- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя сега??
Zdr!Haresvam edno mom4e ot moeto daskalo samo s ena godina po golqm e ot men.Az mu kazah 4e go haresvam a toi be6e mn iznenadan i kaza 4e sam mn gotina no misli 4e nqma da se polu4i mejdu nas!Pls daite nqkvi saveti kvo da pravq za da trugnem.ms predvaritelno.Da zn az iam mn golqmo samo4ustvie i e opravdanosori ako ima dr takiva temi
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Emm shtom ti e kazal che nqma da se poluchi nai veroqtno nqma chustva kam teb i shte ti bude mnogo trydno da go spechelish,no vse pak moje da opitash...ddz pokani go da izlezete na kafe pogovorete opitai se da mu dokajesh che ako ne e s teb samo toi shte zagubi ot tova.xqx.dryj se taka vse edno ne ti puka koi znae kolko mnogo za nego po tozi nachin shte uspeesh da privlechesg vnimanieto mu.neznam kakvo drygo da ti kaja...E yspeh :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
И аз мисля като RaLiTyy^L0V3!
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
нз защо се буташ кудето не те искат
той сам е казал 4е си хубава огледай се намери си друг ако те харесваше нямаше да ти каже това![]()
koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE
щом се харесвате излезте на кафенце ала бала...и се запознайте кой какво харесва и т.н.![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
nesi savsem prav moje i na sila da se polu4i ako znae kak da uprajni taq sila da kaje na nqkoi go zapla6i moje i da stane ;] ama nema da e ot liubov ili ot ne6to drugo a prosto ot strahПървоначално написано от sentient_
![]()
Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!
Ясно ти го е казал, недей да бъдеш нахална и лесна.![]()
Казал ти е, че си готина, но това не означава, че те харесва.
+1Първоначално написано от koalka
oh sj togava naistina ... dano nesam te obidil s ne6to.... pomislih 4e si mom4e.... sorry mn ;[[[Първоначално написано от sentient_
Смеете ми се, защото съм различен, а аз ви се смея, защото всички сте еднакви !!!
Може да е обвързан а може и да не те харесва-и в двата случая губиш,следователно остави го![]()
примирява6 семом4ето те е отрязало.. насила ли 6е го накара6 да тръгнете?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Остави го. Щом самочувствието ти е оправдано, лесно ще си намериш някой друг.
potarsi si drug
И с какво ще привлече вниманието му, щом не я харесва? С тяло, с нахалство...ако я интересува само сексът, окей, но за повече няма да стане.Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
si4ko potrugna s nego i sega mn se loff!MS![]()
![]()
![]()
За цели 6 дни се обикнахте безумно много. Плаша се вече...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами браво на вас, само че се съмнявам за няколко дена да се влюбите така....Първоначално написано от danitooooooooooo
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Bravo ..Dano ste 6astlivi
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ako naistina go obi4a6 bydi s nego.
Първоначално написано от danitooooooooooo
Радвам се за тебе мила дано вси4ко между вас варви добре :P :P :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...