.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Хора дайте някъв съвет на бързо

Няма да ви затормозявам излишно... Просто искам един бърз съвет какво да правя... Приятелката ми каза че нямала нужда от гадже в момента и се разделихме като се разбрахме да се виждаме само като приятели...
    Та някви идеи какво да права? Смисъл аз предполагам, че пак ще се събереме, но искам малко да ускоря нещата... та да я навивам ли пак да се събереме или да не я занимавам извесно време с тва и да говора с нея примерно след 3-4 дена или повече... ако имате някви други идей казвайте

Повече от фен Аватара на VeSna
    Значи, лично аз гоня някой, докато ми падне в краката. След това тръпката ми се губи или ми омръзва да съм с него (защото винаги ми тича по задника и ми угажда с всичко). Мисълта ми е - не се давай - нека тя те потърси, нека тя тича по теб, а не обратното. Звънкай й в седмицата по веднъж - дваж за кафе. и т.н.

Мега фен
    Град
    София
    Хаха `Няма нужда`.Эвучи тъпо.Явно просто си намира управдание да скъсате.Предполагам де.
    По-добре щом не иска,не я эанимавай.Виждаите си се ,ама като приятели.Обаждай и се ,търси я ,но не я навивай пак да се съберете.Нито сега,нито след 3,нито след 4 дни..!Инициативата эа раэдялата ви е била нейна.Може би и таэи эа събирането ви ще бъде нейна.
    [size=7][b][u]fosse cos

dobra ideq, ama me sumnqva, 4e tq 6te po4ne da ti4a po mene... tq mi kaza 4e 6te mi pi6e posle dali 6te moje da se vidime neska, ta ako se vidime smqtam da pogovora malko s neq da q pitam dali pak 6te sme zaedno i dali 6te e skoro, posle 6te q ostava i 6te i pi6a prez den prez 2 da se vidijdame, vuprosa e 4e iskam da se subereme po-burzi4ko, dekem sedmica ili 2 max ama ne znam kak 6e stane tva...

tq nadali 6te poeme iniciqtivata da se subereme, taka 4e az 6e trqbva da naprava ne6to po vuprosa...

em i az 6a potvurdq mnenieto na drugite.po hubavo q ostavi.pri men taka stana s edno mom4e,oba4e az tupata samo mu se obajdah i toi me zaeba epten.a predi tva me haresva6e.taka 4e zapazi si dostoinstvoto
    Az sum prosto edin 4ovek.I znam 4e ne moga da promenq celiq svqt,no su6to znam 4e moga da napravq ne6to.I samo za6toto ne moga da promenq vsi4ko,nqma da propusna da promenq tova koeto moga!!!!

Сядай си у вас на някфа спиртна напитка със салатка и да не те бърка ако те обича няма начин да не те потърси...ако ли не нищо не губиш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Един път да съм съгласен с Хаус

Не я търси известно време. Предполагам тя просто не знае какво иска и й трябва малко време, за да разбере, че без теб не се чувства толкова добре. Като види, че те губи, ще се усети колко си бил ценен за нея.

Мега фен Аватара на sasha_90
    За сега не я търси.Нека сама те потърси ако иска.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    За сега не я търси.Нека сама те потърси ако иска.

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина ли мислиш, че ще се съберете?От къде си толкова сигурен?Тя ти е казала, че иска да е сама.А замисли се, дали щеше да го каже, ако те обичаше в пълния смисъл на думата. Но всичко е възможно, не знам.Та, остави я, в смисъл щом иска да е сама, дай й това, което иска.Нека тя да те потърси, не нахалствай.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    И аз съм на мнение, 4е трябва да из4акаш тя да те потърси, не й говори за събиране, нека види, 4е ти не винаги ще поемаш инициативата и 4е не винаги 6те ти4а6 след нея..

Бтв, от кога сте заедно, карате ли се, за6то ти каза да се разделите освен, 4е иска да е сама?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Наистина ли мислиш, че ще се съберете?От къде си толкова сигурен?Тя ти е казала, че иска да е сама.А замисли се, дали щеше да го каже, ако те обичаше в пълния смисъл на думата. Но всичко е възможно, не знам.Та, остави я, в смисъл щом иска да е сама, дай й това, което иска.Нека тя да те потърси, не нахалствай.
    \/

Цитирай Първоначално написано от koalka
    ako iska6e da e sama i ako ne me obi4a6e nqma6e da se sdobrime
    kakto i da e, vidqhme se ispratih q do tqh i si isprosih edna pregrudka, taka de, az q pregurnah, tq mene ne... kakto i da e... v posledstvie se nagrabihme i se naceluvahme edno hubavo se edno nqma da se vijdame 1 godina
    tq se pribra i 1 min po-kusno mi zvunna da mi predloji da pu6ime... izlezna otidohme na edin vhod uj samo da pu6ime i tam 1 4as natiskane... ta mislq 4e sme se sdobrili
    toq put se bqhme skarali mnogo seriozno, minaliq put mi se surdi 1 sedmica za nekva pulna prostotiq i sega misleh 4e 6te mi se surdi baq vreme... a to kvo stana...

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    И аз съм на мнение, 4е трябва да из4акаш тя да те потърси, не й говори за събиране, нека види, 4е ти не винаги ще поемаш инициативата и 4е не винаги 6те ти4а6 след нея..

Бтв, от кога сте заедно, карате ли се, за6то ти каза да се разделите освен, 4е иска да е сама?
    sdobrihme se ama nqmam nikva ideq za6to sled kato mi se surde6e tolko mnogo, nqmam i ideq koi poe inciqtivata, tq me vikna da se vidime i posle za 4ao se nagrabihme, hodime ot 10 meseca, razdelihme se za pulna prostotiq ama karai... se taq
    minalo

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Не я търси известно време. Предполагам тя просто не знае какво иска и й трябва малко време, за да разбере, че без теб не се чувства толкова добре. Като види, че те губи, ще се усети колко си бил ценен за нея.
    Дам ,първия вариянт е това ,а другия е ,че ще си каже ,че и е по-добре сама и ще трябва да се разделите ,така че бъди подготвен за всякакъв вариант ,но не й се обаждай много ,много остави я тя да реши всичко

kak taka nqmam nikvi 6ansove kato se sdobrihme?

Град
    някъде там...
    няма да е лошо всички да четат всичко от темата и тогава да пишат!!!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    2рия вариянт е по добрия
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от пазя-го-в-тайна
    няма да е лошо всички да четат всичко от темата и тогава да пишат!!!

Дам и аз тъкмо тфа си помислих...

Поздравления,че всичко е минало добре...може и само да те е пробвала,НО...не знам,нищо не мога да кажа със сигурност...
    И все пак,Честито...и не се карайте повече за глупости.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Хубаво е че се е получило. Но не е хубаво да се даваш толко лесно. Зависи защо сте скъсали но все пак...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тъй като авторът и приятелката му се сдобрили, считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си