- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РД-то на един от бившите
Темата не е точно за "Любов", ама ...все едно.
Чудех се, един от бившите има РД тези дни...Искаше ми се да го поздравя за празника, но не сме се чували от...абе откакто скъсахме и май не е добра идея, но не съм сигурна. Та - въпроса е, дали да му пратя някоя картичка и да се направя на добричка, или да се направя на разсеяна?
Според мен е най-добре да му се обадиш и да го поздравиш за празника.Какво толкова, нали сте само приятели?
ами, май си права. колебаех се, понеже не сме се засичали откакто се разделихме и някак не съм много сигурна как ще реагира..но, какво пък, по-добре да звънна, откорлкото да се правя на надута.Първоначално написано от koalka
Амии мисля ,че много приятно ще му стане ако му пишешНаистина е добре да го уважиш
![]()
![]()
Да, пък и, ако не му се обадиш...според мен ще се усети, че се правиш на ударена, отколкото да не помниш кога му е РД-то.
+` :P :PПървоначално написано от lorena
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
моето бивше също утре има ден дени мисля тая ве4ер в полунощ да му 4иститя
![]()
![]()
ние сме си останли мн добри гренд4ета така 4е,мн ясно 4е ще му го 4иститя!
мн мерси на всички![]()
Ако сте си останали приятели няма нищо лошо в това да го поздравиш за празника.
И аз така мисля!Първоначално написано от sasha_90
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Тези "забравяния" са доста детински. Обади му се и му честити. Това, че сте се разделили не означава, че не трябва да съществувате един за друг.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Важен е жеста Дори и да не сте останали приятели ако той еразумен човек ще уважи факна че си му честитила и ще оцени жеста![]()
+1 нереален,мъдър сиПървоначално написано от HePeAJIeH
))'
Без лични и безлични съобщения, моля.