- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Каква музика слушат тинейджърите?
trance,hardtechno i gabba/аз/.
За съжаление оба4е чалготеките още се пълнят,което значи 4е все сме си на същото ниво.
Мииии Avril,Tokio Hotel,Evanescence....abe razni takia metal,death metal,punk-rock i emocore![]()
![]()
БЕЗ ЧАЛГАА ....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
house music RuLLstva e muzikata na badeshteto \
/ predimno tova slu6am no ponqkoga si puskam i retro malko 4alga, dance i t.n.
\
/
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
И аз, и аз!Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
само клубна музика напоследък...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
нещо в последния месец доста се зарибих по БГ рап.. ама нямам на предвид Мишо Шамара а тези по новичките(Nelly, Niks, 2HeaDs, Huh и т.н) иначе имам май абсолютно всичко в компа без класическа музика.. ама кой знае може скоро и такава да проимам
![]()
Животът е адът описан в Библията!
И аз съм така!(но не си пускам чалга,слушам я само за маса)Първоначално написано от Shadow_Walker
=D>Първоначално написано от _FairY_oF_DaRknEsS_
i az sam na tova mnenie!
рок, поп, класическа, диско, ретро и поп-фолк(чалга)![]()
абе почти всичко БЕЗ МЕТЪЛ![]()
Az slu6am vsqkakva muzika bez narodna i operna...![]()
Super si ! I az sum taka! I mislq 4e i vsi4ki ostanali...Първоначално написано от eXciTiNg-BabY
Ja, ja.Първоначално написано от exploitedteen
За да ти дойде глътката, трябва да има приятна музика...който слуша нещо на маса, значи го харесва, просто не иска да си признае.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Слушам почти всичко и честно казано не мога да различавам вече стиловете. Малко ми е трудно,защото толкова се смесиха,че вече се обърках. За пример е групата FOB. Харесва ми,ама как да я обясня каква е.Както и да е...
Може би единствените стилове, който избягвам са поп-фолка и хип-хопа. Не,че имам нещо против,но вече са ми безинтересни..
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Не ме плаши...![]()
А какво е ФОБ?
Ако ти знаеш, кажи...
FOB e ... Fall Out BoyПървоначално написано от `Death`Whore``
много яка група ей
![]()
visit my page :
http://www.myspace.com/plezlu
тийнейджърите живеят в Queerville и съответно слушат и такава музика..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Only Chalga Music.
Chalga is my life.
Тhe Chalga Music.
И т.н.
![]()
![]()
![]()
![]()
Комерсиалната... Повечето.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
az slu6am pop,dens,disko.
Музиката не се дели на метал,техно, пънк, ска, габба, реге, чалга, народно и опера, музиката се дели на хубава и лоша. Така че, като се нагласяте да се ограничавате до един единствен стил, най-вероятно пропускате хубавото.. та по темата, аз вече не съм много тийнейджърка, ама все пак да отговоря - когато ми е кеф слушам хаус музика, дарън хейс, нора джоунс, джон мейър, деймиън раис, севидж гардън, скорпиънс, бонд,.. още доста има ама едва ли някой ги чете и без тва![]()
![]()
Котката ми изтри поста...затова ще напиша аз какво слушам. Не че съм тийнейджър...от година и половина вече не съм. Слушам дет метъл, малко блек, малко грайнд, обожавам Шопен, Майкъл Джексън ме кефи /много специфичен и як глас има човекът/, този на аватара ми ме вдъхновява...но като цяло съм гадна детърка /абе, как се казва туй...детаджия/йка звучи доста тъпо.../![]()
Сички ми мрънкяте всичко без чалга без чалга иначе колонките яко дънят на Преслава, а?
Слушам всичко.