вземали ли сте бирена мая на таблетки и имаше ли такова нещо?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Аз я пия защото служи и за качване на маса като ходя на фитнес + добавките ти си направи сметка дали не се надебелява
    Ем ако съм на диета и пия бирена мая може ли да се получи нулев ефект, т.е. нито да надебелея нито да отслабна

Град
    v oblacite
    Аз съм пила, не съм напълняла от нея. Обаче по принцип също съм чувала, че се пълнее.

Едни казват,че се дебелее,дурги не ... По-добре попитай в аптеката.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз преди години като бях в болница пиех бирена мая,защото бях отслабнала...и напълнях после така че ти си прецени дали да я пиеш или не

Супер фен
    Оффф май че си остана пъпчива завинаги

I az piq ama i sportuvam.Ne mi vliae na kilata zasega.

Зависи от индивидуалния организъм.. При едни може да се пълнее при други не!
    Love Ickooo

Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    +1
    Аз съм пила, но при мен нямаше промяна в теглото... нито ефект върху кожата (не че бях пъпчива, но просто съм перфекционистка на тази тема). Почнах да вземам едни таблетки за коса, кожа и нокти и съм много доволна. Косата ми стана по-мека и бляскава, а кожата ми се изглади перфектно ( все едно съм с фон дьо тен, дори когато съм само с дневен крем). Но това, че при мен е имало ефект не гарантира, че и при теб ще е така За съжаление няма как да разбереш, докато не пробваш.

Супер фен
    Ми ок мерси на всички за отг .. нямам как-ще пробвам

Бирената мая е чисто и просто незаминими витамини и минерали, които тялото не може да си добавя в нужните количества. Подобрява състоянието на кожата (акне, екземи, дерматити), косата (слаб косъм, пърхот) и ноктите (чупливи нокти). Тя повлиява благоприятно обмяната на веществата в организма. Билдърите я използват за отваряне на апетита, но това става когато се взима при по големи количества и спиране на цигарите (говоря за около 10 хапа на ден). За обикновенните хорица да се взима,колкото пише на етикета и да не се взимат в продължение на повече от 1 месец, след почивка пак може да се започне цикъл с нея
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Голям фен
    tva sa samo vitamini ne moje da napalnee6 ot tqh, ako ot birenata maq se palnee koqto sadarja edva 50 % ot neobhodimite vitamini na 4oveka pri prepora4itelnata doza,to zna4i pri animal pak-a trqbva da stane6 100 kila za 1 sedmica (animal pak-a sadarja 1000% ot neobhodimite vitamini na 4oveka zatova se prepora4va samo na 6tangisti)
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Az pih zaradi noktite i za mesec i ne6o ka4ih 2 kg kato q sprqh gi svalih...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    Балчик..
    Много помага и за косата и за ноктите и за кожата. Пълнеят само хора склонни към напълняване, има такива които са си слаби и просто не могат да напълнеят. При всеки е различно.
    When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^

Голям фен Аватара на tainstvenata
    брат ми я пиеше за надебеляване.. един мои приятел вчера си купи пак по същата причина..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Попринцип някой я пият за да надебелеят ама всеки организъм работи по различен начин.

Град
    Ямбол
    Навремето са добавяли бирена мая в триците на свинете за да наддават, така че ти си прецени... Но ако е в малки количества не мисля, че ще е проблем. По- добре попитай от където си я зела.

аз я пия за качване на килограми и да ти кажа съм качил 3 кг за 2 седмици
    Life is good , but isn't forever !

Голям фен

-

Ако не сте забелязали темата е от 2007 година !!!!!!!!

http://krasota.rozali.com/prirodni-sredstva/p434.html
    eto vij..tyka pishe no neznam da si vzema li i az ;P
    az piq drugo... geri kaps..pka za kosa i nokti i e 3 i neshto i sam dovolna..i tova ako vzema nzzz

Голям фен Аватара на shutUp
    И аз съм я вземала за кожата,
    но действие не видях ии не, не напълнях от нея.
    Абее само дето се тъпках с нея няколко месеца..

А на каква цена е г/д :?

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Качването на килограмите от бирената мая е защото увечличава апетита и който е по-бавен метаболизъм дебелее.. По принцип първата-втората седмица е леко подут корема, но това е докато се викне с бирената мая, след това се нормализира.. За да не се качват килограми просто не се поддавайте на изкушението да ядете повече от нормалното.. Иначе помага за всичко и си заслужава.. Кожата става прекрасна, косата, ноктите..
    Но при всеки е различно, никога не се знае дали ще има ефект..

Цитирай Първоначално написано от LuCiFersAngeL
    Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    +1
    Аз съм пила, но при мен нямаше промяна в теглото... нито ефект върху кожата (не че бях пъпчива, но просто съм перфекционистка на тази тема). Почнах да вземам едни таблетки за коса, кожа и нокти и съм много доволна. Косата ми стана по-мека и бляскава, а кожата ми се изглади перфектно ( все едно съм с фон дьо тен, дори когато съм само с дневен крем). Но това, че при мен е имало ефект не гарантира, че и при теб ще е така За съжаление няма как да разбереш, докато не пробваш.
    И какви са тези таблетки дето си взимала До колкото разбах не е бирена мая,която ти е подействала.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
    Бирената мая е чисто и просто незаминими витамини и минерали, които тялото не може да си добавя в нужните количества. Подобрява състоянието на кожата (акне, екземи, дерматити), косата (слаб косъм, пърхот) и ноктите (чупливи нокти). Тя повлиява благоприятно обмяната на веществата в организма. Билдърите я използват за отваряне на апетита, но това става когато се взима при по големи количества и спиране на цигарите (говоря за около 10 хапа на ден). За обикновенните хорица да се взима,колкото пише на етикета и да не се взимат в продължение на повече от 1 месец, след почивка пак може да се започне цикъл с нея
    сподели малко повече за тези таблетки моля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си