.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

РД-то на един от бившите

Темата не е точно за "Любов", ама ...все едно.
    Чудех се, един от бившите има РД тези дни...Искаше ми се да го поздравя за празника, но не сме се чували от...абе откакто скъсахме и май не е добра идея, но не съм сигурна. Та - въпроса е, дали да му пратя някоя картичка и да се направя на добричка, или да се направя на разсеяна?

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен е най-добре да му се обадиш и да го поздравиш за празника.Какво толкова, нали сте само приятели?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Според мен е най-добре да му се обадиш и да го поздравиш за празника.Какво толкова, нали сте само приятели?
    ами, май си права. колебаех се, понеже не сме се засичали откакто се разделихме и някак не съм много сигурна как ще реагира..но, какво пък, по-добре да звънна, откорлкото да се правя на надута.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Амии мисля ,че много приятно ще му стане ако му пишеш Наистина е добре да го уважиш

Мега фен Аватара на koalka
    Да, пък и, ако не му се обадиш...според мен ще се усети, че се правиш на ударена, отколкото да не помниш кога му е РД-то.

+1 \/

Цитирай Първоначално написано от lorena
    +1 \/
    +` :P :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

моето бивше също утре има ден ден и мисля тая ве4ер в полунощ да му 4иститя ние сме си останли мн добри гренд4ета така 4е,мн ясно 4е ще му го 4иститя!

Guest
    мн мерси на всички

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако сте си останали приятели няма нищо лошо в това да го поздравиш за празника.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ако сте си останали приятели няма нищо лошо в това да го поздравиш за празника.
    И аз така мисля!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Тези "забравяния" са доста детински. Обади му се и му честити. Това, че сте се разделили не означава, че не трябва да съществувате един за друг.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Важен е жеста Дори и да не сте останали приятели ако той еразумен човек ще уважи факна че си му честитила и ще оцени жеста

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Важен е жеста Дори и да не сте останали приятели ако той еразумен човек ще уважи факна че си му честитила и ще оцени жеста
    Ахам

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    +1 нереален,мъдър си))'
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си