- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво знаете за следващата седмица? Ще се учи ли?
Учителската стачка до какъв момент ще е 'ефективна'? Защото знам,че е 'безсрочна',но не знам дали това означава,че в даден момент ще се върне нормалното обучение и от кгоа ще е то в сила. Чудя се вие какво знаете за понеделник,8ми октомври и има ли шанс и тогава да продЪлжава или зависи строго от училището? Мерси и до скоро.
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Зависи от това, до къде ще стигнат преговорите. Утре има преговори и ако отново не се стигне до споразумение стачката продължава. А дали ще се учи и следващата седмица не се знае все още, защото още не е решено, но аз знам за училища, които излизат в стачка едва от идния петък.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ми ние ся си учим, ама даскалите казаха, че ако не се стигне до споразумение от 9 октомври ще започне стачка, която ще продължи докато им увеличат заплатите!
Казаха ни, че докато не чуем по телевизията, че са спрели да стачкуват сме ваканция![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аз всяка вечер гледам новините... и почти всяка вечер учителите от моето даскало приказват как вече са в гладна стачка.. Но тъпото е, че не всичките ми даскали стачкуват...Имаме само английски и география..
и тъй като вече и дневници си имаме.. мноого сложно става да се измъкнем... Щото бележки, родители.. а-у.. дълги истории...
По новините казаха, че в петък учителите щели да се срещат с президента... и в парламента щели да могат да изслушат само Даниел Въ(е)лчев (не му знам името как беше) и учителите.. не не чух т'ва кога ще е.. или утре или в петък..
![]()
Извинявай,ама НИКЪДЕ няма тема за тази,предстоящата седмица, има за предната,но за тази не. Иначе,явно ще се разбере по-кЪсно,но нека всеки,който знае нещо,да го пише в темата ми.
Дано.. за да усетим и ние малко тая стачка...Първоначално написано от devil_girls_
![]()
щот ние сега си учим, но днес ни казаха, че е удобрена и от другата седмица към вторник-сряда и ние стачкуваме... (ако още има стачка)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Интересно ми е ДАЛИ има такава зависимост,че тези,които са стачкували досега,от следващата седмица да НЕ стачкуват и обратно-тези,които не са го правили до сега,да започнат от понеделник или няма вЪобще никаква връзка,който знае,да пише.
учителите така са се надъхали ,че като гледам няма да се откажат лесно
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
Незнам за вас зависи от преговориете и от училището.Наште даскали почнаха да стачкуват чак в Понеделник и пак си учим нормално само днес имахме 1час само.Иначе за 8 незнам в Петък ще ни кажат.
Вчера с една приятелка на центъра видяхме нейната класна и тя ни каза,че от понеделник май сме на даскало...Ама не беше сигурна и каза да гледаме пак новините или да звъним на нашите даскали да ги питаме...
майка ми пък е видяла мойта класна и тя нищо не е казалаПървоначално написано от freedom
![]()
Сега в 12.00 по новините ще съобщят дали ще продължи стачката...Гледайте...и аз ще гледам също ххии![]()
еее изпуснах я кажете кво са казалиПървоначално написано от I'm crazy
всеки казва "зависи от това", "зависи от онова" .. вече нз дали ще учиме тая година .....
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Да ти кажа и аз незнам какво ще става.Днес срещнах 1 съученик и той нищо незнае.Трябва да следиш за твоето си училище,защото не на всякъде е едно и също.
Май в петък ще има преговори за стачката и е възможно другата седмица да си учим![]()
Хах, явно само мойто даскало е прецаканио... Досега не сме учили само 1 ден целия. Всеки друг ден имаме от 1 до 4 часа. А миналата седмица имахме само няколко свободни ( 4 за цялата седмица ). Иначе - да, този петък ще има преговори и каквото и да решат - ние продължаваме да учим, независимо колко. Според мен всяко училище ще реши какво да прави...
И като има преговори какво ? Даскалите искат 100% увеличение, ако им го дадът значи трябва да вземат от лекарите ( лично според мен те заслужават 10 пъти по-високи заплати ), военните и другите хора и да им вдигнат заплатите. А пък ако вдигнат заплатите с 100% на всички, то тогава хляба ще стане 2 лева
Просто исканията на учителите не са реални, не казвам, че не заслужават тези пари ( не казвам и че ги заслужават ), но просто няма кой да им ги даде тези пари, така че ще си седим ваканция докато учителите не поискат по-малко пари
Jebem te u usta, jebem te u oko